Jump to content

Βοηθεια με χρεωστικη καρτα!

gtpaonik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια .Σημερα εβγαλα μια χρεωστικη καρτα στην τραπεζα πειραιως και θελω να με βοηθησετε πως θα κανω αγορες μεσω ιντερνετ.

Απο ποιο site μπορω να παραγγελνω πραγματα απο το εξωτερικο?Πραγματα για εξαρτηματα απο pc.

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!

γιατι αυτη την ψυκτρα δεν την εχει κανενα ελληνικο μαγαζι.Συγκεκριμενα http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=HS-051-TR&groupid=701&catid=57&subcat=787

Παω να κανω register και οταν παω να συμπληρωσω το πεδιο με τον αριθμο της καρτα μου βγαζει λαθος.Τι φταιει ξερετε?

Η χρεωστική δεν είναι πιστωτική.. πρέπει να βάλεις λεφτά μέσα της για να κάνεις αγορές.

Υπολόγισε ποσο κάνουν αυτα που θές σε ευρώ + μεταφορικά και πηγαινε κάνε κατάθεση στην χρεωστική το αντίστοιχο ποσό.

καλυτερα να πληρωνεις με paypal, ειναι ποιο ασφαλες. κανε μια αναζητηση για paypal.

Κανεις εναν λογαριασμο και απλα "συνδέεις" μια (ή και περισσότερες) πιστωτικές κάρτες με το account σου... ουσιαστικά ΔΕΝ βάζεις τα στοιχεία της κάρτας στο εκάστοτε site που θέλεις να αγοράσεις, δεν αποκαλύπτεις τίποτα δηλαδη... η πληρωμή γινεται μεσω της πιστωτικής που εχει δηλώσει στο paypal κανοντας log in στο paypal... Πιο απλα και κυρίως πιο σίγουρα και ασφαλη και για σένα και για τον πωλητή....

Δηλαδη εγω τηα βαλω τον αριθμο της χρεωστικης μου καρτασ?Και οταν ειναι να παραγγειλω απο το overclockers.co.uk τι αριθμο καρτας τηα βαλω?

Στο συγκεκριμενο site πρεπει να κανω και register στο οποιο μου ζηταει αριθμο καρτας.Τι κανω?

Μην τα μπλέκεις... 1ον.... στο overclockers.co.uk από οτι βλέπω δεν υποστηρίζει paypal οπότε δεν σου χρειάζεται κιόλας για την συγκεκριμένη αγορά που θες....

Στην φορμα που σου εμφανίζεται θα βάλεις τα στοιχεία που σου ζητάει..... που κολλάς δεν κατάλαβα....:confused:

Στο paypalπαω να συμπληρωσω την φορμα και εκει που βαζω τον αριθμο καρτας επιλεγω visa μου βγαζει error.

To idio moy kanei kai overclockers.co.uk.Τι φταιει?Επειδη μηπως δεν εχω λεφτα μεσα?

Να τα παρουμε λίγο απο την αρχη για δουμε τι τρέχει?

Εχεις συνδέσει την χρεωστική σου κάρτα είτε με πιστωτική κάρτα είτε με τρεχουμενο λογαρισμό είτε με λογαριασμο ταμιευτηρίου οπως αναγράφει στο link που ανέβασα πιο πάνω?

Λοιπον να σου πω απο την αρχω τι εγινε.

Πηγα στην τραπεζα πειραιως και ανοιξα νεο λογαριασμο.

Τους ειπα να μου βγαλουν και χρεωστικη καρτα "ο ποποιος υπαλληλος μου ειπε οτι χρεωστικη καρτα ειναι αυτη που βγαζεις λεφτα απο το μηχανημα" Στην συνεχεια του ειπα οτι θελω να κανω και αγορες μεσω internet. "και μου απαντησε οτι αυτη κανει"

Πανω η καρτα γραφει VISA kai me mikra gramatta shop&cash και εχει εναν αριθμο με 20 ψηφια.Αυτα.Πιστευω να σε διευκολυνα να καταλαβεις.

Δωσε τα φωτα σου τωρα.Τι κανω απο εδω και περα.Υποφην λεφτα δεν εχω βαλει ακομα στον λογαριαμο μου.

20 ψηφία εχει???? 16 έχουν όλες οι κάρτες περα απο την American Express νομίζω και την Diners....εισαι σίγουρος?

Περα απο τα χρήματα που πρεπει να εχεις στον λογαριασμό σου για να κάνεις αγορά, πρεπει να την ενεργοποιήσεις (αν δεν το έχεις κάνει) και βέβαια να βάζεις ολα τα στοιχεια της κάρτας και τα δικά σου βέβαια οταν κάνεις καποια αγορα.... Δεν γινεται αλλιώς... Ενεργοποιήση έχει γινει πχ?

Απο την στιγμή που λεει το VISA (btw VISA ή VISA Electron λέει?) και σου γράφει shop&cash ειναι χρεωστική ΟΚ... τωρα αν εχεις πρόβλημα στο overclockers.co.uk ΑΚΟΜΑ και οταν εχεις λεφτά μέσα...ισως ΔΕΝ την υποστηρίζει την συγκεκριμένη... παίζει και αυτο...αλλα αυτο θα δεις οταν βάλεις λεφτα μέσα, την εχεις ενεργοποιήσει (αν δεν ειναι ήδη) και οταν πας να κανεις CHECKOUT στο site...και σιγουρα ΚΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ αν δεν μπορει να ολοκληρώσει την συναλλαγή....

Σε κάθε περίπτωση όμως παρε και ενα τηλέφωνο στην Τραπεζα Πειραιώς να σου εξηγήσουν κάποια πράγματα και τυχον απορίες αλλα το βασικότερο ειναι η ενεργοποιήση και τα χρήματα στον λογαριασμο... με 0 υπολοιπο ειναι ανενεργος λογαριασμος στην ουσια.... ;)

Ενταξει φιλε μου μπορει να θελει να βαλω λεφτα για να ενεργοποιηθει.Λαθος μου 16 ψηφια εχω.Οταν βαλω λεφτα θα τα πουμε αν αντιμετωπισω καποιο προβλημα.

a) Θα διαβάσεις το παρακάτω post για το πότε θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το paypal,

Αρχική απάντηση από trib [08-03-2007 17:12]

η διαδικάσία έχει ως εξής

- κάνεις νέο account στο paypal

- εισάγεις αριθμό κάρτας (και ονόματα ιστορίες , έχει περάσει καιρός από τότε που το έκανα και δεν θυμάμαι ) και τον τριψήφιο που υπάρχει από πίσω ( μία από τις προαναφερθείσες θα είναι ΟΚ , εγώ χρησιμοποιώ της Alpha Bank )

- το paypal σε χρεώνει 1.5Ε ( το οποίο το παίρνεις πίσω μετά ) , για να επαληθεύσει ότι η κάρτα ανήκει σε σένα

- για να γίνει το προηγούμενο , στον επόμενο λογαριασμό του μήνα , μπορείς να δεις έναν τετραψήφιο κωδικό (τον οποίο θα εισάγεις στον λογαριασμό σου στο paypal για να γίνεις verified) δίπλα στο 1.5Ε που χρεώθηκες. Βέβαια η όλη διαδικασία μπορεί να γίνει και παίρνωντας τηλέφωνο στο τμήμα εξηπηρέτησης πελατών της τράπεζάς σου ζητώντας τον τετραψήφιο δίπλα στην χρέωση (μετά από 4-5 μέρες όμως) , όχι το επόμενο πρωί.

- βάζεις λεφτά , και επίσης περιμένεις τουλάχιστον μία μέρα ώστε να περαστούν

- αγοράζεις οτιδήποτε θέλεις

B) όταν με το καλό ενεργοποιηθεί η κάρτα σου, θα πας εδώ:

http://rapidshare.com/en/premium.html

θα διαλέξεις την συνδρομή που θες και θα πληρώσεις.

Κατανοητό?

ρε συ RootX το παλικάρι δεν ζήτησε πως να γίνει συνδρομητης στο rapidshare... εκτος αν αν εχω χάσει συνέχειες... :confused:

Τωρα οσον αφορα το post του trib.... για να χρησιμοποιήσεις το paypal ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικο να γινεις VERIFIED..... αρχικα δεν ημουν και το χρησιμοποιούσα κανονικα....ειναι PLUS στις online αγορες αλλα οχι MANDATORY....

Αρχική απάντηση από gtpaonik

τελικα εβαλα λεφτα και την δεχτηκε το paypal.Τωρα πως θακανω συνδρομη στο rapidshare μεσω paypal?

Προφανώς τον ενδιαφέρει το rapidshare.

Verified δεν ήταν η σωστή λέξη, για να ενεργοποιήσεις την κάρτα στο paypal χρειάζεσαι τον κωδικό που είναι δίπλα στην χρέωση, στο statement της κάρτας.

Καλα τοσο στραβος ειμαι? :p:D:hehe: ... Μ'αρεσει που το πηρα post by post απο την αρχη... :eek:

EDIT:

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 02:49]

Verified δεν ήταν η σωστή λέξη, για να ενεργοποιήσεις την κάρτα στο paypal χρειάζεσαι τον κωδικό που είναι δίπλα στην χρέωση, στο statement της κάρτας.

Εισαι σιγουρος? Γιατι αυτο στο ζητάει μόνο οταν ηδη εισαι γραμμένος και σου προτεινει GET VERIFIED....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.