BlueChris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Ρε παιδιά κοιτώντας στο Πλαίσιο είδα πως έφερε κάτι Transcend καινούργιες 1200άρες με 157 .... κοιτάω τα χαρακτηριστικά τους και είναι στα 1200 με 5-5-5-15 στα 2.2Volt.Δηλαδή τι διαφορά έχουν πχ από τις Corsair που κάνουν 599? και είναι στα 1250 με 5-5-5-18 στα 2.4V????????Εντάξει τα 50mhz διαφορά δικαιολογούν την τιμή τους? ή το Πλαίσιο έχει κάνει ορθογραφικό λάθος? ή εγώ χάνω κάτι με την υπόθεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Νοέμβριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 αγορασα τις Transcend και πανε σφαιρα μαχ 1270 με 2.3 βολτ 5-5-5-15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Ναι πολυ καλες φαινονται και γω αυτες εχω απλα δεν εχω βρει ακομα τα ορια τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Ευχαριστώ παιδιά αλλά τελικά κανείς δεν απάντησε στο αρχικό μου ερώτημα.... ίσως γιατί δεν υπάρχει απάντηση και όχι τίποτα άλλο αν ρωτάω κάτι λάθος ας απαντήσει ένας χριστιανός να το καταλάβω και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon=greek Νοέμβριος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 12:40] Ευχαριστώ παιδιά αλλά τελικά κανείς δεν απάντησε στο αρχικό μου ερώτημα.... ίσως γιατί δεν υπάρχει απάντηση και όχι τίποτα άλλο αν ρωτάω κάτι λάθος ας απαντήσει ένας χριστιανός να το καταλάβω και εγώ. marketing ίσως....τις έχω δει και εγώ στο πλαίσο.Έχω την ίδια απορία, τι διαφορά έχουν άραγε;Δηλαδή ποντάρουν στο ότι δεν έχουμε την προσβασή να τις μπεντσάρουμε με κάποιες ακριβές του είδους;Οπότε ας πάρουμε τις trancend με 157 γιουρα..... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 28, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Ρε παιδιά μην μπερδεύετε τη βούρτσα με την ...’λλο μνήμες του κιλού και άλλο handpicked μνήμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.