Jump to content

Μνήμες DDR2 και τιμές.

BlueChris

Recommended Posts

Ρε παιδιά κοιτώντας στο Πλαίσιο είδα πως έφερε κάτι Transcend καινούργιες 1200άρες με 157 .... κοιτάω τα χαρακτηριστικά τους και είναι στα 1200 με 5-5-5-15 στα 2.2Volt.

Δηλαδή τι διαφορά έχουν πχ από τις Corsair που κάνουν 599? και είναι στα 1250 με 5-5-5-18 στα 2.4V????????

Εντάξει τα 50mhz διαφορά δικαιολογούν την τιμή τους? ή το Πλαίσιο έχει κάνει ορθογραφικό λάθος? ή εγώ χάνω κάτι με την υπόθεση.

Ευχαριστώ παιδιά αλλά τελικά κανείς δεν απάντησε στο αρχικό μου ερώτημα.... ίσως γιατί δεν υπάρχει απάντηση και όχι τίποτα άλλο αν ρωτάω κάτι λάθος ας απαντήσει ένας χριστιανός να το καταλάβω και εγώ.

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 12:40]

Ευχαριστώ παιδιά αλλά τελικά κανείς δεν απάντησε στο αρχικό μου ερώτημα.... ίσως γιατί δεν υπάρχει απάντηση και όχι τίποτα άλλο αν ρωτάω κάτι λάθος ας απαντήσει ένας χριστιανός να το καταλάβω και εγώ.

marketing ίσως....τις έχω δει και εγώ στο πλαίσο.Έχω την ίδια απορία, τι διαφορά έχουν άραγε;Δηλαδή ποντάρουν στο ότι δεν έχουμε την προσβασή να τις μπεντσάρουμε με κάποιες ακριβές του είδους;Οπότε ας πάρουμε τις trancend με 157 γιουρα..... ;) :clap:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.