Jump to content

Δεν ηταν δυνατη η ευρεση του αρχειου update.inf-[Win Vista]

hayabusa

Recommended Posts

Τελικα στο λαπτοπ( με τα vista) εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν θα καταφερω ποτε να εγκαταστησω τον windows installer...]

To προβλημα αυτη τη φορα εχει ως εξης: Κατεβασα απο το connect.microsoft.com μια beta εκδοση του windows installer 4.5 για να δω μηπως καταφερω επιτελους να κσνω δουλεια...Εκει ομως ξεκιναει την εγκατασταση του πεταει το εξης σφαλμα: Δεν ηταν δυνατη η ευρεση του αρχειου update.inf που ειναι απαραιτητο για την ενημερωση του συστηματος σας''

Τι στα κομματια ειναι αυτο το αρχειο και που θα μπορουσε-επρεπε να βρισκεται;

Να πω επισης οτι γενικα με τις ενημερωσεις απο το windows update δεν εχει υπαρξει ποτε το παραμικρο προβλημα...

• 4 weeks later...
Αρχική απάντηση από hatsumi1

ποια vista εχεις;?????

home premium...βεβαια εδω και λιγες μερες εφαγε φορματ οποτε δεν εχω ξαναδοκιμασει να δω αν κανι το ιδιο προβλημα...(δεν το νομιζω παντως)

@wizard: τελικα ισως να μην ηταν προβλημα απο την αρχη με τα windows αυτο που ειχε γινει με τον win installer...μαλλον καποιο προγραμμα εκαθαρισης της registry ειχε κανει τη βρωμια αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα...Θα προσπαθησω να το επιβεβαιωσω και θα σου πω...:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.