hayabusa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Για πειτε μου κατι ρε παιδια...Αν θελησω να εγξαταστησω ενα προγραμμα (photoshop πχ ή ενα παιχνιδι πχ. CoD4 ) σε εναν εξωτερικο σκληρο υπαρχει περιπτωση με καποιο τροπο να μπορεσω να τρεξω και σε καποιο αλλο συστημα περαν αυτου στο οποιο θα το εχω εγκαταστησει; Aπ'οτι εχω καταλαβει ολη η ζημια γινεται απο τα registry keys που χρησιμοποιει η εκαστοτε εφαρμογη, ετσι δεν ειναι; Αυτο που αναφερω παραπανω το εχω κανει μεχρι στιγμης με καποιες εφαρμογες (open office, skype κ.α)...
bezdim Νοέμβριος 27, 2007 #2 Νοέμβριος 27, 2007 Εγώ το κάνω πολλά χρόνια φίλε μου το κόλπο αυτό, χωρίς να πληρώ πάντα τις νόμιμες διαδικασίες και τα πάντα δούλευαν και σε άλλους υπολογιστές και σε άλλα λειτουργικά (πχ XP->Vista).Δεν έχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα ακόμα.
hayabusa Νοέμβριος 27, 2007 Author #3 Νοέμβριος 27, 2007 το εχεις κανει και με εφαρμογες που εχουν καποιο serial number (πχ photoshop) ;
jois21 Νοέμβριος 27, 2007 #4 Νοέμβριος 27, 2007 Tα περισσοτερα θα θελουν σιριαλ, για να λεει οτι του παιζουν μαλλον δε θα υπαρχει προβλημα. Αλλα γιατι δε το δοκιμαζεις; Εγω θα το κανω παντως γιατι τσαμπα γιγα τρωνε μου φαινεται οτι τρωνε οι 2πλες εγκαταστασεις και επειδη βολευει να παιρνεις το δισκο μαζι σε ξενα πισι.
geogeoland Νοέμβριος 27, 2007 #5 Νοέμβριος 27, 2007 Αν δεν είναι κάποιο πρόγραμμα που ενσωματώνεται στο σύστημα όπως antivirus, registry tweaker κλπ, θα δουλέψει. Σ' εμένα διάφορα προγράμματα κατα καιρούς που τα έχω υποβάλει σ' αυτή τη.. διαδικασία, συνεργάστηκαν. Βέβαια, καλύτερος τρόπος για να μάθεις στην προκείμενη περίπτωση από το να δοκιμάσεις ο ίδιος δεν υπάρχει. Αν πάλι ρωτάς για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, ναι, θα δουλέψει.
bezdim Νοέμβριος 27, 2007 #6 Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa το εχεις κανει και με εφαρμογες που εχουν καποιο serial number (πχ photoshop) ; Κοίτα, photoshop συγκεκριμένα δεν έχω βάλει, αλλά πολλές εφαρμογές με serial number τις έτρεχα κανονικά. Φυσικά πολλές από αυτές δεν έπαιζαν συγχρόνως όταν τις χρησιμοποιούσα μέσω ίντερνετ. Δοκίμασε το εξάλλου, δε χάνεις και τίποτα.Προσωπικά το θεωρούσα αυτονοήτο να μπορούν να παίζουν τέτοιες εφαρμογές από τον εξωτερικό σκληρό. Εκτός αυτού καθαρίζω και αρκετά συχνά τη registry, αλλά τα προγράμματα τρέχουν κανονικότατα.
hayabusa Νοέμβριος 27, 2007 Author #7 Νοέμβριος 27, 2007 εκανα την πρωτη δοκιμη με το rome total war και δουλευει αψογα...ευχαριστω πολυ παιδια!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.