Jump to content

Πρόβλημα με CRT Samsung 997 και πιθανό RMA

johnson

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Περίπου 1.5 χρόνο έχω τη συγκεκριμένη οθόνη, αγορασμένη από την αθήνα και τη λειτουργώ στο ηράκλειο κρήτης.

Όταν την πρωτοπήρα, έπειτα από λίγες μέρες η οθόνη έβγαλε πρόβλημα (σε κάποια σημεία ήταν θολή) και μου αντικαταστάθηκε κανονικά (όχι με καινούργια πάντως) στο σπίτι στο ηράκλειο που είμαι.

Εδώ και κάμποσους μήνες (από πριν το καλοκαίρι βασικά), η οθόνη που έχω κάτι την έχει

πιάσει και παρόλο που χρειάζεται προσοχή για να το καταλάβεις, διαπιστώνεις

μια οριζόντια γραμμή να κάνει βόλτες από κάτω προς τα πάνω με σταθερό νορμαλ ρυθμό

και δε σταματά ποτέ... επίσης να πω και ας ακουστεί απίστευτο, γίνεται αλλά είναι σπάνιο,

έχει και ένα καμμένο pixel!! (αυτό το έχει από τη 1η μέρα που ήρθε, πήρα τηλ το service

και τους ξάφνιασα αλλά μου είπαν ότι δε καλύπτεται από την εγγύηση και επειδή είναι αρκετά άκρη δε με πείραζει και πολύ).

Το θέμα τώρα είναι το εξής, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο θέλω να ξεφορτωθώ αυτή την

οθόνη. Πιάνει τεράστιο χώρο, δεν έχει αρκετά καλά χρώματα (ειδικά αν μπεί δίπλα σε μια 959nf) και οι τιμές των tft είναι πλέον αρκετά ελκυστικές.

Μιας που έχει παρουσιάσει πρόβλημα κιόλας, σκέφτομαι μήπως γίνεται να ανταλλάξω μέσω alman (αντιπρόσωπος) on the fly την οθόνη αυτή με μια tft με κάποιο τρόπο ή με extra χρήματα ή δε ξέρω πως αλλιώς.

Βασικά σκεφτόμουν

α)αν παίζει το σενάριο να μην έχουν άλλες οθόνες σαν τη δικιά μου, τότε τι;

β)ακόμα και να έχουν, αν να μπορώ με extra χρήματα να ζητήσω μια tft;

Στη χειρότερη περίπτωση που δε γίνεται να καταλήξω με μια tft μέσω του service, υπάρχει περίπτωση η νέα αλλαγμένη οθόνη να πάει απευθείας αθήνα στο πατρικό μου;

Γενικά σε περιπτώσεις rma από alman υπάρχει κανείς με σχετικές εμπειρίες να βοηθήσει τη κατάσταση; :magic:

Γιατί δεν τους παίρνεις τηλ? Πες τους ότι έχει πρόβλημα και ότι θες να μάθεις αν αλλάζει με άλλο προϊόν δίνοντας τη διαφορά.

Αρχική απάντηση από Whitesnake [Σήμερα, στις 10:22]

Γιατί δεν τους παίρνεις τηλ? Πες τους ότι έχει πρόβλημα και ότι θες να μάθεις αν αλλάζει με άλλο προϊόν δίνοντας τη διαφορά.

Ναι αυτό θα κάνω, απλά ήθελα να δω αν έχει τύχει κάτι παρόμοιο να δω

και εγώ τι μπορώ να περιμένω ή τι να ζητήσω σε περίπτωση που ακούσω

κάτι άλλο. Anyway θα μιλήσω με το service και σας κρατήσω updated :)

κανονικα δικαιουσαι αντικατασταση της ο8ονης

οπερ σημαινει οτι οφειλουν να σου δωσουν μια ιδια.

σε περιπτωση που δεν εχουν σου την αντικα8ηστουν με ενα τρεχον μοντελο ισαξιο (πρεπει κ εσυ να βαλλεις το χερακι σου)

δλδ,αν ειχες το κορυφαιο μοντελο εκεινης της γενιας κ δεν εχουν να στο αντικαταστησουν επεμεινε να σου δωκουν το κορυφαιο της επομενης γενιας που 8α εχουν

επειδη ομως κατα 99.99% δεν 8α εχουν CRT στις απο8ηκες τους εκτος αν καποιο καταστημα/απο8ηκη 3d party retailer εχει,8α σου την αντικαταστησουν με καποια TFT

σε αυτην την περιπτωση,αναλογα με το τι 8α σου προτεινουν σαν προιον αντικαταστασης,8α μπορεσεις να παζαρεψεις να παρεις κατι καλυτερο πληρωνωντας τη διαφορα της τιμης (σε σχεση με αυτην που 8α σου προσφερουν)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.