BlueChris Νοέμβριος 28, 2007 #61 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Obi μπορείς να μου πεις τα ρεύματα στις επιμέρους ρυθμίσεις σου? Sb κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 28, 2007 Author #62 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Βρηκα το 8+ orthos ( δεν ξερω ποσο ακριβως γιατι δεν το αφησα παραπανω..) στα 3625 453χ8 1,5v απο bios , Μετα απο καμια εβδομαδα , εαν δεν εχω crash θα το γυρισω εκει που βγαζει 1 ωρα orthos , και μετα απο μια ακομα εβδομαδα θα σου πω εντυπωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 28, 2007 #63 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Vcore 1.83vDDR2 2.42vMCH 1.56vSB 1.70VVTT 1.42vΑυτά για 24/7 Interntet-Spi1M Rock Stable...Για 24/7 Ναρκαλιευτή Stable θα κοιτάξω σήμερα...@Angel_f Πόσα Orthos είχες να τρέχουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 28, 2007 #64 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Να πω και εγώ τα συμπεράσματά μου:Με 1.3475 από bios (1.29-1.30 load)8x452@3616 έτρεξε για 10 λεπτά το orthos.Με αυτήν την τάση δεν έχω κανένα πρόβλημα σε καμιά εφαρμογή/παιχνίδια.Έδωσα ένα τσικ παραπάνω (1.30-1.31 load) και είμαστε οκ με orthos για όλο το βράδυ που το άφησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Νοέμβριος 28, 2007 Author #65 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 obijuan1983Τρεχω κανονικα 2 orthos και απο task manager βαζω 2 πυρηνες να δουλευουν με το καθε ενα , ετσι παιζει 100% cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 28, 2007 #66 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Full stable είναι ο καθένας όταν τρέχει όλες τις εφαρμογές του ή/και τα παιχνίδια του για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται χωρίς να κρασάρει το pc. Όλα τα υπόλοιπα είναι stability indicators... το αυτό ^^^ ’μα τρέχεις τα προγραμματα σου χωρίς να κρασσάρεις είσαι 24/7 stable. Το αν θα τρέξει κάποιος 10χρόνια orthos ποσός με ενδιαφέρει εμένα. Μου αρκεί που τρέχω τα προγράμματα που θελω και δεν κρασάρει. Αυτός δεν είναι ο σκοπός? Τι με νοιάζει αν δεν τρέχει το orthos όταν τρέχουν όλα τα άλλα προγράμματα που χρησημοποιώ και κερδίζω απ το o/c? Το 24/7 stable ειναι τελείως υποκειμενικό και personalisable(υπάρχει αυτή η λέξη? ) +αυτό Αρχική απάντηση από Snips Απλά να θυμάστε ότι το orthos και παρόμοια προγράμματα μπορεί να στρεσάρουν στο full τον cpu, αλλά να μην χρησιμοποιούν εξολοκλήρου το σύστημα. Μπορεί να δηλαδή μετά από stable orthos να πας να κάνει ένα rendering στο maya και να σου κρασάρει λόγω κάποιου αρχείου που δεν "στέκεται" καλά σε αυτήν την συχνότητα. Εϊτε του OS, είτε του ίδιου του προγράμματος. Κάτι αντίστοιχο βέβαια μπορεί να παρουσιαστεί σε games. +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 28, 2007 #67 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Να και μια φορά που συμφωνούμε...Το 24/7 stable είναι υποκειμενικό...ακριβώς...Rock Stable όμως χωρίς Prime δεν θα είσαι ποτέ.EDIT...οπότε για να δεις αν δεν σε κόβουν τα Windows τρέχεις και ένα Prime να δεις αν είναι βρε παιδί μου σταθερός ο επεξεργαστής..ή μήπως κάνω κάπου λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 28, 2007 #68 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983Rock Stable όμως χωρίς Prime δεν θα είσαι ποτέ. Δες λίγο το edit που έκανα. Λίγες είναι οι φορές που έτρεχε κάποιος 8 ώρες orthos και ετρωγε ασπρα γραμματακια με μπλε φόντο() ακόμα και στον windows media player? Μόνο το prime δεν αρκεί. Και να θυμηθώ επι εποχής Α64 που καποιοι δεν μπορούσαν να τρέξουν prime95 πάνω από ~2500 και έτρεχαν S&M στα 2800 και δεν τους κράσσαρε ποτέ? Δεν θεωρώ και τόσο αξιόπιστο το orthos/prime γενικώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 28, 2007 #69 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Οπότε που θα ξέρεις τι φταίει αν δεν αποκλεισεις με στρεσσοπρόγραμμα τον επεξεργαστή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 28, 2007 #70 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Ενδεικτικά ναι...απόλυτα..όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 28, 2007 #71 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Ρε παιδιά, έλεος λίγο.Ο Obi σ'αυτό που λέει με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο - το μηχάνημα το δοκιμάζεις με ένα stress πρόγραμμα (όπως το Orthos) για σταθερότητα, με μερικές ώρες (π.χ. εγώ λέω 4) δουλειάς που κανένα άλλο πρόγραμμα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει εκτός από ένα βαρύτατο multitasking. Και πάλι το Orthos δεν είναι πάντα κατάλληλο για όλο το σύστημα μιας και αφήνει τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών εκτός της δοκιμής. Αλλά για μνήμες και επεξεργαστή απλά μετράει. Τώρα αν σε κάποιον δε βγαίνει το Orthos και λέει ότι έχει σταθερό σύστημα επειδή δεν του κολλάει, εγώ δεν το δέχομαι. Γιατί σε αυτό το σύστημα δε θα ρισκάρω να βάλω μια μετεωρολογική εφαρμογή π.χ. γιατί υπάρχει πιθανότητα να μου βγάλει λάθος συμπεράσματα.Τώρα να λέμε rock stable και να εννοούμε οτιδήποτε άλλο εκτός του τεστ με SnM σε AMD και του Orthos σε Intel είναι άτοπο imo. Πάντως στέκομαι και στο ποστ του Snips - το rock stable μηχάνημα θέλει και ΠΟΛΥωρο gaming για να είναι σίγουρα τα αποτελέσματα (και ειδικά με Strategy και FPS παιχνίδια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Νοέμβριος 28, 2007 #72 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 07:24] ...το συστημα κλεινει καποιες φορες σε ωρες gaming . Παραδοξως σε ωρες π.χ. orthos που του ειχα πει να τρεχει, οταν ελειπε απο το σπιτι (ειπαμε οταν ειναι σπιτι, καιγεται) ΔΕΝ εκλεινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Νοέμβριος 28, 2007 #73 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αρχική απάντηση από .38-.45 ρε συ.. Μητσο... Έχουμε χημεία εμείς...δεν το είχα δει αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Νοέμβριος 28, 2007 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 An δεν εισαι Prime95 4core stable, ΔΕΝ εισαι σιγουρα stable, αρεσει δεν αρεσει.Τωρα αν σου κρασαρει ενα game επειδη εχει παει τη GPU η το PCI_Ε στο θεο, θα το καταλαβεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Νοέμβριος 28, 2007 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 για μένα rock - stable είναι περίπου 24 ώρες orthos (για cpu-ddr) όταν δώ BSOD θέλω να είμαι σίγουρος ότι δε φταίει το hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 28, 2007 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 PRIME FTW! παιδες .... Τα αλλα ειναι απλα παιχνιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigi Νοέμβριος 29, 2007 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 Αυτό είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω κι εγώ.Όταν ξεκινούσα να δοκιμάζω τον 6750 να δω που μπορεί να φτάσει, κάπου στα 3650 με 3700 με συγκεκριμένη τάση, στο orthos έβγαζε σφάλμα στα 45 λεπτά με μία ώρα.Δε μου έτρωγε κολλήματα όμως γενικά, παρόλο που έτρεχα και το folding σε φουλ χρήση.2-3 ημέρες δηλαδή που έμενε ανοιχτό μέχρι να του κάνω εγώ restart δεν κόλλαγε.Γιατί να μην το θεωρήσω σταθερό εκεί λοιπόν;’σχετα βέβαια ότι ήθελα να τον ανεβάσω λίγο ακόμα, έδωσα λίγο ρεύμα ακόμα και πλέον βγάζει όλο το βράδυ απροβλημάτιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.