GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 απο ποτε το ορθος η το prime ειναι προγραμματα καθημερινης χρησης ;σε λιγο θα μας πεις να το βαλουμε στο startup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 27, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Aυτό που θέλει να καταλάβεις είναι ότι για να έχεις σταθερό σύστημα πρέπει να βγάζει ότι και για όσο το βάλεις επάνω. Αν για παράδειγμα ένα σύστημα με default βγάζει 2 μέρες prime ενώ το δικό σου 2 ώρες ποιος είναι πιο σταθερός; Βέβαια ούτε εγώ θα το γυρνούσα σε default για αυτό το λόγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 27, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Κοιτα δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η ''μίνι'' επίθεση... Στο pc σου κάνε ότι γουστάρεις...αλλά σταθερότητα με Prime τεστάρει ο κόσμος... 24/7 wannabe σταθερότητα χωρίς prime...Σε λίγο θα βγει κανείς και θα μας πει οτι επειδή παίζει μόνο ναρκαλιευτή στο Pc του είναι σταθερός και εκεί... Κοίτα και εμένα παίζει ο Quad 4600 για κάθε μέρα...εξαρτάται πως το εννοείς το κάθε μέρα... Εσύ μπορεί να νομίζεις οτι είσαι σταθερός για 24/7 εκεί που είσαι χωρίς Prime...αλλά οι μπλέ οθόνες που θα τρώς κατα καιρούς μήπως είναι απο το λειτουργικό....????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 δεν αντιλεγω σε αυτο...δεν δεχομαι ομως να ειμαστε ΤΟΣΟ απολυτοι για το ορθος και για το prime..Αλλα κανενας δεν μου απανταει στο ερωτημαΤην στιγμη που παιζω ωρες...που τρεχω 3dmarks , που ειναι 24/7 ανοιχτο...(με ολη τη σημασια της λεξεως ) και δε κανει ενα restart αυτο πως το παιρνετε ; Και δε μιλαω για βδομαδα...αλλα για μηνα+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 27, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Κοίτα εγώ το Bench PC όταν κάθετε το βάζω να τρέχει Prime μπας και βρώ κανα 2^p -1 οπότε πρέπει να είμαι σταθερός με όλη την σημασία της λέξης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 δε μου απαντας... edit : μπλε οθονη ; Τι ειναι αυτο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 27, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Τρέξε Prime και θα καταλάβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 παλι δε μου απαντας..Ασε..δε περιμενω εσενα να μου πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 27, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Εντάξει μωρέ είσαι απλά 24/7 wannabe stable με την ταυτότητα στο στόμα...ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε...Prime Stable δεν εισαι...Mπλε οθόνη είναι αυτό που σου βγάζει κάτι μπλε με άσπρα γράμματαhttp://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 27, 2007 #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 σαν το prime gomar , κανενα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από obijuan1983 [Σήμερα, στις 20:36] Prime Stable δεν εισαι... Δεν με ενδιαφερει καθολου... Mπλε οθόνη είναι αυτό που σου βγάζει κάτι μπλε με άσπρα γράμματα Α ναι...τωρα θυμηθηκα...εχω καιρο να την δω γιαυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 27, 2007 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Ωραία....Τον τίτλο του Thread τον διάβασες?Ο ταλαίπωρος ο άνθρωπος ρώτησε πως θα είναι Prime Stable στα MHz που είναι...όχι πώς θα είναι 24/7 wannabe stable στα 3870... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 αστο..........μη κουραζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Νοέμβριος 27, 2007 #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 gomar σε ολο το νετ δοκιμαζουν την αντοχη στα ΜΗΖ που πανε διαφοροι με prime. μια βολτα απο ελληνικα φορα και XS θα σε πεισει. τωρα αν μουλαρωσες επειδη ο ομπιτσουαν λεει κατι διαφορετικο νομιζω θα βγει εις βαρος του φιλου που ψαχνει το απολυτο οριο του επεξεργαστη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Νοέμβριος 27, 2007 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Εγώ τι να κουραστώ ρε συ φίλε...άμα είσαι στενομυαλος και δεν καταλαβαίνεις... Α και άστο...η προσπάθεια να με υποτιμήσεις δεν πιάνει... ο κόσμος βλέπει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #36 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 τα πραγματα ειναι απλα...κατι που δε καταλαβαινετε..Δοκιμαζω ορθος πριμε οτιδηποτε η οπως θελετε πειτε το..Μου τρεχει μαι ωρα η 2 ποση ωρα..και μετα κατεβαζω το ρευμα ενα τσικ για να το εχω 24/7..Αν υπηρχε προβλημα σε αυτο , θα ειχα οθονες με ασπρα γραμματα και μπλε φοντο..ε δεν εχω..το προβλημα που ειναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 27, 2007 #37 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Απλά να θυμάστε ότι το orthos και παρόμοια προγράμματα μπορεί να στρεσάρουν στο full τον cpu, αλλά να μην χρησιμοποιούν εξολοκλήρου το σύστημα. Μπορεί να δηλαδή μετά από stable orthos να πας να κάνει ένα rendering στο maya και να σου κρασάρει λόγω κάποιου αρχείου που δεν "στέκεται" καλά σε αυτήν την συχνότητα. Εϊτε του OS, είτε του ίδιου του προγράμματος. Κάτι αντίστοιχο βέβαια μπορεί να παρουσιαστεί σε games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #38 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 ολο το βραδυ rendering στο 3dsmax αρκει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 27, 2007 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αν σου βγάζει το τελικό image, τότε αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 27, 2007 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 ....ναι αλλα δε βγαζει prime...τωρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.