Strategos Νοέμβριος 30, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 ρε παιδια διαβασα τις οδηγιες το εκανα 4 φορες τπτ, και πολυ φωτεινα ολα και unplayable ενω ειχα 40fps τωρα ειχα 25 με το νεο config.Πηγα στο game εβαλα low ολα βγηκα απο το game βαζω το config μεσα στο φακελο crysis μπαινω ξανα στο game φορτονω το load και κολαγε τρελα. Λεω να δοκιμασω να το κλεισω και να το ξανανοίξω τα ιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 30, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 ποιο config διάλεξες strategos;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Νοέμβριος 30, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 medium, και με το κανονικο medium του game παιζω με 20 fps παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Νοέμβριος 30, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Το ίδιο έχω και εγώ ρε συ, αλλά όταν το είχα στο κανονικό δεν έπαιζα καν σε medium, κολλούσε... έβαλα αυτό και το παίζει άνετα, έχω κάποια κολλήματα πάλι σε πίστες αλλά παίζω τουλάχιστον.μόλις πάω σπίτι θα σου πω τι ακριβώς έκανα και που το τοποθέτησα το αρχείο, μήπως και... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Δεκέμβριος 3, 2007 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Πως αυτο το αρχειακι το βελτιωνει τοσο πολυ? Μηπως ριχνει την ποιοτητα εικονας ή το draw distance? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 3, 2007 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από anthis Πως αυτο το αρχειακι το βελτιωνει τοσο πολυ? Μηπως ριχνει την ποιοτητα εικονας ή το draw distance? Μήπως αυτούς που δεν τους παίζει καν, δεν τους νοιάζει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Δεκέμβριος 3, 2007 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Ε ναι λογικο αυτο. . Αλλα αν π.χ. σου παιζει ηδη ανετα στο high βαζωντας αυτο θα εχει καμμια διαφορα θετικη? Το very high ε το high εχουν διαφορα, αλλα το θεμα εινια πως ιεναι το very high αυτου του "mod" Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 3, 2007 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Εγώ ρε παιδιά δεν βλέπω να αυξάνονται τα frames. Αντιθέτως, βλέπω κάποια εφφέ που δεν μου αρέσουν π.χ. το φως από τους φακούς είναι άθλιο. Όταν έχει ανοιχτό φακό κάποιος, δεν τον βλέπεις καν για να τον σημαδέψεις. Έβγαλα τη hackεριά και βλέπω ίδια αν όχι παραπάνω fps. Στο medium ξεκίνησα και το παίζω πλέον με το μηχάνημα της υπογραφής, σχετικά playable.Γιατί λέτε πως αυξάνονται, κατακόρυφα κιόλας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Δεκέμβριος 3, 2007 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Δε ξέρω ρε παιδιά..Εγώ στην ίδια ανάλυση που είχα και πριν, έχω τώρα καλύτερα fps, καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα με όλα τα εφε των very high, δεν έχω το πρόβλημα με το φως του φακού και το μόνο πρόβλημα είναι ο έντονος φωτισμός γενικά..Δεν έχω πειράξει άλλα αρχεία του παιγνιδιού, έχω τους 169.09 drivers και έχω αλλάξει κάποια απλά πράγματα στο autoexec.cfg όπως disable motion blur, πόσο vram έχω, πόσο ram έχω κτλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Δεκέμβριος 3, 2007 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Και εγώ τα ίδια παιδιά, το έπαιζα πριν μόνο σε 800χ600 και όλα low, ε και λογικά ήταν χάλια... μετά με αυτό το αρχειάκι άρχισα να το παίζω στα 1280 και custom λογικό, και έπαιζε πολύ καλά... σε κάποιες πίστες αναγκαστικά να το αλλάξω και να το βάλω σε διαφορετικές αναλύσεις για να το παίξω. Τώρα είμαι στο τελευταίο στάδιο και απλά δεν παίζει, με το που πάω να δω το βίντεο κολλάει και με πετάει restart... (μάλλον τροφοδοτικό).Επίσης, πως βρε planetman το παίζεις στα medium και σχετικά playable? Τόση διαφορά τα 512mb μνήμης στην κάρτα;@subneoαυτό με το vram και την ram σου τι κάνει; Μήπως με λύσει το δικό μου πρόβλημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Δεκέμβριος 3, 2007 Author #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Δεν ξέρω αν δημιουργεί προβλήματα αλλά από default το autoexec.cfg έχει sys_budget_videomem = 1024 και εγώ το έβαλα 256 αφού τόσο ram έχει η κάρτα μου..Επίσης έχει sys_budget_sysmem = 1536 και έβαλα 2048 αφού έχω 2GB ram στον υπολογιστή μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Δεκέμβριος 3, 2007 #32 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 χμμ το δοκιμάζω και βλέπω αν πετύχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Δεκέμβριος 3, 2007 #33 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 χαχαχαχα πετάω από την χαρά μου παιδιά, ξανάνιωσα παιδί... μόλις το τερμάτισα το παιχνίδι, με κανα δυο-τρία restart ακόμα αλλά όλα καλά... τελικά ρε subneo δεν το έλεγες αυτό πριν πόσα post, θα το είχα κάνει και αυτό μαζί με τους φακούς κ.λπ Σε ευχαριστώ πάντως που βρήκες το patchaki.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subneo Δεκέμβριος 4, 2007 Author #34 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από ShadowRunner [Χθες, στις 21:36] χαχαχαχα πετάω από την χαρά μου παιδιά, ξανάνιωσα παιδί... μόλις το τερμάτισα το παιχνίδι, με κανα δυο-τρία restart ακόμα αλλά όλα καλά... τελικά ρε subneo δεν το έλεγες αυτό πριν πόσα post, θα το είχα κάνει και αυτό μαζί με τους φακούς κ.λπ Σε ευχαριστώ πάντως που βρήκες το patchaki.... Χαίρομαι που μπόρεσα και βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 4, 2007 #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Μάλλον μου έκανε ******* η χακεριά και αναγκάστηκα να το ξαναπαίξω από την αρχή. Μόλις πήγαινα να κάνω load, με πετούσε στα windows. Αρχική απάντηση από ShadowRunner [03-12-2007 17:32] Επίσης, πως βρε planetman το παίζεις στα medium και σχετικά playable? Τόση διαφορά τα 512mb μνήμης στην κάρτα; Με 1024x768 και τις ρυθμίσεις στα medium εκτός από το shadows που το έβαλα στο low έχω γύρω στα 20-40fps. Η κίνηση δεν είναι ομαλή τις περισσότερες φορές αλλά τι να κάνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 4, 2007 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
planetman Δεκέμβριος 6, 2007 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Τελικά το παράτησα, θα το παίξω μετά από κάνα 2 χρόνια. Αυτή η σπαστή κίνηση μου σπάει τα νεύρα. Παρόλο που στο benchmark μου βγάζει μέσο όρο 42fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Δεκέμβριος 6, 2007 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Παρε εναν διπυρηνο athlon και μπορει να κοπει αυτο το σπασιμο. . Αν και αν ειναι αν παρεις νεα cpu λεει καλυτερα να παρεις core 2 duo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 19, 2008 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2008 soon to be released version 1.3!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.