Jump to content

Crysis:eyecandy+fps for ALL!!!

subneo

Recommended Posts

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=14544

Κατέβασα το αρχείο που δίνει σε αυτό το forum και έβαλα το autoexec very high με το σύστημα της υπογραφής και σε ανάλυση 800x600 (σε αυτή την ανάλυση ήμουν και πριν)

Ότι δοκιμές και πατέντες και να είχα κάνει πριν από αυτό, ποτέ δεν κατάφερα να έχω και καλά fps και πολύ ωραία γραφικά. Με αυτό επιτέλους ευχαριστήθηκα το Crysis!

Δοκιμάστε το

:)

PS Σημαντικό!!! Πριν χρησιμοποιήσετε το autoexec που θα επιλέξετε, πρέπει να μπείτε στο παιγνίδι, να βάλετε την ανάλυση που θέλετε και να βάλετε ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις στο LOW ανεξάρτητα με την δύναμη του υπολογιστή σας! Aply και μετά exit game..

Μετά βάζετε το autoexec στον φάκελο που λέει στις οδηγίες και αρχίζετε πάλι το game..

Αρχική απάντηση από subneo [Χθες, στις 20:20]

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=14544

Κατέβασα το αρχείο που δίνει σε αυτό το forum και έβαλα το autoexec very high με το σύστημα της υπογραφής και σε ανάλυση 800x600 (σε αυτή την ανάλυση ήμουν και πριν)

Ότι δοκιμές και πατέντες και να είχα κάνει πριν από αυτό, ποτέ δεν κατάφερα να έχω και καλά fps και πολύ ωραία γραφικά. Με αυτό επιτέλους ευχαριστήθηκα το Crysis!

Δοκιμάστε το

:)

PS Σημαντικό!!! Πριν χρησιμοποιήσετε το autoexec που θα επιλέξετε, πρέπει να μπείτε στο παιγνίδι, να βάλετε την ανάλυση που θέλετε και να βάλετε ΟΛΕΣ τις ρυθμίσεις στο LOW ανεξάρτητα με την δύναμη του υπολογιστή σας! Aply και μετά exit game..

Μετά βάζετε το autoexec στον φάκελο που λέει στις οδηγίες και αρχίζετε πάλι το game..

OMG se 800x600 πως ακριβος ευχαριστηθηκες το crysis? :tomato:

Αρχική απάντηση από niiid [Σήμερα, στις 17:15]

OMG se 800x600 πως ακριβος ευχαριστηθηκες το crysis? :tomato:

Όταν πριν έπρεπε να τα έχω όλα στο medium σε αυτή την ανάλυση για να έχω πάνω από ~25fps και τώρα ναι μεν στην ίδια ανάλυση αλλά με όλα τα εφε των very high και ακόμα καλύτερα fps.. ε ναι.. το ευχαριστήθηκα!

Επίσης μπορώ αν θέλω να επιλέξω ένα autoexec χαμηλότερων ρυθμίσεων και να βάλω ανάλυση 1680x1050 με playable fps πράγμα αδιανόητο πριν..

Πιστεύω σε κάλυψα :)

Αρχική απάντηση από DJD

Κάνει δουλειά αλλά για το γούστο μου έχει υπερβολικούς φωτισμούς.

Συμφωνώ. Μόλις είδα εκείνο το "light sphere" που και καλά είναι το φως από τον φακό δεν μπορώ να πω ότι μου κατσε και καλά. Πέρα για πέρα έλλειψη ρεαλισμού. Στο medium κιόλας. Στο high δηλαδή είναι πιο φωτεινό και εκθαμβωτικό;

Αρχική απάντηση από icy20

Εγω παντως που το δοκιμασα ισως δεν το εκανα σωστα γιατι φαινονταν χαλια ολα αλλα ειχα τρελα frames!

IF you game looks like "CRAP" (LOW) it's because you probably FORGOT TO QUIT FIRST. QUIT and THEN START Crysis again, and everything should work.

C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis

Εκεί πρέπει να μπει το autoexec.cfg αφού πρώτα έχουμε μπει ingame και τα έχουμε βάλει όλα στο low

Αφού μπούμε μετά ingame δεν πειράζουμε τις ρυθμίσεις.. τις αφήνουμε στο low γιατί μόνο έτσι δουλεύει.. αν αλλάξουμε κάτι, ουσιαστικά σταματάμε να χρησιμοποιούμε το autoexec.cfg

Αρχική απάντηση από subneo

C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis

Εκεί πρέπει να μπει το autoexec.cfg αφού πρώτα έχουμε μπει ingame και τα έχουμε βάλει όλα στο low…

Αφού μπούμε μετά ingame δεν πειράζουμε τις ρυθμίσεις.. τις αφήνουμε στο low γιατί μόνο έτσι δουλεύει.. αν αλλάξουμε κάτι, ουσιαστικά σταματάμε να χρησιμοποιούμε το autoexec.cfg

Όχι βρε. Αν το cfg δουλέψει σωστά τα βγάζει όλα custom και όχι low. Το low το βάζεις μόνο την πρώτη φορά και κάνεις quit.

Έχετε να postαρετε καμιά εικόνα ρε παιδιά; Δεν το έβαλα ακόμα, αλλά εμένα το παιχνίδι μου το παίζει μόνο σε low και 800x600 :o και είναι μάπα.... με αυτό το θα δούμε καμιά αλλαγή ή θα παίζει πάλι χάλια;;;

Το έβαλα τελικά, όντως είναι λίγο φωτεινό έως αρκετά αλλά ας μην τα θέλουμε όλα... μιλάμε τώρα το παίζω σε 1280 και είδα και μέχρι 35fps max, συνήθως παίζει με 24-26... απλά πετάω από την χαρά μου που το παίζω πλέον...

@DJD έχεις δίκιο... αλλά δεν την αλλάζω με τίποτα :D :D

Αρχική απάντηση από Τζώρτζης [Σήμερα, στις 14:24]

Παιδιά σε μένα δε παίζει.Έχω δοκιμάσει το high αλλά από απόδοση μηδέν. Καλύτερα με high χωρίς τη τροποποίηση αυτή.

Κάτι δεν κάνεις σωστά..

Αν ακολουθήσεις σωστά τις οδηγίες και βάλεις και το autoexec.cfg στο σωστό dir τότε θα έχεις αποτέλεσμα. Στην χειρότερη δηλαδή θα έχεις περισσότερα fps αν όχι και καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα..

Όπως είπαμε.. μπαίνεις στο παιγνίδι.. βάζεις τα πάντα στο low.. πατάς apply.. και μετά βγαίνεις από το παιγνίδι..

Μετά πας στο C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis και κάνεις paste το autoexec.cfg της επιλογής σου..

Ξαναμπαίνεις στο παιγνίδι και φυσικά δεν πειράζεις πλέον τις ρυθμίσεις όπως επίσης δεν πρέπει να έχεις πειράξει το game.cfg και οτιδήποτε από τον φάκελο CVarGroups

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.