Jump to content

Δεν αναγνωριζεται στα XP το CD-serial - Προβλημα Microsoft Hellas?

Louris7

Recommended Posts

Εδω και δυο μερες , ο υπολογιστης ενος θειου μου, και συγκεκριμενα ενα Laptop HP, εχει κλειδωθει λογο windows.Δεν μπορει δηλαδη να μπει στα win και ζηταει κωδικο.

Η διαδικασια που χρειαζεται, την εκανα 5-6 φορες.

Το αναγνωριστικο το βλεπει σαν μη εγκυρο.

Ετσι λοιπον μου ξαναζηταει, το serial των XP , και παρολο που το βαζω, -σωστα, δεν πληκτρολογω κατι λαθος δηλαδη- , αυτο δεν μου βγαζει νεο αριθμο ωστε να πληκτρολογησω μεσω τηλεφωνου, ωστε να μου πουν τον κωδικο για να ανοιξω τα win.....

Πιστευα οτι ισως να υπαρχει προβλημα, με τα win, που φανταζομουν οτι μπορει να ειναι πειρατικα.

Ομως, το συστημα ειναι με ταυθεντικα windows., οπου το serial ειναι κολλημενο κατω απο το laptop.

Σαν μια μικρη επιβεβαιωση, ηρθε η τελευταια συνομιλια με την Microsoft Hellas που μου ειπαν να τηλεφωνησω σε 1 ωρα γιατι υπαρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ !![b/]

Τι μπορει να ειναι?...

Εχει κανεις καποιο αντιστοιχο προβλημα?...

Ξανα και ξανα δες το...πολλες φορες το Β μοιαζει με το 8 και δημιουργουνται προβληματα...μου εχει τυχει προσωπικα..αλλιως το σηριαλ εχει ενεργοποιηθει αλλου..παρε τηλ την ΜΣ...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.