metal_roy Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Στα πλαίσια της ενασχόλησης μου με php και mysql και δεδομένης της σχετικής δυσκολίας εγκατάστασης του Apache web server με τα δύο παραπάνω, αποφάσισα να φτιάξω μερικά video tutorials για το πώς μπορεί κάποιος να τα εγκαταστήσει σε windows. Χρησιμοποιώντας το camtasia studio έφτιαξα 5 μικρά Video Tutorials που δείχνουν την εγκατάσταση σε περιβάλλον Windows XP. Σύντομα θα έχω και άλλα tutorials για τις συγκεκριμένες τεχνολογίες. Τα videos ανέβηκαν στο silverlight streaming service και μπορείτε να τα βρείτε στην διεύθυνση http://www.sharpteam.gr/videos.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Δεδομένη σχετική δυσκολία εγκατάστασης του Apache web server σε Windows XP????? http://www.apachefriends.org/en/index.html και XAMPP και τελείωσες. Ούτε video tutorials ούτε τίποτα. Κάτι σε διαφήμιση μου κάνει εμένα το λίνκι να σε πω την αλήθεια bro... Εφόσον "Η Sharpteam κάνει publish πολλά από τα video των Σεμιναρίων που έχουν διοργανώσει τα μέλη της." παρουσίασε το για αυτό που είναι, και όχι σαν ανέβασα τα προσωπικά μου βίντεο που έκανα γιατί δυσκολέυτηκα να βάλω τον apache. Δεν είναι κακό να πεις τα πράγματα όπως είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal_roy Νοέμβριος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Δεν είμαι υπέρ του XAMPP γιατί οι χρήστες καταλήγουν να μη ξέρουν τι κάνουν με τους server και ούτε να αλλάξουν μια απλή ρύθμιση. Το θέμα είναι να έχεις μια άποψη για το πως στήνονται και στο μέλλον να τους διαχειριστείς και να σεττάρεις άλλους servers (πχ tomcat, shibboleth, κλπ). Δεν νομίζω ότι βλάπτει σε κανέναν να το δει. Δωρεάν είναι. Ας μην καταλήξουμε να μας χαρίζουν γάιδαρο και να τον κοιτάμε στα δόντια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από darkCount Εφόσον "Η Sharpteam κάνει publish πολλά από τα video των Σεμιναρίων που έχουν διοργανώσει τα μέλη της." παρουσίασε το για αυτό που είναι, και όχι σαν ανέβασα τα προσωπικά μου βίντεο που έκανα γιατί δυσκολέυτηκα να βάλω τον apache. Επίσης... Αρχική απάντηση από darkCountΔεν είναι κακό να πεις τα πράγματα όπως είναι Δεν μίλησα ούτε για γάϊδαρο ούτε για οδοντίατρο(που πρέπει να πάω γμτ)....είπα ότι δεν είναι κακό να λες τα πράγματα με το όνομα τους και όχι να μπαίνεις τον κόπο να τα "μασκάρεις" κάπως Anyway....ευχαριστούμε για την προσφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
metal_roy Δεκέμβριος 2, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 επειδή κάποιοι βρήκαν πρόβλημα στην σύνδεση της php με την mysql τροποποίησα το 5ο τμήμα του video ώστε να βοηθάει την σύνδεση των δύο παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.