xdoc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Εχω λάβει πολλά αρχεία του excel με πίνακες που έχουν την μορφή που δείχνει η επισυναπτόμενη εικόναΗ ερώτησή μου ειναι εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήνω μαζικά τα κενά κελλιά(κατακόρυφα) που βρίσκονται εναλλάξ με αυτά που περιέχουν αριθμούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Ποιά εικόνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από webhunter [Σήμερα, στις 17:16] Ποιά εικόνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Για να διαγράψεις έτσι όπως τα θές δεν ξέρω...Εγώ λέω να κάνεις ταξινόμηση και έρθει από μόνο του το ένα κάτω από το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Νοέμβριος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.