Jump to content

QX9650 RETAIL Πρώτες εντυπώσεις...

hipro5

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 19:31]

4700MHz 3DMark2006 ΜΕ ΑΕΡΑ....... :p :clap:

:confused:

πλακα με κανεις ? :hehe:

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

παιξε με 8 μουλτι να δουμε τι μπορει να κανει ο Q9450...να δουμε αν αξιζει :p

Αρχική απάντηση από hipro5

τα ρεστα μου.....αυτο τι ειναι ομως?POST, απλα μπαινει windows, τρεχει κανα bench ή βγαζει και ορθο?

λεγε μου τετοια, παραγγειλα και γω ενα:D

Αρχική απάντηση από GoMaR -> παιξε με 8 μουλτι να δουμε τι μπορει να κανει ο Q9450...να δουμε αν αξιζει :p
Μάλλον θα μας κόβουν τα ΜοΒος σ' αυτόν!!! 8χ600 ??? P35 + DDR3 και άν.

Ρε Tolis, διαβάζεις ΤΙ κάνεις quote ?

Αρχική απάντηση από tolis86
Αρχική απάντηση από hipro5 4700MHz 3DMark2006 ΜΕ ΑΕΡΑ....... :p :clap:
τα ρεστα μου.....αυτο τι ειναι ομως?POST, απλα μπαινει windows, τρεχει κανα bench ή βγαζει και ορθο?
Αρχική απάντηση από tolis86 [Σήμερα, στις 19:50]

Νομιζω οτι δε θελει και πολυ μυαλο,αλλωστε το γραφει,βγαζει 2006 στα 4,7 με αερα

14/12 έχω γενέθλια· περιμένω δώρο :p

.....κι εμένα ομολογώ ότι ήταν το καλύτερο δώρο γεννεθλείων που πήρα..... :D

Συνέχεια δοκιμών και αποτελέσματα σήμερα...... ;)

Υ.Γ. Είναι ΠΙΟ ΚΡΥΟΣ απ'τον ES αν και είδα ότι η INTEL μάλλον ΔΕΝ "πρόλαβε" ν'αλλάξει stepping για ταν τον βγάλει RETAIL και έμεινε τελικά στο C0..... :)

παιξε αν γινεται και με χ8 multi να δουμε τι γινεται και με τον Q9450 γιατι αυτος ο penryn θα πουληθει περισσοτερο ... QX λιγοι θα παρουνε.. πολλα τα λευτα για το unlocked multiplier :o

ΔΕΝ δοκίμασα ακόμα, ΑΛΛΑ γενικά και απ'ότι βλέπω κι από άλλους, ΜΗΝ περιμένετε πάνω από 470 - 500MHz FSB MAX.... :(

Κρίμα πάντως γιατί θα πηγαίνει ο CPU 4000MHz με 1.35VCore και ΔΕ θα έχει FSB ο κόσμος να δώσει στα μικρά μοντέλα...... :(

Μάλλον όσοι ενδιαφέρονται για Overclock ΚΑΛΟ, θα ΠΡΕΠΕΙ να πάνε σε "μεγαλύτερα" μοντέλα και όχι σε Q9450...... :(

ΑΛΛΑΓΗ του θέματος και συνέχεια..... :)

ΜΑΧ FSB με αέρα είναι 493 - 495MHz... :)

Μερικές φωτό τώρα..... :)

Το "γράμμα" που ήταν ΜΕΣΑ στο κουτί συσκευασίας του..... :p:D

leter.jpg

QX9650_RETAIL_BOX.jpg

QX9650_RETAIL_FPO_BATCH.jpg

QX9650_RETAIL_Inside_box.jpg

QX9650_RETAIL_1.jpg

........το "μυστικό" στο Stepping/wafer για όσους το ξέρουν..... ;)

ΠΑΛΙ κ@λ@φαρδος ήμουν.... :D

QX9650_RETAIL_2.jpg

QX9650_RETAIL_3.jpg

QX9650_RETAIL_4.jpg

Η ψύκτρα είναι τεράστια ΚΑΙ πανάλαφρη... :)

....και μερικά πρόχειρα τεστ πάνω στην ASUS P5E64 WS Pro που μόλις ήρθε κι αυτή.... ;)

Η μητρική είναι DEFAULT....MAX cpu-z on air είναι ~ 4930MHz....

Η κάρτα γραφικών είναι μια NVIDIA 8800GTS ~ 650/950 αν θυμάμαι καλά....

Super_Pi_1M_4856MHz_on_air.png

2k5_4750MHz_ON_AIR_1.png

2k5_4750MHz_ON_AIR_2.png

Αυτός ο επεξεργαστής γουστάρει το VCore πολύ σε σχέση με τον ES που είχα κι έπαιζα και ΠΑΛΙ κρύος είναι.... ;):D

Είναι ~ 100MHz ΠΑΝΩ απ΄τον ES σε ΟΛΑ.... Μακάρι να πάει έτσι ΚΑΙ σε LN2 και ποιός τη χάρη μου..... :D

Αυτά για τώρα... :)

.

μαλιστα... ενταξει για αερα 500 FSB x 8 δεν ειναι και λιγο για τους μελλοντικους αγοραστες του q9450 ... παντως οσοι εχουν νερο δεν συμφερει να αγορασουν πενρυν εκτος αν ειναι σειρας extreme... :S γιωργο καλη συνεχεια με τα bench αντε να δουμε τιποτα 6+

μεγειες γιωργο , μαθαμε και ποσο χρονων εισαι τωρα :p

για πες αυτο που λες με το στεπινγκ , τι συμβολιζει?

Αρχική απάντηση από petr00kos [Σήμερα, στις 13:41]

μαλιστα... ενταξει για αερα 500 FSB x 8 δεν ειναι και λιγο για τους μελλοντικους αγοραστες του q9450 ... παντως οσοι εχουν νερο δεν συμφερει να αγορασουν πενρυν εκτος αν ειναι σειρας extreme... :S γιωργο καλη συνεχεια με τα bench αντε να δουμε τιποτα 6+

ΛΙΓΟ είναι......Αν πάνε οι επεξεργαστές 4300MHz για παράδειγμα, γιατί να "κοπούν".....ΚΡΙΜΑ είναι..... :(

Σ'ευχαριστώ.... :)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 13:43]

μεγειες γιωργο , μαθαμε και ποσο χρονων εισαι τωρα :p

για πες αυτο που λες με το στεπινγκ , τι συμβολιζει?

:D:p

ΟΣΟ ΠΙΟ "κοντά" στο "0" είναι αυτά τα δύο τελευταία νούμερα, τόσο πιό "κεντρικά" απ'το wafer είναι "κομμένος" ο επεξεργαστής.... ;)

Π.Χ.....000, 100, 200, 300, 400, 500, 600, 700, κ.οκ......Απ'οτι έχω δεί τόσα χρόνια που το παρακολουθώ, καλά θα είναι τα ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ νούμερα να είναι ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ το "15" ;)

π.χ. 013, 107, 203, 309, 714...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.