Jump to content

QX9650 RETAIL Πρώτες εντυπώσεις...

hipro5

Recommended Posts

Σήμερα μου ήρθαν 2 x ASUS P5E64 WS Pro......Όλα καλά και τις παρέλαβα........ ;):)

Ήρθε ΟΜΩΣ και το ΠΡΩΙ που ΕΛΕΙΠΑ ο Yorkfield QX9650 RETAIL ....ΔΕΝ τον παρέλαβα ακόμα......Αύριο.....ΠΩΣ θα κοιμηθώ σήμερα?.... :(:boxed:

Αποτελέσματα από RETAIL QX9650 Yorkfield από αύριο να δούμε και τι κάνουν τελικά.... :)

.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από GoMaR [Σήμερα, στις 19:06]

κανονισε να ανεβασεις αυριο , ωστε να εχω κατι να κανω στη δουλεια :D

Οσο για τον υπνο...Θες εναν phenom 9500 να κοιμηθεις ομορφα και ωραια ; :hehe:

:mad::D.....άσε.....πήρε ένα φιλαράκι με μια Gigabyte 790.......του πήγε μέχρι 2700MHz και .....ΤΕΛΟΣ......no more.....Το 'δωσε πίσω.... :p

Ήρθε ΟΜΩΣ και το ΠΡΩΙ που ΕΛΕΙΠΑ ακόμα......Αύριο.....ΠΩΣ θα κοιμηθώ σήμερα?.... :(:boxed:

Τσίμπα κάνα Vulbegal αλλά το πιθανότερο είναι πως ούτε αύριο θα τον παραλάβεις γιατί δεν θα ξυπνάς. :hehe:

Αστειεύομαι, ε;

Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 19:11] -> :mad::D.....άσε.....πήρε ένα φιλαράκι με μια Gigabyte 790.......του πήγε μέχρι 2700MHz και .....ΤΕΛΟΣ......no more.....Το 'δωσε πίσω.... :p
εεε τι περιμένεις ? Intelας θα είναι και αυτός .... :p :p :p

Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 21:28]

Χεχε μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Γιώργαρε

Λόγω ταχύτητας..... :p:D

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 20:58]

Περιμένουμε Γιώργο ...

Τη συγκεκριμένη μητρική πολύ την πας.

ΑΛΛΗ είναι αυτή Μάριε.....Αυτή που έχω και δουλεύω είναι η P5E3 WS Pro, ενώ αυτή που ήρθε είναι η P5E64 WS Pro....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.