androu Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Γειά, πήρα την bulk έκδοση της εν λόγου κάρτας, η οποία μέσα είχε ενα cd για audigy οχι για αυτή και έτσι δεν εχω drivers. κατέβασα ενα cd για retail τώρα ακούγεται ήχος στα xp, + vista όταν όμως πάω να βάλω και τα υπόλλοιπα προγράμματα creative control panel +++ μου πετάει αυτό και στα 2 λειτουργικά.. http://img66.imageshack.us/img66/7046/opjw4.jpg βοήθειαααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 ..κατσε δηλ. αυτο που κατεβασες τι ηταν? μονο οι drivers? ...βασικα οι creative γενικα στα xp θελουν πρωτα να βαλεις τα παντα απο το cd τους και μετα τα updates Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Νοέμβριος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Επίσης (τουλάχιστον στις παλιότερες live) το cd των retail δεν έκανε εγκατάσταση σε bulk...Προτείνω επίσκεψη στο κατάστημα και κράξιμο για σωστό cd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Νοέμβριος 26, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 αυτό που κατέβασα ήταν cd για retail. Βρήκα ενα moded cd pax κάτι .. και εκανα δουλειά εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα στα vistra. τώρα κατέβασα το αντίστοιχο για xp αλλά δεν γίνεται δουλειά! Δηλαδή παίζει ήχος αλλα δεν εχω τα control panel της κάρτας (που για αυτά την αγόρασα βασικά) το μαγαζί ειναι το e-shop.. και εδώ ... το αντίστοιχο point. τους έστειλα mail και αυριο θα τους τηλ. μάλλον. Δεν το αφήνω να περάσει έτσι γιατί εχω χάσει αρκετές ώρες να ασχολούμε με την κάρτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androu Νοέμβριος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 H απάντησή τους είναι οτι αν ήθελα τα προγράμματα να επαιρνα retail και αν θέλω drivers να τους κατεβάσω απο το ίντερεντ! Τελικά επικοινώνησα με τους τεχνικούς και θα στείλου cd με drivers στο Point και θα πάω να το πάρω.. (θα δείξει!)Πάντως και audigy 2 και sblive 5.1 που έχω πάρει bulk πάντα είχαν ολα τα προγράμματα μέσα και δεν βλέπω το λόγω να μην τα εχει αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Νοέμβριος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Το οτι ειναι bulk δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να εχει και drivers...Αν ειναι δυνατον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 27, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 παλι καλα που ειχε και cd μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.