Jump to content

Crylab - Crysis Multiplayer Schedule

DJD

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

:)

Πρεπει να ζεσταθουμε λιγο. Ασε, εχθες το τερματισα , και δεν λεει...

Μονο Multi τωρα, και αντε να το ξανα παιξω στο delta....(very hard)

λοιπον εγω ειμαι μεσα για καμια αναμετρηση...απλα σε καμια ωριτσα να πιουμε καμια φραπα..

σας ψηνει η ιδεα να νοικιασουμε σερβερ? (...κανονικο σερβερ λολ)

μονο για τα ατομα του lab ή για να το πω καλυτερα, για τα ατομα

που θα πληρωνουν

Ο σερβερ ειναι εδω ελλαδα, οποτε θα εχουμε καλο πινκ,

Eξυπηρετει ηδη αναγκες για 2 BF2 ελληνικες clan.

H xρεωση απο οτι καταλαβα παει αναλογα τα σλοτς (ποσοι παιχτες μπορουν να συνδεθουν) και απο το traffic του παιχνιδιου, απο και προς του παιχτες (απο οτι εχω δει το crysis ειναι U/2.5kb D/2.5kb ανα παιχτη)

Φανταζομαι για εναν με 16σλοτς η τιμη θα ειναι περιπου 40-45ευρω (στο εξωτερικο παιζει και με 30ευρω, αλλα σιγουρα δε θα εχουμε το πινκ που θα εχουμε εδω πχ με την αρυς που εχω τωρα στον εδω σερβερ ειμαι περιπου με 30-50ms)

Βεβαια προβλεπω να φαει πακετο αυτος που θα αναλαβει να μαζευει απο εμας τα λεφτα και να τα δινει....

Δε ξερω παιδες οτι θετε

ΥΓ για σημερα λογικα θα μπορω μετα της 9,30 παντως "μεσα" ειμαι

ΥΓ ΑΝ λεω ΑΝ αρχισετε παλι να γκρινιαζετε οτι δε μπαινει θα σας φαω τα αφτια

ΥΓ Αν δεν ειμαι ονλινε μπορει καποιος αλλος να κανει το hosting απλα να θυμηθει να βαλει παςς και να κλεισει το punkbuster

YΓ Αν μπει ο λουρις7, εγω δε παταω το ποδι μου εκει... (εκτος αν παιξουμε ολοι εναντιον του :p )

αντε ρε σεις θα οργανουσουμε τιποτις?

η να μπω να τσακισω καναν Γαλλο?...:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.