Jump to content

Αλλαζω την P5k dlx wifi κ με τι?

BeetleJuice

Recommended Posts

Σκαθάριε καταρχήν περαστικά φίλε.

θα έλεγα Maximus Extreme ασυζητητί..... αλλά θα πρέπει να σκάσεις φράγκα για DDR3.

Αν θες πέρνα από το σπίτι να δεις το Extreme ή πάμε 2 στενά ποιο κάτω να δεις το formula στον chillout.

Αρχική απάντηση από ea6gka

345do8.jpg

θες και αλλο?

καραΛΟΛ....FSB 400 μόνο, και το λέτε καλή μητρική,

εκτός και μετράς μόνο μνήμες.....(άσχετο με το Μ/Β)....

Με το giga DQ6 είχα πάει καρα-stable FSB 605 , για πέστε μου καμια μητρική που να πηγαίνει τέτοιο FSB (με X38 πάντα...)

Αρχική απάντηση από ea6gka

οι μνημες αυτες στο 965 πανω απο 1066 δεν πηγαιναν με τη καμμια , με το χ38 δωσανε 640. τι να σου πω τωρα απο FSB , στα 400 ηθελα να παω και πηγα .

Βρε καλά έκανες και πήγες. Δεν σου είπα τίποτα γιαυτό.

Απλά το tread λέει για M/B και τι να πάρει ο άνθρωπος.....δεν γράφει πουθενά για μνήμες...

Και αν θυμάμαι κανα δυο ποστ λέει για την DQ6 οτι είναι χάλια,.....εγω μιλάω μόνο για hardware που εχω δοκιμάσει προσωπικά....

κατα τη ταπεινη μου αποψη μια μητρικη ειναι καλη οταν παιζει και τις μνημες καλα,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=156346&page=28

ποστ 968 και κατω . σε μια μητρικη κοιταω εγω συνολικα τη συμπεριφορα του και οχι ποσο πανε μαξ FSB , κατι που ισως εσενα ενδιαφερει αλλα μπορει οχι το φιλο μας. επισης δε του ειπα να μην παρει την Giga , abit του ειπα οχι γιατι νομιζω εγω κατα τη ταπεινη μου αποψη οτι δεν ειναι καλη.

Αρχική απάντηση από gprhellas [Χθες, στις 14:56]

Βρε καλά έκανες και πήγες. Δεν σου είπα τίποτα γιαυτό.

Απλά το tread λέει για M/B και τι να πάρει ο άνθρωπος.....δεν γράφει πουθενά για μνήμες...

Και αν θυμάμαι κανα δυο ποστ λέει για την DQ6 οτι είναι χάλια,.....εγω μιλάω μόνο για hardware που εχω δοκιμάσει προσωπικά....

οχι μαστορα λαθος καταλαβες

εγω την παω την dq6

απλα ειπα οτι εχει φαει αδικαιολογητο φτυσιμο και λυπαμαι γιαυτο

Αρχική απάντηση από Astri [Χθες, στις 15:26]

Αν θες και τη δικη μου αποψη, πουλα την και παρε μια P5k :D

Προσωπικα η P5k ειναι μια καθαροαιμη μητρικη για overclock. Ουτε πολλα πολλα accessories ουτε φωτακια απο δω και απο κει.

εχω p5k dlx οπως λεει και η υπογραφη και full moded

απλα την βαρεθηκα και μου τη δινουν μερικα κοληματα που εχει

απλα οταν εχεις ευκαιρια να δωσεις μομπο σε καλη τιμη και με μικρη διαφορα να παρεις κατι σουπερ ειναι δελαρ οπως και ναχει...

Αρχική απάντηση από BlueChris [Χθες, στις 13:43]

Σκαθάριε καταρχήν περαστικά φίλε.

θα έλεγα Maximus Extreme ασυζητητί..... αλλά θα πρέπει να σκάσεις φράγκα για DDR3.

Αν θες πέρνα από το σπίτι να δεις το Extreme ή πάμε 2 στενά ποιο κάτω να δεις το formula στον chillout.

να περασω φιλαρα χρησταρα

απλα εγω τις dominator δεν τις δινω

δεν ειναι μνημες των 100 ευρω

τωρα βεβαια τις περιμενω απο rma και ισως θα μπορουσα να τις δωσω για ddr3 αλλα δεν ξερω...δεν νομιζω...

λες?

ευχαριστω chillout

ειλικρινα

δεν ειναι θεμα δοκιμης ειναι θεμα αποφασης τι θα κρατησω και τι θα διωξω

φοβαμαι πολυ τι θα γινει αν παρω το μαξιμους και συντομα βγει κατι πολυ καλο...

Αν είναι να παίξεις με DDR3 να περιμένεις για 1600fsb με το x48.

Μέχρι το πολύ Ιανουάριο θα τις έχουμε νομίζω αλλά ρώτα και τους άλλους που ξέρουν περισσότερα.

Κατά τη γνώμη μου θα είναι το μόνο που θα αξίζει.

Όλες οι άλλες στο ίδιο καζάνι βράζουν πάνω κάτω.

Η δική μου προτίμηση είναι γνωστή και αν ήταν σήμερα να ξαναπάρω μητρική την ίδια θα διάλεγα, λόγω των 4GB μνήμης και του SLI.

Ειδικά οι dominator σου θα είναι ότι πρέπει για Striker.

Αν θέλεις να δεις πώς πάει η μητρική μου με το δικό σου επεξεργαστή και τις δικές σου μνήμες έχεις επίσης ανοικτή πρόσκληση.

Να περιμένει το x48 για να πάει 1600??? εγώ δηλαδή που δοκίμασα τις Cellshock και έφτασα 1900mhz? αν περίμενα το x48 θα πήγαινα παραπάνω?

BeetleJuice είδα ρε φίλε πως πουλάς τις μνήμες... να ρωτήσω κάτι? γιατί δεν τις κρατάς να πάρει το Maximus Formula δηλαδή να είσαι τέλεια?

μαλλον για κει παμε χρησταρα...

χθες εβαλα την αγγελια περιμενω προσφορες για να αποφασισω

ε αν εχεις την ευκαιρια να πας σε ddr3 μητρικη αναγκαζεσαι να πουλησεις τις σουπερ μνημες...

αλλα τωρα νομιζω οτι εγκλωβιστικα

απλα το σκεφτομαι

ειδομεν

κατα ταλλα μαλλον με βλεπω για χ38 εκτος και αν χρονικα με προλαβει το χ48

θαθελα ενα σλι αλλα αδυνατον με ιντελ τσιπσετ

τωρα για νβιντια τσιπσετς δεν ξερω κατι δεν μου παει καλα...

Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 11:39]

Να περιμένει το x48 για να πάει 1600??? εγώ δηλαδή που δοκίμασα τις Cellshock και έφτασα 1900mhz? αν περίμενα το x48 θα πήγαινα παραπάνω?

BeetleJuice είδα ρε φίλε πως πουλάς τις μνήμες... να ρωτήσω κάτι? γιατί δεν τις κρατάς να πάρει το Maximus Formula δηλαδή να είσαι τέλεια?

1600 θα είναι το επίσημο FSB.

Όπως λέμε σήμερα για τα 1066 και 1333.

Δηλαδή θα υποστηρίζει και τους επόμενους επεξεργαστές με 1600 FSB χωρίς υπερχρονισμό.

Δεν είναι το ίδιο.

Μάστα... δλδ εδώ που έχω τα 1600 και τα 1800 με αστεράκια που σημαίνει πως με Overclock βγαίνουν αυτά.. θα έχω με το Χ48 μόνο το 1800 με αστεράκια... ε δεν είναι και καμιά τρελή διαφορά. Το θέμα είναι να περιμένουμε να βγει να το δούμε και εκείνο τι ψάρια πιάνει.

post-7389-1416073289,0445_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.