unknown Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 εχω αυτο εδω http://xtremeshop.com.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_26_43&products_id=60χωρις το πλεξι και ενα μονο ψυγειο περισσευουμενα...εχω ηδη υδροψυξη με διπλο ψυγειο στη cpu αλλα σκεφτομουνα να αγορασω μια φθηνη αντλια και να φτιαξω ενα κυκλωμα αποκλειστικα για τη vga...και το εχω αποφασισει γιατι βαριεμαι να χαλαω το αλλο κυκλωμα.. ειναι και πιο ευελικτο ετσι το συστημα..τι λετε? οτι μπορει να γινει πατεντα και να κατσει το μπλοκ ειναι σιγουρο..σκεφτομαι να χρηιμοποιησω καποιο πλεξι απο τα ''ετοιμα''΄η να φταιξω καποιο μονος μου,,,ριχτε ιδεες :giveup:αααα δεν ειπα τη vga εχω!!!ειναι μια 7950γτ αλλα τα χριστουγεννα θα παω για 8800gt η κατι τετοιο..δηλαδη για 8 σειρα προβλεπεται το μπλοκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Νοέμβριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αυτό που θέλεις γίνεται .Θα χρειαστει να κατασκευάσεις κάτι (πλέξυ ,λαμάκι η οτι άλλο μπορέσεις ) για να συγκρατήσεις το μπλοκ πάνω στην κάρτα Αν φτιάξεις πλέξυ έχε υπόψην σου οτι οι τρύπες στο pcb της 8800GT είναι ίδιες με τις σειρές 6800-7800 ενω στις 8800GTX,GTS είναι διαφορετικές Πρόσεξε επίσης οτι αν βάλεις τα ρακορ κάθετα(όπως δηλ είναι στο μπλόκ) θα χάσεις θέση απο τις pci Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 26, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 ok... μπορω να βρω καπου τις αποστασεις στις τρυπες?eleven ειδικη παραγγελια για να ειναι ''κομψο'' το πλεξι γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Μάρτιος 15, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2008 μετα απο ~4 μηνες αξιωθηκα και αγορασα πλεξι και τωρα μενει να βρω τι αποστασεις εχουν οι τρυπες για να αρχισω το κοψιμο..εχει διαφορα η 8800gts με τη 9800gtx?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.