Jump to content

ανόδιο μαγνησίου σε χαλυβδοσωλήνες

diniko80

Recommended Posts

καλημερα κυριοι, ειμαι ΗΜ και θα ήθελα κάποιες χρηστικές- κατασκευαστικές συμβουλές για καθοδική προστασία σε ένα έργο ύδρευσης από εξωτερικούς αγωγούς ύδρευσης (χαλυβδοσωλήνες D79 και 159mm). Αυτοί θα πρέπει έχουν προστασία για να μη σκουριάσουν και γιαυτο ενδείκνυται να τοποθετηθούν ανόδια μαγνησίου (ράβδοι ή τι άλλο υπάρχουν) εκεί που ΔV>0.5 Ω περίπου. Ποιος ξέρει πως τοποθετούνται εννοώ συγκολλείται μια ράβδος ανά κάποια μέτρα ή όπου υπάρχει πρόβλημα και αν υπάρχουν οποιεσδήποτε τεχνικές ή πρακτικές συμβουλές θα ήθελα να ακούσω. Είμαι 27χρ και χρειάζομαι κάποιες συμβουλές. Επίσης υπάρχει κάποιος πιστοποιημένος κρατικός η ιδιωτικός οργανισμός που κάνει μετρήσεις δυναμικού ή μελέτες αντιδιαβρωτικής προστασίας. Θα απαιτηθεί μια τέτοια να εκπονηθεί πριν γίνει οποιαδήποτε κατασκευή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης

ισως οι κυριοι αυτοι μπορουν να σε βοηθησουν και να σου λυσουν καποιες αποριες.υπαρχει γραφειο και σαλονικη.

http://www.ad-ndt.gr/gr/company.html

για οποιαδηποτε πληροφορια σχετικα με το ανωθεν λινκ,στειλε μου pm καλυτερα.

Από τα λίγα που ξέρω, τα ανώδια τοποθετούνται για την αποφυγή της διάβρωσης που προκαλεί η ηλεκτρόλυση.

Η ηλεκτρόλυση προκαλείται όταν στο δίκτυο είναι συνδεδεμένα δυο διαφορετικά μέταλλα, που συνδέονται με αγώγιμο υλικό.

Σκουριά είναι η φυσική φθορά του μετάλλου, με την βοήθεια του οξυγόνου, και αντιμετωπίζετε με βαφή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.