fractalbit Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Έχω μία ίσως ηλίθια απορία.Το κουτί που πρόκειται να πάρω (cooler master 690), έχει ένα esata port στο πάνω μέρος. Αυτό το συνδέω σε ένα κανονικό sata port της motherboard ή πρέπει να έχει η motherboard ειδική υποδοχή για esata εσωτερικά;
junior-21- Νοέμβριος 26, 2007 #3 Νοέμβριος 26, 2007 Σε thermaltake soprano DX φίλου είναι η κουρτίνα 1. ’ρα μάλλον κουρτίνα 1...
jpavly Νοέμβριος 26, 2007 #4 Νοέμβριος 26, 2007 Εσωτερικό κανονικό έχει:http://www.virtual-hideout.net/reviews/CoolerMaster_CM690/index.shtmlhttp://www.hexus.net/content/item.php?item=10255&page=6
fractalbit Νοέμβριος 26, 2007 Author #5 Νοέμβριος 26, 2007 Με ψιλομπερδέψατε, ένας λέει έτσι ένας αλλιώς Αν κάποιος ξέρει σίγουρα ας με διαφωτίσει.
jpavly Νοέμβριος 26, 2007 #6 Νοέμβριος 26, 2007 Πόσο πιο λιανά να το κάνουμε; Ψάξε και λίγο φίλε μου, συν Αθηνά και χείρα κίνει Λίγο Googlάρισμα θέλει, τόσα reviews υπάρχουν. Αν θέλεις πιο σίγουρα, πήγαινε δες το σε ένα κατάστημα ή RTFM.
fractalbit Νοέμβριος 26, 2007 Author #7 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Πόσο πιο λιανά να το κάνουμε; Ψάξε και λίγο φίλε μου, συν Αθηνά και χείρα κίνει Λίγο Googlάρισμα θέλει, τόσα reviews υπάρχουν. Αν θέλεις πιο σίγουρα, πήγαινε δες το σε ένα κατάστημα ή RTFM. Έχω δει φωτογραφίες και έχω διαβάσει και τα reviews αλλά και το εγχειρίδιο του κουτιού. Σε κανένα review δεν αναφέρει πως γίνεται η σύνδεση, απλά όλα λένε ότι έχει esata port. Από φωτογραφίες δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω Sata στον τωρινό μου υπολογιστή ώστε να ξέρω ακριβώς πως είναι. Στο εγχειρίδιο γράφει μόνο τα pin του καλωδίου και δεν είμαι τεχνικός για να καταλάβω τι παίζει. Συγχώρα με λοιπόν αν δεν καταλαβαίνω και μη γίνεσαι εχθρικός μαζί μου. Τελικά το συμπέρασμα είναι ότι συνδέεται σε ένα κοινό sata port της μητρικής;
jpavly Νοέμβριος 26, 2007 #8 Νοέμβριος 26, 2007 ΟΚ φίλε μου, δεν υπάρχει θέμα, ούτε γίνομαι εχθρικός Αν δεν γνωρίζεις κάτι μη κολλάς, πες το Sata: eSata: Το eSata έχει μέταλλο απ' έξω και λίγο διαφορετικό βύσμα.
whitesnake Νοέμβριος 26, 2007 #9 Νοέμβριος 26, 2007 Δεν είναι αυτή η διαφορά. Πολλά sata έχουν "μέταλλο" απ'έξω. Πχ οι Gigabyte συνήθως δίνουν κίτρινα καλώδια σατα με κλιπάκι (το μέταλλο που λες). Η διαφορά είναι ότι το sata έχει L υποδοχή και το esata Ι υποδοχή, καθώς και η διαφορά αριστερά και δεξιά στο βύσμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η οποία πάλι καμιά φορά δεν ισχύει, μιας και έχω ένα esata καλώδιο που οπτικά είναι σαν το απλό sata.
nick2crete Νοέμβριος 26, 2007 #10 Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από fractalbit [Σήμερα, στις 04:35] Έχω μία ίσως ηλίθια απορία. Το κουτί που πρόκειται να πάρω (cooler master 690), έχει ένα esata port στο πάνω μέρος. Αυτό το συνδέω σε ένα κανονικό sata port της motherboard ή πρέπει να έχει η motherboard ειδική υποδοχή για esata εσωτερικά; Το συνδεεις σε κανονικο σατα της μητρικης και τελος..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.