Savio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 Δεν ξέρω εάν αυτό είναι το σωστό μέρος...μπορώ να εγκαταστήσω τα XP από εξωτερικό δίσκο; Αν ναι ποια είναι η διαδικασία;πώς μεταφέρω από το cd στον δίσκο και από κει εγκατάσταση σε pc πoυ δεν έχει drive ; ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 καταρχην 8α πρεπει η μητρικη σου να υποστηριζει boot απο usb συσκευη ή "other" το πιο πρακτικο 8α ειναι να χρησημοποιησεις usb sticκ.δεν ξερω αν με δισκο μπορεις ή 8α ειναι πιο πολυπλοκο μιας και μεσα στον σκληρο 8α εχεις και αλλα αρχεια και η κατασταση μπορει να γινει πιο περιπλοκη. ενεργοποιεις απο το bios to boot from other device/usb,μεσα απο την καρτελα boot settings γραφεις στο στικακι το περιεχομενο του CD των win, το κοτσαρεις πανω σε μια 8υρα usb της μητρικης και μπουταρεις.Φυσικα το στικακι που εχεις 8α πρεπει να ειναι bootable γιατι δεν ειναι ολα τα στικακια που κυκλοφορουν bootable Λογικα η ιδια διαδικασια 8α μπορει να γινει και με καποιον εξωτερικο usb δισκο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε.Καποιος που το εχει κανει ας βοη8ησει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Πως μπορούμε να διακρίνουμε αν το στικάκι είναι bootable, πριν δοκιμάσουμε την παραπάνω διαδικασία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 στο site του κατασκευαστη λογικα.εγω μια φορα που ειχα χρησημοποιησει ενα ηξερε ο κατοχος του οτι ειναι bootable και δεν ασχολη8ηκα καν8ελω να πιστευω ομως πως ολα τα στικακια πλεον ειναι bootable χωρις να παιρνω και ορκο ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnson Νοέμβριος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να υποστηρίζει η μητρική boot from usb και από εκεί κ πέρα πρέπει να κάνουμε εμείς το στικάκι μας bootable και όχι να είναι εξαρχής από μόνο του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από johnson [Χθες, στις 18:04] Γιατί έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να υποστηρίζει η μητρική boot from usb και από εκεί κ πέρα πρέπει να κάνουμε εμείς το στικάκι μας bootable και όχι να είναι εξαρχής από μόνο του; αυτο το ανεφερα ευ8ης εξαρχης Αρχική απάντηση από CrazyAnt [25-11-2007 19:58] καταρχην 8α πρεπει η μητρικη σου να υποστηριζει boot απο usb συσκευη ή "other" και επισης το στικακι πρεπει ετσι και αλλιως να το κανουμε εμεις bootable υπαρχουν ομως και στικακια τα οποια δεν ειναι bootable.Παλιοτερα μοντελα.Ειχα εγω ενα 128mb που δεν ηταν bootable τωρα 8α μου πεις και να ηταν XP δεν μπορεις να βαλλεις,αλλα 8α μπορουσες να μπουταρεις αντι να χρησημοποιεις φλοπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.