strong Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 Γεια εχω κλοκαρει λιγο cpu και ram και ειπα να ελενξω τη σταθεροτητα του συστηματος ετσι κατεβασα το ορθος ομως πως δουλευει ? η καταληξη του αρχειουειναι cab και δεν τρεχει . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Πάρε το exe από εδώ:http://www.overclock.net/downloads/138142-orthos-v20060420.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 ΟΚ ευχαριστω και με ποιο προγραμματακι θα ελενξω τις μνημες μου με το παλιο καλο μεμτεστ απο dos? κανει ακομη δουλεια και στις ddr2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Mε το Orthos memory test ακόμα καλύτερα αυτό είδα εγώ.Βάλε το blend που τα στρεσάρει όλα (cpu/chipset/memory) και είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 OK ευχαριστω και παλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Νοέμβριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Το καλύτερο test για μένα αυτή την εποχή είναι το Crysis. Εκεί που το Orthos με έβγαζε stable έτρωγα κάτι μπλε οθόνες όλο μούρλια στο crysis (η vga στα default), κατέβασα λίγο συχνότητα και έστρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 25, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Θα δοκιμαστει κι αυτο εν καιρο παντως ενα βαρυ παιχνιδι σιγουρα ειναι καλο τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 27, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 και πόση ώρα να το αφήνουμε; 2 ώρες είναι πολύ/λίγο; :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Νοέμβριος 27, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 20:58] και πόση ώρα να το αφήνουμε; 2 ώρες είναι πολύ/λίγο; :...: Εγώ το αφήνω γύρω στις 3 ώρες βάζοντας priority 7 αν και μου είχαν προτείνει να το αφήνω περισσότερο.Να ρωτήσω κάτι άλλο σχετικό με το ORTHOS... Όταν πετάει error, αρχίζει η μητρική και κάνει 1 beep ανά 3-4 δευτερόλεπτα. Επειδή όμως είναι πολύ σπαστικό τί μπορώ να κάνω για να το απενεργοποιήσω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 27, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από alfa156 [Σήμερα, στις 21:06] Όταν πετάει error, αρχίζει η μητρική και κάνει 1 beep ανά 3-4 δευτερόλεπτα. Επειδή όμως είναι πολύ σπαστικό τί μπορώ να κάνω για να το απενεργοποιήσω; κατεβασε λιγο cpu και μνημες.. Τρεχε το prime..To ιδιο ειναι με διαφορετικη εμφανιση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Νοέμβριος 27, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 @alfa156: thanx a lot γμτ.. άρχισα με έρορ στα 20', το πήγα στα 29', και τώρα πετάει έρορ στα 56' @astakos: βασικά το beep beep τον ενοχλεί απ'ότι κατάλαβα. Όχι ότι πετάει έρορ Κι εμένα με εκνεύριζε, αλλά από τότε που πέρασα σε βιστα δεν κάνει. Δεν ξέρω γτ, κι αν όντως έχει σχέση με το λειτουργικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Νοέμβριος 27, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από deninho [Σήμερα, στις 00:34] @astakos: βασικά το beep beep τον ενοχλεί απ'ότι κατάλαβα. Όχι ότι πετάει έρορ χιουμορ εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 10, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Astakos κατεβασε λιγο cpu και μνημες.. Τρεχε το prime..To ιδιο ειναι με διαφορετικη εμφανιση.. Ακριβως! Οταν εχω κλοκαρει μονο για bench εκει που το memtest και το s&m μου βγαζουν οτι δεν εχει το pc προβλημα το orthos και το prime θα βγαλουν το ερρορακι...Εννοοντας οχι για τις διαφορες προσθεου (αλλες φορες γινετε το αντιθετο και αλλες ολα σε βγαζουν ''σταθερο'' η μη) αλλα για τις ομοιοτητες...! απλα το orthos μπορεις να το ρυθμισεις με πιο πολλες επιλογες (cpu ή μνημες ή και τα 2, το priority... κλπ) ενω το prime ενα τεστ εχει (torture test) Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 10, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21 [Σήμερα, στις 17:35] ενω το prime ενα τεστ εχει (torture test) μαλλον δεν το εχεις ψαξει καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Δεκέμβριος 10, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Winters μαλλον δεν το εχεις ψαξει καλα... Μαλλον..Εγω ενα εχω δει κ το benchmarking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Δεκέμβριος 21, 2007 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 το priority όσο πιο μεγάλο τόσο πιο σφιχτά?9 είναι σκληρότερο απο 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 21, 2007 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga το priority όσο πιο μεγάλο τόσο πιο σφιχτά?9 είναι σκληρότερο απο 1? ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 15, 2008 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Παίδες πως κάνουμε το οrthos να στρεσάρει και τους 4 πυρήνες στον quad; Έψαξα στο νετ και διάβασα ότι χρειάζεται να έχουμε δύο οrthos ανοιχτά... Όμως θυμάμαι κάπου εδώ μέσα κάποιος είχε γράψει ότι μπορούμε και με έναν άλλο τρόπο (αν θυμάμαι καλά πάμε στο task manager και κάτι πειράζουμε από εκεί)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Φεβρουάριος 15, 2008 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Νομίζω ότι με το Orthos δε μπορείς να στρεσάρεις 4 πυρήνες.. Χρειάζεσαι το Prime 95 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Φεβρουάριος 15, 2008 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2008 Βάζεις δύο Orthos, πας στον task manager και ορίζεις στο ένα το Processor Affinity στους Core 0-1 και στο άλλο στους Core 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.