Dj_John_2001 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 λοιπόν έχω ένα πρόβλημα .... ήχου περισότερο ! γιατι τ'αυτία μου κοντέβουν να τρελαθούν ! παρατήρησα τελευταία πως η κάρτα γραφικών μου (asun ati 9600xt) το cooleraki της δηλαδή κάνει ένα τρελό θόρηβο ! την έβγαλα την καθαρισα απο τη σκόνη ... και πάλι το ίδιο ... καμια φορά για να σταματήσει ή κλοτσάω το κουτί ή την ψιλοκουνάω... όταν μπαίνω στα windows ανοίγω το asus smart doctor και απο κεί ρυθμίζω το ανεμιστιράκι και πάλι κάτι καταφέρνω!! τι μπορώ να κάνω για να διορθώσω την κατάσταση ? θέλω και μία ακόμη γνώμη .. είμαι στα υποψην να αγοράσω μια ati AGP 1950 PRO 512mb με τροφοδοτικό 450watt τι λέτε γι'αυτό ? ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Εγώ στη θέση σου θα έβαζα ένα aftermaket cooler, αλλά η κάρτα είναι παλιά και δεν αξίζει τα παραπάνω λεφτά.Όσο για το δεύτερο ερώτημα σου, έχω την ίδια κάρτα με εσένα και τροφοδοτικό 3ετίας και βάλε των 480WATT, και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Το cooler αν κάνει τόσο θόρυβο και μετά το καθάρισμα, μάλλον τα έφτυσε. Μπορείς να βρεις στη Στουρνάρη αν ψάξεις και σκέτο ανεμιστηράκι να το αλλάξεις με ελάχιστο κόστος.Το υπόλοιπο σύστημα τι περιλαμβάνει? Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με την Ati. Το τροφοδοτικό είναι Mekapses ή κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Νοέμβριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 παρε εναν φθηνο ζαλμαν 8αρη και πιαστον προχειρα με λαστιχακια(παλια κλασικη λυση) πανω απο την ψυχτρα της 9600 μεχρι να παρεις αλλη καρτα.αποσυνδεσε και το δικο της ανεμιστηρακι να μην δουλευει καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_John_2001 Νοέμβριος 25, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! αλλά μάλον μου φένεται θα αλλάξω όλο τον υπολογιστή μου κάνει κόλπα μετα απο 3+ χρόνια!albatron px865pe pro v.2P4 2.8 northwood512 mb ram (Μου κάεικαν πριν 1 εβδομαδα τα αλλα 512 που ΕΙΧΑ)9600xtτροφοδοτικο chiftech 450watt Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Aυτο θα ηταν το καλυτερο απολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.