ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Την Παρασκευή αναβάθμισα το COMODO σε COMODO Firewall PRO και ο φορητός εμφανίζει διάφορα προβλήματα. Αρχικά, έπαθε ζημιά ο οδηγός της κάρτας ήχου και αναγκάστηκα να τον ξαναεγκαταστήσω. Σήμερα προσπάθησα να τρέξω 2 λεξικά σε CD και δεν έκανε τίποτα. Την 1η φορά που τα έβαλα άρχισε να μου βγάζει μηνύματα για αξιοπιστία ή μη του προγράμματος και τι ενέργειες πρέπει να κάνει. Του ζήτησα κάποιες από αυτές να τις δεχτεί ως αξιόπιστες και άλλες να τις αποδεχτεί. Το θέμα είναι ότι η αυτόματη εκτέλεση δε λειτουργεί. Ανοίγω το CD, κάνω 2πλό κλικ στο αρχείο εγκατάστασης του λεξικού και δεν κάνει τίποτα.:devil: Το πρόγραμμα έχει εξ αρχής τις ακόλουθες ρυθμίσεις:Network Defense: Train with safe mode (Firewall Security Level) & Low Alert Frequency LevelProactive Defense: Clean PC ModeΥπάρχει μια τεράστια λίστα με pending files, που δεν ξέρω καν τι είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 λεποννν....κι εγω το comodo pro εχω...κοιταξε να δεις..οντως,ετσι κανει με πολλα αρχεια,πολυ σπαστικο......κατα τα αλλα.. εαν το προγραμμα εγκαταστασης των προγραμματων που δεν εγκαθιστωνται ειναι τυπου install shield,αναβαθμισε το quicktime σου (κουφο,αλλα σε μενα δουλεψε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Νοέμβριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Βασικά, είναι setup.exe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από ΣτοΠαράΠέντε [Σήμερα, στις 19:48] Βασικά, είναι setup.exe. μα και αυτα που ειναι φτιαγμενα με install shield setup ονομαζονται βρε ...δοκιμασε το,ειναι και η λυση που προτεινει η creative για δυσλειτουργιες προγραμματων εγκαταστασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.