tempo Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 καλησπέρα,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν πάω να κάνω clone κάποιο DVD (κυρίως παιχνίδια που έχω νόμιμα αγορασμένα και απλά θέλω να κάνω ένα backup τους).Η διαδικασία διαρκεί 2 δευτερόλεπτα και φυσικά το αρχείο που παράγεται καμία σχέση δεν έχει με το αρχείο iso που έπρεπε να παραχθεί.Σας έχει συμβεί? κάποια λύση?*** άσχετο με την κατηγορία άλλα σχετικό με το πρόβλημα. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω το firmware του DVD writer μου μέσα απο τα Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Νοέμβριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από tempo [Χθες, στις 18:42] καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα όταν πάω να κάνω clone κάποιο DVD (κυρίως παιχνίδια που έχω νόμιμα αγορασμένα και απλά θέλω να κάνω ένα backup τους). Η διαδικασία διαρκεί 2 δευτερόλεπτα και φυσικά το αρχείο που παράγεται καμία σχέση δεν έχει με το αρχείο iso που έπρεπε να παραχθεί. Σας έχει συμβεί? κάποια λύση? το CloneDVD ειναι το προγραμμα που χρειαζεσαι... Αρχική απάντηση από tempo [Χθες, στις 18:42] *** άσχετο με την κατηγορία άλλα σχετικό με το πρόβλημα. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να δω το firmware του DVD writer μου μέσα απο τα Windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tempo Νοέμβριος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 ευχαριστώ, κατατοπιστικότατος ειδικά με την φωτογραφία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.