jimakos21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Λοιπον, με αφορμη την αγορα του νεου μου επεξεργαστη και το οτι βρηκα λιγο χρονο να κλοκαρω εκανα καποιους χρονισμους με το παρον συστημα της υπογραφης μου σταδιακα στον amd 6000+! Να πω οτι ειναι στον αερα με τιν infinity και να προσθεσω οτι τα αποτελεσματα που θα δειτε στις παρακατω φοτογραφιες ειναι με Prime95 & memtest FREE. Κοινως ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ! :cool: Ξεκιναμε με ενα μικρο χρονισμο στα 211x215=3165mhz με 1,440v:) Στη συνεχεια ανεβαζουμε στα 219x15=3285mhz χωρις να ανεβασουμε παραπανω απο πριν ρευμα. Λιγο Overclock παραπανω 223x15=3345 με ιδια ταση ρευματος ακομα.. Και τελος λιγο πιο τσιτοτα στα 227x15=3405mhz με το ρευμα να παραμενει στα 1,440v! Ιδου κ οι θερμορκασιες... Να προσθεσω οτι εως εδω ειμαστε ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΙ. Στα επομενα σταδια βγενουν errors ομως αν ανεβασω τα ρευματα ισως κ να μπορει καποιος με υδροψυξη να συνεχιση το κλοκαρισμα.. :T: Αν εχετε αμφιβολιες για το ποσο απροβληματιστα τρεχει μπορω μεσα σ'αυτες τις μερες να βρω χρονο να τρεξω ενα memtest με τα παρον hz.! Παντω εγω σαν φιλος της amd ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα προιοντα της... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Ωραίος! Γιατί δεν κατεβάζεις το Super Pi Mod που βγάζει και τα χιλιοστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Νοέμβριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 ωραίος.........ναι......κατέβασε μία το spi να βλέπεις κ seconds........και τράβα και 1Μ στα 34χχmhz........ βάλε και ρευματάκι.......μην το φοβάσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 24, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Οριστε... ;) Να προσθεσω οτι η μνημουλες μου ειναι στα 667 με χρονους 4-4-4-10 κ οτι εχω ανεβασει τη ταση του ρευματος 0,1V δλδ απο 1,8 στα 1,9! :nerd: Οι μνημουλες πανε με τους ιδιους χρονους στα 800 mhz ανετα και απροβληματιστα αλλα με κοβουν στο χρονισμο του επεξεργαστη! :upside: Οποτε στο χρονισμο τις αφισα στα 667 κ για καλυτερες αποδωσεις με λιγο παραπανο ρευματακι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Ωραίο σύστημα, δεν αντιλέγω. Αλλά το ότι βγάζει prime,superpi και memetest δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι "απροβλημάτιστο'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 24, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Occultist Ωραίο σύστημα, δεν αντιλέγω. Αλλά το ότι βγάζει prime,superpi και memetest δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι "απροβλημάτιστο'. Οντως κανενα προγραμμα δν υποσχετε οτι το pc θα ειναι απροβληματιστο! κ στο κατω κατω η λεξη απροβληματιστο ειναι μεγαλη λεξη κ δν νομιζω πως υπαρχει υπολογιστης απροβληματιστος...Απλα την χρησιμοποιησα για να καταλαβετε οτι μεσω αυτων τον προγραμματων (που σαφω σου δειχνουν εστω κ λιγο πως τρεχει το pc σου) οτι τρεχει χωρις errors. :rolleyes: αλλα οντως ποτε δν ξερεις ποτε θα σου βγει το προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Νοέμβριος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Μπράβο jimakos21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Occultist Νοέμβριος 24, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Ποιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλεις άμα το λιώσεις 2 βδομάδες σε διάφορα σύγχρονα παιχνίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Νοέμβριος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 ωραια αποτελεσματα!! , μια ερωτησουλα μονο , οι μνημες εχουν Micron D9GKX/GMH ?? ή ειναι promos/powerchips ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Νοέμβριος 24, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Ωραιος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 24, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jimakos21Παντω εγω σαν φιλος της amd ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα προιοντα της... Αυτό είναι που έχει σημασία και όχι τα SuperPi ούτε τα 3DM06. Μπορώ να σου ανεβάσω σκορ στα 3.2 ενός Ε6600 στα 18 secs με MSN και Winamp ανοιχτούς, χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Δε σημαίνει ότι ο Ε6600 στα 3.2 είναι 30% ταχύτερος από τον 6000+ σου. Απλά ένα bench είναι. Αφού εσύ νιώθεις πως το σύστημά σου πατάει καλά και παίζει σωστά, ανάλογα και με το πόσα λεφτά έδωσες, όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 24, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από papatsonis ωραια αποτελεσματα!! , μια ερωτησουλα μονο , οι μνημες εχουν Micron D9GKX/GMH ?? ή ειναι promos/powerchips ? :boxed::drool: :drool: :drool: :drool: :drool: :fist: :fist: Αρχική απάντηση από gznp Αυτό είναι που έχει σημασία και όχι τα SuperPi ούτε τα 3DM06. Μπορώ να σου ανεβάσω σκορ στα 3.2 ενός Ε6600 στα 18 secs με MSN και Winamp ανοιχτούς, χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Δε σημαίνει ότι ο Ε6600 στα 3.2 είναι 30% ταχύτερος από τον 6000+ σου. Απλά ένα bench είναι. Αφού εσύ νιώθεις πως το σύστημά σου πατάει καλά και παίζει σωστά, ανάλογα και με το πόσα λεφτά έδωσες, όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες. Ναι πανω απ'ολα αυτο...Το benchmark ερχετε δευτερο κ συνηθως δν σου αποδικνυει κ τπτ..Ειναι απλα μια προσθετη ικανοποιηση...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Νοέμβριος 25, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Λοιπον, ετρεξα και ενα memtest το βραδυ για να λυθουν ολες οι τυχον αποριες . Με το pc στα 225x15 και στα 1,440v ----ΙΔΟΥ:toomuchne :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 25, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 jimakos21 τα πάς περήφημα! Απλά τρέξε και κάνα orthos με priority 9 για συμπεράσματα... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 25, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 με πριοριτυ 1 νομιζω στρεσσαρει καλυτερα ο ορθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 25, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 το κατεβαστηρι μου και εκ των πραγματων βασικο πι σι μου,αφου το αλλο δεν το εχω καν στην μπριζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 25, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 24/7 το εχω ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 25, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 για αγριαδες παει ως εξης (ψυκτρα μαμα με εναν δυνατο δωδεκαρη πανω της και δυο δωδεκαρια για το φλοου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 25, 2007 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 και τρεχοντας το γνωστο ηλιθιο μπεντσακι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zardoz_magus Νοέμβριος 25, 2007 #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 συμπερασμα αλλαξε μνημες και θα αναπνευσει ο προσσεσορας αλλιως ανεβαζεις αλλα χωρις να παιρνεις τις πραγματικες επιδοσεις του υπερχρονισμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.