Jump to content

Athlon 6000+ overclocked-on air

jimakos21

Recommended Posts

Λοιπον, με αφορμη την αγορα του νεου μου επεξεργαστη και το οτι βρηκα λιγο χρονο να κλοκαρω εκανα καποιους χρονισμους με το παρον συστημα της υπογραφης μου σταδιακα στον amd 6000+! Να πω οτι ειναι στον αερα με τιν infinity και να προσθεσω οτι τα αποτελεσματα που θα δειτε στις παρακατω φοτογραφιες ειναι με Prime95 & memtest FREE.

Κοινως ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ! :cool: :cool: :cool:

Ξεκιναμε με ενα μικρο χρονισμο στα 211x215=3165mhz με 1,440v:) :)

7fmtvsaqysszqn4663ro.jpg

Στη συνεχεια ανεβαζουμε στα 219x15=3285mhz χωρις να ανεβασουμε παραπανω απο πριν ρευμα.

hsz0pz61hb7wadjtujpt.jpg

Λιγο Overclock παραπανω 223x15=3345 με ιδια ταση ρευματος ακομα..

b4jz187zorizs3nrbhog.jpg

Και τελος λιγο πιο τσιτοτα στα 227x15=3405mhz με το ρευμα να παραμενει στα 1,440v!

Ιδου κ οι θερμορκασιες...

urqgb3jraqt9by75dlbd.jpg

Να προσθεσω οτι εως εδω ειμαστε ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΙ. Στα επομενα σταδια βγενουν errors ομως αν ανεβασω τα ρευματα ισως κ να μπορει καποιος με υδροψυξη να συνεχιση το κλοκαρισμα..:T: :T: :T:

Αν εχετε αμφιβολιες για το ποσο απροβληματιστα τρεχει μπορω μεσα σ'αυτες τις μερες να βρω χρονο να τρεξω ενα memtest με τα παρον hz.!:happy:

Παντω εγω σαν φιλος της amd ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα προιοντα της...

Οριστε...;) ;) ;)

jxod42tjw6f17twv00oy.jpg

Να προσθεσω οτι η μνημουλες μου ειναι στα 667 με χρονους 4-4-4-10 κ οτι εχω ανεβασει τη ταση του ρευματος 0,1V δλδ απο 1,8 στα 1,9!:nerd: :nerd:

Οι μνημουλες πανε με τους ιδιους χρονους στα 800 mhz ανετα και απροβληματιστα αλλα με κοβουν στο χρονισμο του επεξεργαστη!:upside: :upside: Οποτε στο χρονισμο τις αφισα στα 667 κ για καλυτερες αποδωσεις με λιγο παραπανο ρευματακι..:p

Αρχική απάντηση από Occultist

Ωραίο σύστημα, δεν αντιλέγω. Αλλά το ότι βγάζει prime,superpi και memetest δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι "απροβλημάτιστο'.

Οντως κανενα προγραμμα δν υποσχετε οτι το pc θα ειναι απροβληματιστο! κ στο κατω κατω η λεξη απροβληματιστο ειναι μεγαλη λεξη κ δν νομιζω πως υπαρχει υπολογιστης απροβληματιστος...Απλα την χρησιμοποιησα για να καταλαβετε οτι μεσω αυτων τον προγραμματων (που σαφω σου δειχνουν εστω κ λιγο πως τρεχει το pc σου) οτι τρεχει χωρις errors. :rolleyes: :rolleyes: αλλα οντως ποτε δν ξερεις ποτε θα σου βγει το προβλημα

Αρχική απάντηση από jimakos21

Παντω εγω σαν φιλος της amd ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τα προιοντα της...

Αυτό είναι που έχει σημασία και όχι τα SuperPi ούτε τα 3DM06. Μπορώ να σου ανεβάσω σκορ στα 3.2 ενός Ε6600 στα 18 secs με MSN και Winamp ανοιχτούς, χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Δε σημαίνει ότι ο Ε6600 στα 3.2 είναι 30% ταχύτερος από τον 6000+ σου. Απλά ένα bench είναι.

Αφού εσύ νιώθεις πως το σύστημά σου πατάει καλά και παίζει σωστά, ανάλογα και με το πόσα λεφτά έδωσες, όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες.

Αρχική απάντηση από papatsonis

ωραια αποτελεσματα!!:T: , μια ερωτησουλα μονο , οι μνημες εχουν Micron D9GKX/GMH ?? ή ειναι promos/powerchips ?

:boxed::boxed::boxed::drool: :drool: :drool: :drool: :drool:

:fist: :fist:

Αρχική απάντηση από gznp

Αυτό είναι που έχει σημασία και όχι τα SuperPi ούτε τα 3DM06. Μπορώ να σου ανεβάσω σκορ στα 3.2 ενός Ε6600 στα 18 secs με MSN και Winamp ανοιχτούς, χωρίς όμως να έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Δε σημαίνει ότι ο Ε6600 στα 3.2 είναι 30% ταχύτερος από τον 6000+ σου. Απλά ένα bench είναι.

Αφού εσύ νιώθεις πως το σύστημά σου πατάει καλά και παίζει σωστά, ανάλογα και με το πόσα λεφτά έδωσες, όλα τα άλλα είναι απλά λεπτομέρειες.

Ναι πανω απ'ολα αυτο...Το benchmark ερχετε δευτερο κ συνηθως δν σου αποδικνυει κ τπτ..Ειναι απλα μια προσθετη ικανοποιηση...! ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.