hurin Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Έχω το battlefield 2 αυθεντικό και το έχω λυώσει τα τελευταία 2 χρόνια. Μου φαίνεται θέλω μία ανανέωση, καθώς το battlefield 3 θα αργήσει να βγει.Να αγοράσω το special forces (το βρήκα με 10Ε)? Έχει ενδιαφέρον από χρήστες για multi?Τα άλλα 2 expansion (euro forces και armored fist) τί λένε? Αξίζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Νοέμβριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Γιατί δε δοκιμάζεις το 2142? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Κατα τη γνωμη μου αξιζουν αν θες να παραμεινεις στο ιδιο παιχνιδι.Νεοι χαρτες και οπλα. Το armored fist δε το εχω δει δε ξερω, για τα αλλλα 2 που αναφερεις,εφοσον το γουσταρεις (το BF) θα σου αρεσουν.edit: σωστα λεει ο ρασερ, δες και το 2142 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Μακριά από 2142. Πάρε το SF. Έχει κόσμο σε multi. Το AF και το EF δεν μαζεύουν πολύ. Ανανέωση θα υπάρχει μόνο όταν βγουν επιτέλους στο κοινό τo Forgotten hope 2, (αν ενδιαφέρεσαι για ww2)Επίσης αν δεν έχεις ακόμα δοκιμάσει το Project Reality mod, θα πρότεινα να το κάνεις. Ξενίζει στην αρχή αλλά σε μαγνητίζει μετά. Team-based βέβαια και ξεχνάς το κυνήγι των Stats κτλ. Φανταστικό mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 το bf2 μακραν καλυτερο απο το 2142.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 24, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 24, 2007 Ακόμα παλεύω τα μετάλλια, για αυτό δεν έχω ασχοληθεί με mods. Κατεβάζω το Project Reality mod, ενδιαφέρον είναι και το Forgotten hope 2. Κανένα άλλο που να αξίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Νοέμβριος 28, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 τι είναι αυτό ρε παιδιά το project reality......με ξαφνιάσατε...πρώτη φορά τώρα το είδα και το κατεβάζω!!Να ρωτήσω κάτι off topic. Ξέρετε αν μπορεί να γίνει nickname change στο Bf2. Αν και γκούγκλαρα και βρήκα αρνητική απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Μπα. Στείλε κανα mail στην EA.το PR είναι ΤΟ MOD. ΤΕΛΟΣ. Φυσικά δεν είναι για COD-frag-freaks κτλ κτλ. Αλλά έτσι και ασχοληθείς λίγο, είναι άπιαστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Νοέμβριος 28, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Αγόρασα το Special Forces, δυστυχώς βρίσκω μόνο καμιά 40αριά servers, ενώ το BF2 έχει 600!!! Πολύ σπαστικό να μην μπορείς να παίξεις σε SF server από το κανονικό παιχνίδι Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 28, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 ανεκαθεν το SF δεν τραβηξε τοσο κοσμο οσο το BF2 και γω το χω και το χω βγαλει...και ενω εχει κανα δυο καλα maps δεν τα καταφερε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katevastiras1416003242 Φεβρουάριος 6, 2008 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2008 Παιδία για ρίξτε μια ματά και σε αυτό το add onhttp://www.totalgamingnetwork.com/m...ad.php?t=142411 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.