cryo.nio Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24, 2007 Γεια σε όλους.αγόρασα ένα IDE δίσκο τον τοποθετησα στο κατεβαστήρι με ASUS P4P800-E μαζι με ενα SATA κ ενα αλλο IDE.το προβλημα είναι οτι ενω τον βλέπει κανονικα στη διαχειριση συσκευων κ λεει οτι λειτουργει κανονικα δεν βγαζει εικονιδιο μαζι με τους αλλους κ δεν μπορω να τον δουλέψω.αφαιρεσα τον αλλο IDE κ τον εβαλα μόνο του μαζι με το ΣΑΤΑ αλλα παλι το ιδιο.... Εχει κανενας Χριστιανος διαθεση-χρονο να μου δώσει τα φώτα του????
jim_600v Νοέμβριος 24, 2007 #2 Νοέμβριος 24, 2007 Να υποθέσω τον έκανες φορμάτ????Αν όχι δεξί κλικ ο υπολογιστης μου και διαχείρηση->Διαχείρηση Δίσκων->Βρες τον και κανε φορματ σε ΝΤΦΣ....
cryo.nio Νοέμβριος 24, 2007 Author #3 Νοέμβριος 24, 2007 δε 8υμαμαι αν εχω κανει φορματ - τον ειχα βαλει πιο παλια παλι αλλα εκανε το ιδιο αλλα επειδη δεν τον χρειαζομουν δεν ασχοληθηκα- παντως ετσι οπως ειπες ουτως η αλλως δεν δινει επιλογη για φορματ...
cryo.nio Νοέμβριος 24, 2007 Author #5 Νοέμβριος 24, 2007 οχι πουθενα εκτος απο τη διαχειριση δε φαινεται κ στη διαχειρηση δεν εχει επιλογη...
cryo.nio Νοέμβριος 24, 2007 Author #7 Νοέμβριος 24, 2007 μα δε μπορω να διαχειριστω καθολου το δίσκο. απλα τον βλέπω στη διαχείριση δίσκου, μετα στον υπολογιστή μου δεν υπαρχει πουθενα!!!!!
sakis_the_fraud1416003252 Νοέμβριος 24, 2007 #8 Νοέμβριος 24, 2007 βασικα εβαλες το θεμα σε λαθος κατηγορια...στο θεμα μας.εαν ο σκληρος σου ειναι αδειος, χρησημοποιησε το προγραμμα που παρεχει η εταιρια που εφτιαξε τον δισκο σου για να κανεις low level format απο boot CD/floppy.(πχ η Μaxtor εχει το PowerMax)
whitesnake Νοέμβριος 25, 2007 #9 Νοέμβριος 25, 2007 Στη διαχείριση δίσκου δηλαδή, εκεί που τον βλέπεις δεν έχει κάτι μπάρες από κάτω? Σίγουρα θα έχει, μια για κάθε φυσική μονάδα δίσκου. Όταν επιλέξεις τον δίσκο που λες, σκιαγραφείται η μπάρα του από κάτω. Αν της κάνεις δεξί κλικ, μπορείς να κάνεις partitions (διαμερίσματα), format κλπ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.