amgamer Μάρτιος 9, 2008 #41 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2008 επαναφερω το θεμα γιατι εχω προβληματα..την αγορασα και γω..και θελω συμβουλες..αν δεν την εχετε σουταρει ηδη..εχω πανω τον 8400 ο cpu παει κ παρα παει.τον πατησα κ στα 4.1 μαλιστα με τη μητρικη αυτη..αλλα ελα που νομιζω οτι εχω πεσει για πρωτη φορα σε μητρικη φουρνο.εχει 8 θεσεις για ανεμιστηρια..οταν το ειδα αυτο λεω τη κατσαμε..οταν πειραξεις το nB & Sb δεν πιανονται!το SB δεν πιανεται ουτως η αλλως κ στο μαμα 1.5 που το χει.βασικα ενω δειχνουν ολα σταθερα και καλα τωρα τον εριξα κ στα 3.5 επιτηδες να δω..και εκει που παιζεις τσαφ κολλαει μετα απο ωρα.και ειμαι σιγουρος οτι ειναι το NB.καταρχας ας αρχισω ερωτησεις.οταν την ειχατε η εχετε.. αλλαξατε ψυξη?αν βαλω ενα ανεμιστηρακι στο NB θα πεσει καθολου η θερμοκρασια..?(εχω 2 12αρια να βαρανε πανω απο τη μητρικη ενα μικρο προχειρο 4αρι πανω απο το ΝΒ και ενα πανω απο το SBακουω ρυθμισεις που ειχατε εσεις..γιατι εγω δεν βγαζω ακρη...με τα volts κυριως..εχω το last bios 1403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyonboard Μάρτιος 18, 2008 #42 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 Θελω να ρωτησω ποια εκδοση του βιοσ χρειαζεται για να παιξει το συγκεκριμενο mobo με ε6850?Η δεν χρειάζεται.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Μάρτιος 18, 2008 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2008 δες στο cpu support στο site.υπαρχει κανενας με 680 και πενρυν πατημενο?εμενα παντως δεν ανεβαινει πανω απο 3.6...δηλαδη ανεβαινει αλλα σταθεροτητα με τιποτα.τι το θελα το 680...καλα να παθω τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyonboard Απρίλιος 1, 2008 #44 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 Θελω να ρωτησω επισης το εξης.. Εχω το συγκεκριμενο mobo και εχω τη δυνατοτητα να κρατησω ή εναν ε6850 ή εναν 8500 ..ποιον από τους 2 λετε?Κοστος δεν υπάρχει διαφορα,απλα δεν ξέρω ποιον να κρατησω..για πειτε καμιά ιδεα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Απρίλιος 1, 2008 #45 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 8500 χωρις σκεψη.. Εκτος του οτι ανεβαινει πιο πανω, εχει και λιγο μεγαλυτερο multi απο τον 6850, οποτε ακομη και στο 680 θα ανεβει καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Απρίλιος 1, 2008 #46 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2008 o 6850 θα ανεβει καλυτερα απο τον 8500 σε αυτο το 680 πιστεψε με αλλα σιγουρα η επιλογη που πρεπει να κανεις ειναι ο 8500 μιας κ ειναι ανωτερος επεξεργαστης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.