Jump to content

οι ρυθμισεις στην P5N32SLI ειναι ιδιες οπως στην striker?

def

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

με εβγαλε την ψυχη,δεν ανεβαινει καθουλο:TD: ειναι δυνατον?εβαλα fsb 1333,ταση ρευματος μνημης 2.1,NB 1.45, και ρευμα στο cpu 1.4 ,και VTT 1.5. ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ δεν μπουταρι κολλαει

Αρχική απάντηση από def

με εβγαλε την ψυχη,δεν ανεβαινει καθουλο:TD: ειναι δυνατον?εβαλα fsb 1333,ταση ρευματος μνημης 2.1,NB 1.45, και ρευμα στο cpu 1.4 ,και VTT 1.5. ΜΟΥΛΑΡΩΣΕ δεν μπουταρι κολλαει

Kάτι άλλο φταίει και δεν μπουτάρει, για δοκιμή δοκίμασε με έναν δυπύρηνο να δεις μπουτάρει?

Αρχική απάντηση από gprhellas

Kάτι άλλο φταίει και δεν μπουτάρει, για δοκιμή δοκίμασε με έναν δυπύρηνο να δεις μπουτάρει?

δεν εχω Γιωργο:( στην P5K DEL που ειχα πηγαινε ανετα 3.2 χωρις προβλημα

δεν μπορείς να βρείς έναν βρε παιδί μου να δοκιμάσεις ?

(τόσους φίλους έχεις, θες να πάρω τηλ. κάτι φιλαράκια στο Ραδιο Μαχητή.....

ξέρω πολλά έτσι........)

Αντε να βγάλεις και μια είδηση, μόλις ήρθε σπίτι (το παρέλαβε η γυναίκα μου) ένας 8400 Wolfsdale (ES)..... :)

Οσον αφορά τον Q6600 πούλα τον μαζί με τη μητρική......(προσωπική άποψη).

δεν μπορείς να βρείς έναν βρε παιδί μου να δοκιμάσεις ?

(τόσους φίλους έχεις, θες να πάρω τηλ. κάτι φιλαράκια στο Ραδιο Μαχητή.....

ξέρω πολλά έτσι........)

Αντε να βγάλεις και μια είδηση, μόλις ήρθε σπίτι (το παρέλαβε η γυναίκα μου) ένας 8400 Wolfsdale (ES)..... :)

Οσον αφορά τον Q6600 πούλα τον μαζί με τη μητρική......(προσωπική άποψη).

καλοριζικο Γιωργο:)

λοιπον ακουστε τι εβαλα

fsb-memory clock-linket

fsb-memory ratio-5/4

fsb- QPR 1280

ΡΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩΣΑ

CPU-1.3375

MEMORY VOLTAGE 2.1

1.2 HT VOLTAGE 1.2

NB 1.45

SB 1.50

CPU VTT 1.3

μπουταρε κανονικα,αλλα ειδα στο cpu-z οτι το ρευμα ηταν 1.550, και φοβηθηκα

και το εκλεισα,μπορειτε να μου πειτε, απο τα voltage καποιες ρυθμισεις που να μην υπαρχει φοβος για να παθει κατι η μητρικη η το cpu?

επισης μπευρδευτικα στις ρυθμισεις τις μνημης,εχει 1/1 5/4 2/3 οι μνημες μου ειναι 4χ1

ddr2 800 4-4-4-12 και ποσο ρευμα να δωσω?

Βρε φοβιτσάρη ασε το μηχάνημα να μπουτάρει, τι θα πάθει?

Και 1,6 ρεύμα να δώσεις στον CPU δεν πρόκειτε να καεί ποτέ, ειδικά αυτός που έχεις.

(βρε δώσε FSB 333 (1333) και κοίτα μπουτάρει με ρεύμα 1,4 στο CPU?

Βρε φοβιτσάρη ασε το μηχάνημα να μπουτάρει, τι θα πάθει?

Και 1,6 ρεύμα να δώσεις στον CPU δεν πρόκειτε να καεί ποτέ, ειδικά αυτός που έχεις.

(βρε δώσε FSB 333 (1333) και κοίτα μπουτάρει με ρεύμα 1,4 στο CPU?

για να το λες εσυ,αν παθει κατι ομως μην ξαναπατησεις στο Κιλκις:p

Γιωργο θα το δοκιμασω

προτινεις να αλλαξω απο τις ρυθμισεις που εβαλα κατι?

Αρχική απάντηση από def

δλδ τι ρυθμισεις να βαλω στις μνημες?5-5-5-16 με ποσο ρευμα? και πια επιλογη 1/1 5/4 η 3/2?

βρε αστο auto στα timing στις μνήμες και βάλε το fsb οπως στη φωτο, δεν εχει διαιρέτες, αν διαλέξεις Sunc mode στο πάει αυτόματα 1:1 (θα με σκάσεις)

Αρχική απάντηση από anthis

Γενικα αυτο που παρατηρησα με αυτη τνη μητρικη εινια οτι δεν πρεπει να αφηνεις σχεδον τιποτα στο auto. . Ακομα και τις default τιμες δωστες εσυ

τελικα,πιστευω μπορει να εχει το ιδιο chip ΜΕ ΤΗΝ STRIKER,αλλα δεν ανεβαινει οσο αυτη

Περιεργο ομως γιατι εχει 8 phase power και το ιδιο PCB με την striker. . Αν βγαλεις το αυτοκολλητο απο κατω γραφει striker

Στο internet που ψαχνω λεει με aftermarket ψυξη ανεβαινει πολυ. . Τωρα afteramrket τι να πρωτοψυξεις αφου εχει northbridge, southbridge και ενα καρο mosfets. . Σκεφτομουν να εβαζα στην δικη μου αυτα τα φανακια της ASUS που προσαρμοζονται πανω στις stock ψυκτρες νομιζω αυτη εινια οκ λυση. . Για να μην ξυλωνω ολο το συστημα ψυξης

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.