Jump to content

Πρόβλημα με ηχεία Logitech!

Παπ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.... χθες αγόρασα ένα σετ ηχεία της λοτζιτεκ 5.1 και τα σύνδεσα πανω σε μια καρτα της creative sound blaster live!. Το προβλημα που συναντησα ειναι οτι ολα τα ηχεια παιζουν κανονικα εκτος απο το κεντρικο. Τα βισματα ειναι ολα κανονικα συνδεδεμενα.Το κουλο ειναι οτι οταν κανω ελεγχο μεσα απο το προγραμμα της καρτας το ηχεια βαραει κανονικα....οταν βαζω να παιξει τραγουδι ή ταινια το κεντρικο δεν παιζει. Οποιος ξερει το λογο ασ βοηθησει. Ευχαριστω!!!

για μουσικη νομιζω οτι μονο μεχρι 4 ηχεια μπορει παιξει με το stereo x2,εκτος και αν μιλαμε για υλικο ηχογραφημενο σε 5.1

για ταινιες πρεπει να ρυθμισεις και τον player να στελνει 5καναλο σημα.Αναλογα βεβαια και τη συνδεση(μεσω decoder η απευθειας)

θα βοηθουσε να ανεφερες και το μοντελο των ηχειων

Τα ηχεια παιδια ειναι τα logitech Χ-530. Καποιος μου ειπε οτι το κεντρικο ηχειο παιζει μονο οταν ο ηχος που βγαινει ειναι 5.1... οπως ταινιες dvd. Σε divx ομως δεν παιζει.... Υπαρχει τροπος να το κανουμε να παιξει;;

Στις ταινιες dvd τις ανοιγω με το windvd και το κεντρικο ηχειο παιζει κανονικα εφοσον τα dvd υποστιριζουν 5.1 . Tα divx ομως τα ανοιγω με το bs αλλα αυτα λογικα ειναι στερεοφωνικα γιαυτο το κεντρικο δεν παιζει.

Είναι κάπως έτσι οι ρυθμίσεις σου; Επίσης πάτα το ''surround'' και ρύθμισέ το στο ''stereo surround'' για ομοιόμορφο ήχο και απ'τα 5 ηχεία. Το ''stereo xpand'' είναι κάτι σαν εφέ και παραμορφώνει αρκετά, καθώς, πολλές φορές, νομίζεις κάποιο ηχείο δεν λειτουργεί...

To ''stereo envelopment'' στο 50% για ομοιομορφία πάλι. Όσο το ανεβάζω, παίζουν περισσότερο τα ηχεία που έχω θέσει ως μπροστινά και χάνουν τα πίσω. Το ίδιο και αντιθέτως. Τσέκαρε και τη συνδεσμολογία. Τώρα, για να παίξει και σε Divx κατέβασε το FDDShow, το οποίο εγώ το πήρα μέσα απ'το k lite codec pack και παίζει 5.1 καθώς και άλλες αποκωδικοποιήσεις σε όλων των ειδών αρχείων. Γενικότερα πάντως, εμένα παίζει 5.1 σε οτιδήποτε και χωρίς FDDShow ανοιχτό ( mp3, samples, etc ).

post-7238-1416073279,5492_thumb.png

Φιλε ΝικΜαρκ το προγραμμα για την καρτα creative δεν ειναι το ιδιο. Παρολου αυτα μπορεισ να δωσεις το link για να κατεβασω του συγκεκριμενους οδηγους μηπως δουλεψει και σε μενα, γιατι εμενα τετοιες επιλογες δεν εχει. Ευχαριστω!

Βασικά, συγνώμη φίλε, απ'οτι είδα στην επίσημη σελίδα, μιλάμε για διαφορετικά εντελώς προγράμματα υποστήριξης, όπως σωστά επισημαίνεις.

Παρόλα αυτά, το πρόγραμμα που βλέπεις στην εικόνα, απλά υποστηρίζει την κανονική Audio Console στα Vista διότι είχε κάποια προβλήματα συμβατότητας και δημιούργησαν την Console Launcher.

Αν εξακουλουθείς να θέλεις να καταβάσεις οδηγούς και Launcher ( το άνω ), απλά στην επίσημη σελίδα, βάλε x-Fi & Vista και τα βρίσκεις. Εγώ αν θυμάμαι καλά και με την Audigy 4 είχα παρόμοιες ρυθμίσεις δια μέσου της νορμάλ Audio Console.

Μπα κατεβασα και το vlc αλλα τπτ. Λογικα ρε παιδια δεν φταιει το προγραμμα αλλα σε τι καναλια ειναι ειτε το mp3 αλλα και το divx. Επειδη αυτα ειναι δυο καναλια δεν παιζει το κεντρικο. Στα dvd παιζει κανονικα.... τωρα αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε ασ ποσταρει! Ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.