Jump to content

Πρώτες εντυπώσεις από Phenom σε 590SLI

junior-21-

Recommended Posts

Μαριε μου καλα ολα αυτα και μακαρι να φτιαξει ο Ανεστης ενα πολυ δυνατο συστημα που να το ευχαριστηθει με την ψυχη του..

Αλλα,απο την μερια που εχει κατασταλαξει,βλεπω καθε μερα ανακοινωσεις και καθε 5μηνο εργα....

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Να κι ένα cinebenchάκι.

cjf0leateaadxupz5cu3_thumb.jpg

Γιώργο, το πιστεύω πάντως ότι με την πάροδο του χρόνου και με ολοκληρωμένη την spider πλατφόρμα της (phenom cpu, 790fx chipset & ATI vgas) η AMD θα γίνει πιο ανταγωνιστική!

Μάριε δεν υπάρχει πρόγραμα με σωστες ενδείξεις από windows που να δείχνει σωστές θερμοκρασίες. Πάντως, ύστερα από ζόρισμα και reboot, μέσα από bios είχα 33 βαθμούς...

Αρχική απάντηση από KoMM [Σήμερα, στις 01:08]

?? τον ΑΜΔ?

Ναι ρε φίλος τον α μι δι , δεν γινεται ?

Πρεπει να περιμένουμε το 790 μάλλον :(

[για να δουμε , θα ηθελα μια αλλαγη στην ζωή μου αυτο το διάστημα " :hehe: ]

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 01:59]

Μαριε μου καλα ολα αυτα και μακαρι να φτιαξει ο Ανεστης ενα πολυ δυνατο συστημα που να το ευχαριστηθει με την ψυχη του..

Αλλα,απο την μερια που εχει κατασταλαξει,βλεπω καθε μερα ανακοινωσεις και καθε 5μηνο εργα....

Innovation my friend.
Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 00:13]

0pzhwtn80z8zj4o6a37y_thumb.jpg

Τα λόγια είναι περιττά. Η μητρική έχει χαιρετήσει μου φαίνεται. Ενώ βάζω fsb=250 μέσα από το bios, και το επιβεβαιώνει η post screen, μέσα στα windows παντού δείχνει fsb=200 και 2200mhz :confused:

Mόνο με το "κόλπο" του πολλαπλασιαστή ανεβαίνει αλλά το spi δείχνει άλλα...

:giveup:

απο περιεργεια.. δοκιμασε να τρεξεις το spi , με ενα πυρηνα καθε φορα με το affinity (δοκιμασε τους ολους..) , σε αντιστοιχο thread στο xs πριν καιρο , ο barcelona σε socket F (oxi + ) ειχε ενα κουλο προβλημα και ο ενας πυρηνας εμενε κολλημενος στα 800κατι mhz .. οποτε ριξε ενα τσεκαρισμα να δεις αν εχεις ιδιο χρονο spi σε 12χ200 με οποιονδηποτε πυρηνα ;)

Δοκίμασε και το προγραμματάκι την NVidia για overclocking του bus (N-tune). Ποτέ δεν ξέρεις.

Αρχική απάντηση από junior-21- [Χθες, στις 16:09]

Να κι ένα cinebenchάκι.

cjf0leateaadxupz5cu3_thumb.jpg

Γιώργο, το πιστεύω πάντως ότι με την πάροδο του χρόνου και με ολοκληρωμένη την spider πλατφόρμα της (phenom cpu, 790fx chipset & ATI vgas) η AMD θα γίνει πιο ανταγωνιστική!

Μάριε δεν υπάρχει πρόγραμα με σωστες ενδείξεις από windows που να δείχνει σωστές θερμοκρασίες. Πάντως, ύστερα από ζόρισμα και reboot, μέσα από bios είχα 33 βαθμούς...

καλημέρα παίδες,πάει καλά τελικά με mobo και ram ενα καλοοοοο μηχανάκι!!να δούμε και το mobo με το 790 και παμε για αναβαθμιση! ;) ;) :D:p

Αρχική απάντηση από junior-21-

Πρίν σας καληνυχτίσω (σηκώνομαι 6.30 για δουλειά %$#@%#%@#):

πρώτες εντωπώσεις είναι θετικές. Πιστεύω είναι καλή αναβαθμιση από Χ2 (με νέο mobo προσεχώς μάλλον θα είναι καλύτερα τα πράγματα). Πάντως, αν σκεφτούμε ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι ο πρώτος native quad και μετά από αρκετό καιρό από τότε που βγήκε ο Q6600, και με την λογική ότι δεν θα ανεβαίνει όσο oi Intel (sad but true), μάλλον δεν είναι και η πιο δυνατή επιλογή της αγοράς. Για τα 213 euro που ζητά, μάλλον θα έλεγα, όσοι πιστοί (AMD fanboys :p) προσέλθαμε!!!

Best product for MONEY! Με τοσα λεφτα νομιζω οτι αυτο συμβαινει.. Ορματε να παρετε..!! :):)

Φιλε μολις Κλοκαρεις ανεβασε SuperPi και 3Dmark06!

Εδω ο 6000+ ελαχιστα κλοκαρισμενος (οπως τον τρεχω καθημερινα ουσιστικα με mem free) ..

Νομιζω η διαφορα θα ειναι εμφανη... go phenom go!

qaauuccvl6ctybw39285.jpg

για ποσο καιρο ακομα θα λεμε οτι ειναι νωρις ακομα? :p

δεν clockαρουν αυτο ειναι σιγουρο, η μονη ελπιδα ειναι το σχετικο κλοκ που θα κανουν να ειναι αξιοπρεπες :)

Αρχική απάντηση από athlon=greek [Χθες, στις 11:40]

καλημέρα παίδες,πάει καλά τελικά με mobo και ram ενα καλοοοοο μηχανάκι!!να δούμε και το mobo με το 790 και παμε για αναβαθμιση! ;) ;) :D:p

τι παιζει με τα bold ρε μαστορι?

Hipro wannabe mode on?

no offence,αλλα ολοι εμεις οι υπολοιποι γιατι γραφουμε με normal fonts? :flower:

Παντως για να ειμαστε δικαιοι ο γιωργος εχει Χ38 μητρικη που ειναι αρκετα ωμη για το core2.

Ενώ ο junior (ανεστης?) έχει πιο παλιο chip στη μαμα του οποτε δεν ειναι και ακριβος δικαια η κοντρα.

Όταν ερθει το 790 θα λαμψει η αληθεια.

Και πάλι το πολύ πολύ να είναι clock per clock ισάξιοι με μια καλύτερη μητρική. Δυστυχώς η AMD χάνει αρκετά στο o/c σε σχέση με τους Core, ενώ μάλλον πανηγυρικά από τους Penryn. Εκεί στεκόμαστε οι περισσότεροι στο lab και εκεί είναι που θα κριθούν όλα.

Και λίγο καλύτεροι να είναι σε clock per clock, δεν παίζει με τίποτα να πάει στα 3.6 που με καλό αέρα στέκεται ένας Q6600.

Το ζήτημα είναι άλλο για μένα. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, θεωρώ πως δεν ήταν ιδέα μου ότι, το σύστημα μου με τον Opteron 165 στα 2.6, σε σύγκριση με τον Core 2 Duo Ε6600 στα 2.4, είχε καλύτερη "αίσθηση" και ταχύτερη απόκριση. Δεν ξέρω αν ευθυνόταν ο IMC ή κάτι άλλο, πάντως ο Intel δεν "έφταιγε" (4-4-4-10 @ 800 είχα τις μνήμες και τον cpu στα 6x400).

Αυτό συμβαίνει με τους Phenom?

Παίδες, η αίσθηση με τον phenom στα ΧΡ είναι πολύ ανώτερη σε σχέση με τπν 6000+ Χ2.

Δλδ πολύ πιο πρόθυμο το pc, σαν να ανοίγει φακέλους πριν καν πατήσω το 2ο κλικ... :happy:

Εγώ τους ανοίγω με μονό κλικ, σας πατώ κάτω όλους:)

Πέρα από την πλάκα, πιστεύω ότι συνήθως μας φαίνεται πιο "γρήγορο" ένα νέο σύστημα μετά από αναβάθμιση, κυρίως γιατί το παλιό ήταν φορτωμένο με 10άδες utils στο backround, καο ο δίσκος φορτωμένος.

Όσο για overclock, δείτε εδώ:

Με τη μητρική μου, Μ2Ν-SLI deluxe, 9500@2700 stock volts. Me AMD overdrive + AI booster. Ίσως πιάνει και στις υπόλοιπες Asus.

nicksoti από bios σου κλοκάρει? Μου έδωσες ιδέα με το ΑΙ booster. Πάντως το overdrive δεν δουλεύει σε μένα... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.