sotiris Δεκέμβριος 4, 2007 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Εγώ πάλι έχω ένα περίεργο πρόβλημα: αν δεν έχει κουμπάκια το κινητό δε με βολεύει.Υποθέτω ότι το iphone θα με βόλευε (διότι βασίζεται σε ευκολία χρήσης χωρίς γραφίδα) αλλά προς το παρόν τσίμπησα ένα htc s710 για να αντικαταστήσω το 8310 που έχασα και βλέπουμε! Είναι το πρώτο κινητό που δε με δυσκολεύει στο να στείλω ένα μήνυμα, και δεν χρειάστηκε και χρόνος εκμάθησης για αυτό. Τελικά η Microsoft ξέρει που πατάει: έχει ένα universal ui, το οποίο το βάζει στο pc, στην καφετιέρα, στο server και στο κινητό και δημιουργεί την αίσθηση της οικειότητας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 4, 2007 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Τα κουμπάκια βολευουν περισσότερο αυτους που στελνουν μηνυματα (με ενα χέρι)....και εγω τα βαριέμαι...ειδικα να απαντάω.... Πάντως ολα θέμα συνήθειας ειναι... με τον καιρο και με τo stulys γραφει κανεις γρήγορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 4, 2007 #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Νομίζω ότι ο sotiris το λέει με το σκεπτικό του να τα γράφεις με το ένα χέρι, πχ στο λεωφορείο κι ενώ κρατιέσαι... Εγώ στέλνω 10sms όλο το μήνα, οπότε αυτό δε με ενδιαφέρει. Για αυτό υπάρχουν τόσες επιλογές, ότι βολεύει τον καθένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 4, 2007 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 υπάρχει κανένα ppc phone με 640χ480 οθόνη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 4, 2007 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 yep το E-TEN glofiish X800http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=157127 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 4, 2007 #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 καλό, μακάρι να είχε κ πιο μεγάλη οθόνη από 2,8... το 9000 γιατί το σταμάτησαν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 4, 2007 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Το συγκεκριμένο (htc-s710) με βολεύει επειδή έχει qwerty συρόμενο keyboard και μου αρέσει επειδή είναι μικρό και ελαφρύ και όχι γκουμούτσα, σαν το average ppc-phone. Επίσης για το μέγεθός του τα 320x240 της οθόνης είναι πολύ ικανοποιητικά. Σαφώς και θα προτιμούσα βέβαια 640x480, σε 2 χρονάκια πιστεύω θα χει γίνει το standard! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Δεκέμβριος 4, 2007 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 11:26] καλό, μακάρι να είχε κ πιο μεγάλη οθόνη από 2,8... 3.6 TFT VGA LCD display with touch panel480 x 640 dots resolutionSupports 262K colours (65,536 effective) http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=148478Main display dimensions (diagonal inches) 3.0"Main display resolution (X x Y pixels) 800 x 480http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=150648 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 5, 2007 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Εγώ πάντως θα καταλήξω σε αυτό μάλλον: http://www.glofiish.com/index.htm?no=800Το βρίσκω 450 από US... Υπάρχει και το Μ800, με ανοιγόμενο πληκτρολόγιο, όπως το TyTN II, αλλά δεν το χρειάζομαι για να το πληρώσω ~100 παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 5, 2007 #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 thx jim... τα χαζεύω από χτες και παιδεύομαι ποιο από τα 3...εγώ πάω για το toshiba g900 πάντως... ήθελα το flame αλλά είναι ΠΟΛΥ μεγάλο... (gps έχω ήδη ένα bt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Δεκέμβριος 5, 2007 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 το X800 έχει αργή απόκριση απότι διαβάζω στα reviews. το καλύτερο αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το tytn II Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 5, 2007 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Εγώ έχω αυτό εδώ και το προτείνω ανεπιφύλακτα... πάρα πολύ άνετο και ευκολοδούλευτο κινητό... Αν είχε και καλύτερο σήμα θα ήταν τέλειο... Αν και όλα σχετικά είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 5, 2007 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από dark22 [Χθες, στις 23:36] Αν είχε και καλύτερο σήμα θα ήταν τέλειο... Αν ΔΕΝ ήταν Samsung θα ήταν τέλειο.... (εχω κακές εμπειρίες με οτιδήποτε Samsung συσκευη εχει πέσει στα χέρια μου....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Δεκέμβριος 5, 2007 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Όχι φίλε, ΑΥΤΟ το Samsung είναι πολύ καλό... Ήθελα να το πάρω ρε γμτ αλλά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 5, 2007 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Εντάξει μπορει να ειναι τέλειο δεν λέω...η χημεία μου με οτιδήποτε Samsung δεν ειναι η καλύτερη... δεν τα βρίσκουμε τι να πω... Και βέβαια το τέλειο ήταν...οταν βρέθηκα σε σπίτι ενος γνωστου και βλέπω 10-15 συσκευες... ΟΛΕΣ SAMSUNG... (ψυγειο, TV, DVD, κινητο, Home Theater, DVD Writer, Air Condition, κάμερα, οθόνη υπολογιστή, ηλεκτρική σκουπα, φούρνο μικροκυμάτων... νομίζω και πλυντήριο...) Πηγα να πεθάνω απο τα γέλια λέμε γιατι φανταζόμουνα τι θα εβρισκε το παλικάρι αν έμενα σε αυτο το σπίτι για 1 μόνο μέρα.... :rofl: (ειλικρινα οτι Samsung ειχα παρει στο παρελθόν ειχε χαλάσει και πια ουτε απο μακρια δεν την θέλω....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Δεκέμβριος 7, 2007 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 ήρθε σήμερα το g900:D (x2)... info soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.