perp Νοέμβριος 26, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Πάντως για καλο και για κακό ρώτα στο forum http://www.htc.com.gr/ γιατι στην Ελλάδα ειναι λιγο περίεργα τα πράγματα με την ACE Ηellas, την εγγύηση, τις συσκευες που δεν φοράνε ROM by ΑCE κτλ... Μην φας κάνα πακέτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Νοέμβριος 26, 2007 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 θα δουμε καποιο review σου συντομα??ενδιαφερομαι και εγω για το tytnII Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 26, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Κατσε να το παρω ντε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 26, 2007 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 τα HTC (HTC, i-mate, qtek κτλ) θεωρώ οτι εχουν ωριμάσει πια...οτι και να επιλέξει κανεις απο τα διαθέσιμα προιόντα (βάσει γουστου, αναγκών και τιμής) ειλικρινα ειναι πολυ αξιόπιστα.... Τα φοβόμουν αρκετα θα έλεγα καθώς ουσιαστικά ενα Pocket PC εχει πάντα μαζί σου και ειλικρινα 1 χρόνο δεν εχει μασήσει το 3300. Δε πρόσφατα έγινε και η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows Mobile 6.0 (απο το site της HTC.com) και το σερβις της ACE Ηellas όντως ειναι αξιόπιστο και επαγγελματίες. Το μόνο που θεωρώ άκρως απαραίτητο να αγοράσει κανεις όταν πάρει μια τέτοια συσκευή ειναι μια καλη θήκη καθώς μια (ευαίσθητη/ευάλωτη) ηλεκτρονική συσκευή μπαίνει στην καθημερινότητα σου και οχι ένα απλο κινητο τηλέφωνο με 100επαφές που απλα σε 6μήνες θα το αλλαξεις με ένα πιο trendy. Ειναι εργαλείο οταν δεν εχεις το PC σου, το laptop σου και σίγουρα με πολλες λειτουργιες που εχουν πια τα περισσότερα ουσιαστικά γλυτώνεις απο τα πολλά μπιμπλικια (δερμάτινα filofax, σκέτο κινητο, databank, gps, ηλεκτρονικά λεξικά, mp3 player, ραδιόφωνα, φωτογραφική μηχανήκτλ)... Για να μην πω για τους φορτιστές βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 26, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Οι απόψεις διαφέρουν. ’λλοι λένε ότι τους φέρθηκαν υποδειγματικά ακόμη και με extended roms, και άλλοι λένε ότι ταλαιπωρήθηκαν πολύ. Το δικό μου έβγαλε 2 σκούρες κηλίδες στην οθόνη που μετα βίας φαίνονται, και επειδή έχει μια γρατζουνιά στο πλαινό, λένε στα forums ότι έχω πολλές πιθανότητες να έχω χάσει την εγγύηση. Πάντως είναι πολύ καλό εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 26, 2007 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Κοίτα στο internet υπάρχουν 1 κάρο πράγματα να βάλεις ή να του βάλεις να κάνει της εκάστοτε συσκευής... Οσο δεν πειράζεις την ROM ολα καλά, πρόβλημα δεν θα έχεις ποτέ... Αν τελείωσει η εγγύηση κάντο ότι θές, αλλα μην περιμένουμε και με οverclocking (γιατί γίνεται και αυτο) να στα καλύπτει όλα.... Τωρα επειδη και εγω εχω διαβάσει τέρατα όσον αφορά το θέμα με τις γραντζουνιές....θα σου πω 1 πράγμα... όταν πηγα ο ίδιο να αφήσω την συσκευη μου γιατι έσπασε η οθόνη (απο δικό μου λάθος) περίμεναν και άλλοι 10περίπου είτε για παραλαβή είτε για παράδοση... Σε πληροφορώ ότι αν εβλεπες σε τι κατάσταση ήταν οι συσκευές και εγω αν ήμουν ACE Ηellas πιο πιθανό θα θεωρουσα τα χτυπήματα, γδαρσίματα και την κατάσταση της συσκευής για το πρόβλημα και όχι την ίδια την συσκευή. Δεν μπορει η εγγύηση να καλύπτει οταν χαλάει ενα κινητο γιατι εσυ πχ πας στο γυμναστήριο και το πετας απο εδω και απο εκει... αν σκεφτείς πόσα κυκλώματα και συστήματα έχει μια συσκευη η οποία ειναι ενας μικρός υπολογιστή κατα βάση και αυτην την σέρνεις από οταν την αγοράσεις και επειτα ΠΑΝΤΟΥ....ακόμα και στην παραλία το καλοκαίρι...εεεε θέλει προσοχη.... έτσι κάνουμε με τα υπολοιπα συστήματα πχ ενος PC? με την CPU ή τις RAM? Να επανέλθω... οι περισσότεροι λοιπόν είτε δεν είχαν κάν θήκες (ουτε καν αυτην που ερχεται μαζί με την συσκευή) είτε ειχαν βάλει το προστατευτικο film στην οθόνη μόνο είτε κάτι θήκες της πλάκας που απλα τις λες...θήκη μεταφοράς... Οταν το πηρα έκανε 700 μετρητοις...εεε δώστε ενα 50 για μια θήκη της προκοπής.... εκει τα τσιγκουνευόμαστε? Αν κουβάλαγες μια 8800ULTRA για 1 χρόνο μαζί σου, σε τσάντες, σε μπουφάν, σε παραλίες, σε γυμναστήρια, σε τραπέζια club και καφετέριες, σε σινεμα, σε ταξίδια, στο αυτοκίνητο....χύμα θα την κουβάλαγες?? και μετα απο 6 μήνες θα σου εφταιγε η εταιρεία κατασκευης? ΔΕΝ ειναι απλο κινητο, ειναι ΚΑΙ κινητο...ειναι Pocket PC, Smartphone, PDA, GPS και 1002 άλλα και βέβαια κοστίζει... ΑΡΑ αξίζει και μια θήκη και βέβαια μια Α προσοχή... Σε πληροφορώ επειδή πιάσαμε με τους υπόλοιπους αυτο το θέμα, οτι μόνο χαρτάκια δεν μοίρασα με το site από όπου πηρα την θήκη καθώς με 50 παίρνεις χειροποίητη δερμάτινη θήκη, ερχεται στην πόρτα σου, στο χρώμα και στο δέρμα της αρεσκία σου και σε άριστη ποιότητα δέρματος... Επειδή 1 μήνα εψαχνα θεωρώ οτι ειναι από τις καλύτερες... Για το δικό μου το HTC 3300 πηρα αυτή σε μάυρο χρώμα, ήρθε απο την Ισπανία σε 1,5 μέρα με ΤΝΤ, σε φοβερή συσκευασία, δέρμα απίστευτο (οχι γυαλιστερο), και ακριβώς όπως βλέπετε στο site. Και έχει για όλα τα PDA, PPCs.... Το resume? Οταν εδειξα το δικό μου... η κόπελα επαθε πλάκα (επειδή το συζητήσαμε)... αν ερχόντουσαν έτσι, τα πράγματα θα ήταν πολυ πιο ξεκάθαρα... δεν μπορει ο τεχνικός να μυρίζει τα νύχια του αν το πρόβλημα οφείλεται σε κακή χρήση ή ελλατωματικό προιόν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
denial Νοέμβριος 27, 2007 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 iPhone mac<3 win mobile <\3 basika eksartate apo tin xrisi pou tha kaneis an thes pda mia einai i lysi Htc Cruise oxi to toublo to tytn2:p Soz gia ta greeklish graphw apo to iPhone Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Νοέμβριος 27, 2007 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Μάλιστα. Όταν ανέβω Αθήνα λοιπόν θα το πάω και βλέπουμε. Το δικό μου το προσέχω σαν τα μάτια μου. Και με τη θήκη του και με τη ζελατίνα του το έχω από την πρώτη μέρα. Αλλά μια φορά μου έπεσε από τα χέρια και έκανε ένα χτυπηματάκι, όπως έχουν τα περισσότερα κινητά στις γωνίες. Οι σκιές δεν είχαν σχέση με αυτό και βγήκαν μια μια, άγνωστο γιατί και δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο σε οθόνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Νοέμβριος 27, 2007 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Το iphone Ντινο μπορεις να το παρεις 300ε απο Αμερικη!Εχω το HTC P3300 και ουτε το 10% δεν χρησιμοποιω, θα το δωσω γιατι το βρισκω ανουσιο και θα παρω καποιο πιο multimedia κινητο! Σκεψου το παντως για το htc εγω το 1ο μήνα το βαρέθηκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2007 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αυτο μωρε σκεφτομαι. Ειχα παλιαααα το s100 της Qtek. Και μονο το GPS χρησιμοποιουσα και το τηλεφωνο.Το αμερικανικο iphone ειναι κλειδωμενο κ σε καθε update θα ξανακλειδωνεται. Αν το παρω απο την ακρη μου εδω, θα ειναι κλειδωμενο στην Vodafone Hellas οπου κ χρησιμοποιω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Νοέμβριος 27, 2007 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 E ναι ρε παιδιά τσαμπα λέφτα τότε θα είναι... πρωτα από ολα οι προσωπικές μας ανάγκες καθορίζουν τις αγορές μας... μετα βέβαια ειναι και η gadgetoμανία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2007 Author #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από perp... μετα βέβαια ειναι και η gadgetoμανία.... /me guilty.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Νοέμβριος 27, 2007 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulosΤο αμερικανικο iphone ειναι κλειδωμενο κ σε καθε update θα ξανακλειδωνεται. Αν το παρω απο την ακρη μου εδω, θα ειναι κλειδωμενο στην Vodafone Hellas οπου κ χρησιμοποιω ! Eχει βγεί Γερμανία ξεκλείδωτο, οπως και αναμένεται και στην γαλλία. Αλλα με τσουχτερή τιμή, τόσο που να καθιστά την αγορα του χωρίς συμβόλαιο την ίδια σε κόστος όπως και με συμβόλαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 27, 2007 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Με αναγκαζεις να πω την ακρη μου... Ολοι οι υπάλληλοι της Apple εδω, θα παρουν το κινητο 2 εβδομαδες πριν κυκλοφορησει επισημα στην αγορα και σε τιμη πολυ χαμηλοτερη απο τα 600-650 που εκτιμαται οτι θα πωλειται εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2007 Author #35 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Και τελικα.....Παραγγειλα το P1i της Sony Ericssonn.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Δεκέμβριος 3, 2007 #36 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Αυριο πουλαω το HTC P3300 και παιρνω αυτο http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=157030 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 3, 2007 Author #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Πολλες ωραιες λειτουργιες, αλλα επειδη ειναι LG δεν θα το επαιρνα. Μετα το chocolate και το Prada που περασανα απο τα χερια μου, καταλαβα τι εστι LG. Ισως να παρεις το TyTN II αφου εχεις την εμπειρια. Στο emarket το δινουν καινουργιο απο 500-550 Ευρω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Δεκέμβριος 3, 2007 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Εγώ αν δώσω σε καλή τιμή το δικό μου, S200, θα πάρω από US με 520$ (360) το TyTN II που το θεωρώ κορυφαίο.P1i δε θα έπαιρνα πάντως, γιατί πέρασαν από τα χέρια μου και P900i και P910i και δε με κάλυψαν. Ο κολλητός μου έχει το P990, αλλά ούτε αυτό με ικανοποιεί.Βασικό προσόν για εμένα είναι το κορυφαίο synchronize των Windows Mobile με Office κι επίσης η δυνατότητα να γράψω ότι εφαρμογή θέλω. Το εξηγώ, για να καταλάβετε τα κριτήρια που τα προτιμώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 3, 2007 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:06] Και τελικα.....Παραγγειλα το P1i της Sony Ericssonn.... Είχε δεν είχε σε επεισε ο αλλος ε?? Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 20:07] Βασικό προσόν για εμένα είναι το κορυφαίο synchronize των Windows Mobile με Office κι επίσης η δυνατότητα να γράψω ότι εφαρμογή θέλω. Το εξηγώ, για να καταλάβετε τα κριτήρια που τα προτιμώ. Ετσιιιιιιι για να μην ξεχνιόμαστε... για μένα απο τα πιο βασικα των Windows Μοbile.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Δεκέμβριος 4, 2007 #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2007 Φίλε έχω εγώ το Ρ1i... Ελπίζω να μη στη σπάσω με αυτό που θα σου πω.Ωραίο τηλεφωνάκι, Στιβαρό, όμορφο μπλα μπλα. Έχει όμως κάποια αρνητικά. Το χειρότερο είναι στις εφαρμογές. Το Ρ1 είναι UIQ (Symbian). Δεν είναι άσχημο λειτουργικό, αλλά δεν υπάρχουν πολλές UIQ εφαρμογές. Θα σου πρότεινα να πήγαινες σε windows. Εγώ αυτό θα έκανα πάντως. Απλά όταν το αγόρασα δεν είχα επιλογές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.