Jump to content

H OTE ξανά χτυπά...

Borg

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

ωραια...τωρα μπορω να πω με καθε βεβαιοτητα οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα περι τινος προκειται...:hehe: . Συμφωνα ομως με αυτα που λεει βρισκει η γραμμη σου θεωρειται αψογη (αν καταλαβα καλα)...

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 20:01]

σορρυ ρε παιδιά αλλά για ποιό λόγο συγκρίνετε εξασθένηση μεταξύ διαφορετικών modulation? και που κλειδώνει ο καθένας σας? αδιάφορο.../QUOTE]

Δεν ξερω αν παιζει(η αν θα επρεπε να παιζει) ρολο το modulation."Αλλαζοντας" τη γραμμη μου σε adsl2+ , πλεον το attenuation μου , επεσε απο 51 , σε 47-49 (κατι που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι και καθαρα θεμα συνδεσμολογιας στο νεο "μοντεμ" στον ΟΤΕ).σε διαφορες δοκιμες με το linksys παντως, ειτε διαλεγα G.dmt (adsl1) , ειτε adsl2/2+ , το attenuation εμενε σταθερο , κατι που μου φαινεται λογικο σαν μονοσημαντο(?) μεγεθος που ειναι.

Αρχική απάντηση από Borg

ADSL BER Test - Result

Test Time (sec): 60

Total Transferred Bits: 0111287808

Total Error Bits: 00

Error Ratio: 0.00e+00

αυτο το τεστ τι ειναι ?

Μα πώς είναι δυνατόν να μην έχει σφάλματα???? :confused:

Η δική μου γραμμή, που συγχρονίζει στα 16, έδωσε το εξής αποτέλεσμα:

Tested Time: 60

Total Transferred Bits: 878997888

Total Error Bits: 6155

Error Ratio: 7.00e-06

Αρχική απάντηση από papatsonis

Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 20:01]

σορρυ ρε παιδιά αλλά για ποιό λόγο συγκρίνετε εξασθένηση μεταξύ διαφορετικών modulation? και που κλειδώνει ο καθένας σας? αδιάφορο.../QUOTE]

Δεν ξερω αν παιζει(η αν θα επρεπε να παιζει) ρολο το modulation."Αλλαζοντας" τη γραμμη μου σε adsl2+ , πλεον το attenuation μου , επεσε απο 51 , σε 47-49 (κατι που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι και καθαρα θεμα συνδεσμολογιας στο νεο "μοντεμ" στον ΟΤΕ).σε διαφορες δοκιμες με το linksys παντως, ειτε διαλεγα G.dmt (adsl1) , ειτε adsl2/2+ , το attenuation εμενε σταθερο , κατι που μου φαινεται λογικο σαν μονοσημαντο(?) μεγεθος που ειναι.

παρεξήγησες... απλά λέω συγκρίνετε ανόμοια πράγματα γιατί δεν έχει adsl2+ και το attenuation που έχει τώρα και να αναρωτιόμαστε/συγκρίνουμε το που συγχρονίζει... τα νούμερα αυτά αφορούν το συγχρονισμό (θεωρητική απόδοση). όχι την πραγματική απόδοση που εξαρτάται και από άλλα πράγματα...

το θέμα είναι ότι τα 2mbit τα έχει με οποιοδήποτε modulation με τα στατιστικά της γραμμής του που είναι άριστα... άρα αλλού είναι το προμπ...

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

στο περίπου αλλά βλέποντας απο διάφορους χρηστες και κάνοντας σύγκριση είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα ε

Ε μια μέρα (η χρόνο) μπορεί να το έχω και εγώ αυτό

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία

post-391-1416073348,3872_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από Voudas

για 2mb δεν πληρώνεις? εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί συγκρίνουμε με 24άρες...

εγω δεν συγκρίνω απλα αντι να κλαιω κανω ονειρα , τα αλανια κανουν συγκριση

Αρχική απάντηση από Voudas

DMT dsl-modem tool

αρε βουδας ...σταθερη αξια! :D

σε ευχαριστω :)

• 2 weeks later...

10....άλλα 10.....έτσι αέρα πήγαιναν τα λεφτά....:wassat:

Τέλος καλά όλα καλά , έχει 5μιν που έγινε, με κομμένη την γραμμή dsl 20min+ (έπεφτε και το dslam)

Το ηθικό δίδαγμα: ολες ίδιες είναι , απλά η διαφορά τους είναι ότι άλλοι στο λένε ευγενικά και άλλοι όχι...:...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.