Borg Ιανουάριος 21, 2008 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 ADSL BER Test - ResultTest Time (sec): 60Total Transferred Bits: 0111287808Total Error Bits: 00Error Ratio: 0.00e+00αυτο το τεστ τι ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 21, 2008 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από Borgαυτο το τεστ τι ειναι ? που το εκανες αυτο το πραγμα ρε θηριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 21, 2008 Author #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 στο ρουτερ το εχει! d-linkThe ADSL Bit Error Rate (BER) test determines the quality of the ADSL connection. The test is done by transferring idle cells containing a known pattern and comparing the received data with this known pattern to check for any errors. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 21, 2008 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 ωραια...τωρα μπορω να πω με καθε βεβαιοτητα οτι δεν εχω την παραμικρη ιδεα περι τινος προκειται... . Συμφωνα ομως με αυτα που λεει βρισκει η γραμμη σου θεωρειται αψογη (αν καταλαβα καλα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 21, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 20:01] σορρυ ρε παιδιά αλλά για ποιό λόγο συγκρίνετε εξασθένηση μεταξύ διαφορετικών modulation? και που κλειδώνει ο καθένας σας? αδιάφορο.../QUOTE] Δεν ξερω αν παιζει(η αν θα επρεπε να παιζει) ρολο το modulation."Αλλαζοντας" τη γραμμη μου σε adsl2+ , πλεον το attenuation μου , επεσε απο 51 , σε 47-49 (κατι που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι και καθαρα θεμα συνδεσμολογιας στο νεο "μοντεμ" στον ΟΤΕ).σε διαφορες δοκιμες με το linksys παντως, ειτε διαλεγα G.dmt (adsl1) , ειτε adsl2/2+ , το attenuation εμενε σταθερο , κατι που μου φαινεται λογικο σαν μονοσημαντο(?) μεγεθος που ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cube8 Ιανουάριος 21, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από Borg ADSL BER Test - Result Test Time (sec): 60 Total Transferred Bits: 0111287808 Total Error Bits: 00 Error Ratio: 0.00e+00 αυτο το τεστ τι ειναι ? Μα πώς είναι δυνατόν να μην έχει σφάλματα???? Η δική μου γραμμή, που συγχρονίζει στα 16, έδωσε το εξής αποτέλεσμα: Tested Time: 60Total Transferred Bits: 878997888 Total Error Bits: 6155 Error Ratio: 7.00e-06 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 21, 2008 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 4 φορες στο 121...τι αλλο να κανω?..μα πουθενα η λαρισα ...http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=219148 Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 21, 2008 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 Αρχική απάντηση από papatsonis Αρχική απάντηση από Voudas [Σήμερα, στις 20:01] σορρυ ρε παιδιά αλλά για ποιό λόγο συγκρίνετε εξασθένηση μεταξύ διαφορετικών modulation? και που κλειδώνει ο καθένας σας? αδιάφορο.../QUOTE] Δεν ξερω αν παιζει(η αν θα επρεπε να παιζει) ρολο το modulation."Αλλαζοντας" τη γραμμη μου σε adsl2+ , πλεον το attenuation μου , επεσε απο 51 , σε 47-49 (κατι που θα μπορουσε καλλιστα να ειναι και καθαρα θεμα συνδεσμολογιας στο νεο "μοντεμ" στον ΟΤΕ).σε διαφορες δοκιμες με το linksys παντως, ειτε διαλεγα G.dmt (adsl1) , ειτε adsl2/2+ , το attenuation εμενε σταθερο , κατι που μου φαινεται λογικο σαν μονοσημαντο(?) μεγεθος που ειναι. παρεξήγησες... απλά λέω συγκρίνετε ανόμοια πράγματα γιατί δεν έχει adsl2+ και το attenuation που έχει τώρα και να αναρωτιόμαστε/συγκρίνουμε το που συγχρονίζει... τα νούμερα αυτά αφορούν το συγχρονισμό (θεωρητική απόδοση). όχι την πραγματική απόδοση που εξαρτάται και από άλλα πράγματα... το θέμα είναι ότι τα 2mbit τα έχει με οποιοδήποτε modulation με τα στατιστικά της γραμμής του που είναι άριστα... άρα αλλού είναι το προμπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 21, 2008 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 παντως αυτο που σου ειπαν για την Θεσσαλονικη ειναι τουλαχιστον γελοιο...κοιτα ποσα κεντρα υπαρχουν γυρω απο την Λαρισα και θα καταλαβεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Ιανουάριος 21, 2008 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 φρεσκο πραμα μολις πριν 3 ωρες μου την ενεργοποιησανε γιωργηηηη πηξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 21, 2008 Author #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2008 ε εισαι big ^$@#@!* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 22, 2008 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php στο περίπου αλλά βλέποντας απο διάφορους χρηστες και κάνοντας σύγκριση είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα ε Ε μια μέρα (η χρόνο) μπορεί να το έχω και εγώ αυτό Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2008 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 θεωρητικα και τωρα η συνδεση σου θα επρεπε να πεταει...τι να πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 22, 2008 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 στη θεωρια κολησα αυτο ποιο προγραμμα ειναι ? http://img257.imageshack.us/img257/9349/dmt200712220944he7.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 22, 2008 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 για 2mb δεν πληρώνεις? εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί συγκρίνουμε με 24άρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2008 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 για αυτο το prog δεν εχω ιδεα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 22, 2008 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 DMT dsl-modem tool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Ιανουάριος 22, 2008 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2008 Αρχική απάντηση από Voudas για 2mb δεν πληρώνεις? εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί συγκρίνουμε με 24άρες... εγω δεν συγκρίνω απλα αντι να κλαιω κανω ονειρα , τα αλανια κανουν συγκριση Αρχική απάντηση από Voudas DMT dsl-modem tool αρε βουδας ...σταθερη αξια! σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Φεβρουάριος 1, 2008 Author #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2008 10....άλλα 10.....έτσι αέρα πήγαιναν τα λεφτά....:wassat: Τέλος καλά όλα καλά , έχει 5μιν που έγινε, με κομμένη την γραμμή dsl 20min+ (έπεφτε και το dslam) Το ηθικό δίδαγμα: ολες ίδιες είναι , απλά η διαφορά τους είναι ότι άλλοι στο λένε ευγενικά και άλλοι όχι...:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.