ennia Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Γεια σας. Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστει στο γραφειο.... ειναι σε δυκτιο μαζι με αλλους 4 υπολογιστες. Εδω και 2-3 μερες μου εμφανιζει ενα μνμ: "Δεν ηταν δυνατη η επανασυνδεση ολων των μοναδων δισκων δυκτιο, υπαρχει μια διενεξη της διευθυνσης IP με αλλο συστημα στο δυκτιο" Να σημειωσω οτι δεν μπορω να ανοιξω κανενα προγραμμα, ουτε να μπω στο νετ, οι υπολογιστες λειτουργουν κανονικα.............. Τι λετε να ειναι αυτο? :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Ανάμεσα σε κάποιους υπολογιστές υπάρχει κοινή IP διεύθυνση. ’λλαξέ την σε κάτι μοναδικό και θα παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 επειδη δεν εχω ξανα ασχοληθει με δυκτιο, μπορεις να μου το πεις πιο λιανα για να το καταλαβω...... Δηλ που πρεπει να παω για να αλλαξω την IP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Κάπου στο control panel έχει το network connections. Εκεί θα πας στη σύνδεση της κάρτας δικτύου και θα κάνεις δεξί κλικ- ιδιότητες και στη νέα καρτέλα θα επιλέξεις τα tcp/ip properties. Φάτσα κάρτα σου εμφανίζεται η ρύθμιση IP, mask, gw και dns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Νοέμβριος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 ok.το βρηκα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.