Jump to content

Παρουσίαση του Amiga OS 4 για classic amiga!!

pontium

Recommended Posts

Είσαι ιερόσυλος! ΤΙ σου έφταιξε έτσι όπως ήταν; Έπρεπε να την κάνεις να μοιάζει με τα τωρινά χαζοκούτια;

Ερώτηση: ΤΟ OS4 εγκαθίσταται σε amiga 500 ή 500+;

Παραθέτω μαι παράγραφο από την σελίδα το OS4:

We remember when computing was fun. We remember when computing was about enabling you to do more. We remember when instead of wasting all your time just trying to get the dumb thing to work, you could use that time making it sing. We want you to remember all that, too.

:coax:

Είπα,μία απο τις Α1200 μου.Έχω άλλες 2;)

Την έβαλα σε tower γιατί μπήκαν και δίσκοι,cd-rom,blizzard,ήθελε περισσότερα watt οπότε και psu...κατάλαβες!

Το OS 4 εγκαθίσταται μόνο σε A1200,A3000 και Α4000 με ppc.Βέβαια θα πρέπει να δεις photos απο μια Α500 στο amigathering με viper 520 που φοράει 020,8ΜΒ ram και kick 3.1,scsi hd και cdrom!Πραγματικά θηρίο και έτρεχε os 3.9!!!!

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer [Χθες, στις 14:09]

Στην παλια μου Amiga 1200 με 68030 γινεται τιποτα η τσου?! :p

Μπορείς να περάσεις το Amiga OS 3.9,να παίξεις mp3,να μπεις internet,να κατεβάσεις απο peer-to-peer,e-mail,και το καλύτερο,να περάσεις το whdload και να παίζεις εγκατεστημένα στον δίσκο παιχνιδάκια απο 500άρα και άλλες amiga οπότε ο emulator πάει περίπατο;)

Ωραια ... θα την κατεβασω απο το παταρι τα Xmas να κανουμε και κανα composing σε τιποτα θρυλικα Octamed και Protracker.

Θυμαμαι ειχα πουλησει εναν SCSI 40mb της GVP (Great Value Products) που ειχα στην AMIGA 500 σε εναν μουσικο ... αλλες εποχες ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.