pontium Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23, 2007 Λοιπόν παίδες,Σάββατο-Κυριακή 24-25 Νοεμβρίου (άυριο και μεθαύριο δηλαδή) διεξάγεται το amigathering 8 - The Meditation στην Αθήνα ,Πειραιώς 84 στο Bios όπου και θα γίνει παρουσιάση του νέου Amiga 0S 4 για νέες και παλιές amiga που θα κυκλοφορίσει στις 30 αυτού του μήνα απο την Hyperion! Να είστε όλοι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 γνωριζεις φανταζομαι οτι η νεκροφιλια θεωρειται ποινικο αδικημα στην ελλαδα ε? αστειευομαι φυσικα, μπραβο για την προσπαθεια σας (ακομα λυπαμαι που την πουλησα για να παρω παπακι πριν 16 χρονια περιπου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Ωραία....Amiga που θα βρούμε όμως? ’ν και έχω 2 500άρες κάπου σε ένα "μπαλοντίβανο" στο πατρικό μου. ΤΟ κακό είναι ότι δύσκολα παι θα "ξαναποκτήσω" επαφή με κάποια από τις δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 εχω καπου ενα amiga 1200, το θελει κανενας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Νοέμβριος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Borg εχω καπου ενα amiga 1200, το θελει κανενας ? Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Θα παιξουμε κανα agony , lemmings , sensible soccer , κλπ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Ujin Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σοβαρα ρε ευγενιε, αλλα καπου στην αποθηκη ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Athens2004 Θα παιξουμε κανα agony , lemmings , sensible soccer , κλπ ? Kick off ρε. Και για διάλειμα κανα shadow of the beast ή Sword of Sodan.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Νοέμβριος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 12:55] Δωσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα την κανεις LAN με το PS3 σου??? Εγω την πουλησα για να παρω cd player τo '92. Εναλλακτικα, αν δεν την πουλουσα, αποκλειεται να περνουσα πανεπιστημιο. Ακομα εξετασεις θα εδινα.... Kick off και μλκ. Ρε παιχτε κανα Supercars 2 να στελνετε τον Homing missile να τελειωνετε. Gremlin Software 4tw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 ρα τι να λεμε τωρα, αυτος ο πιουτορας μεγαλωσε γενεες ολοκληρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 23, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Supercars 2 ,παιχνιδαρα Και το Skidmarks για οσους το προλαβαν (αν και 8 δισκετες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ujin Νοέμβριος 23, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Borg σοβαρα ρε ευγενιε, αλλα καπου στην αποθηκη ειναι Δεν βαριέσαι, τη βγάζουμε με emulators. Χάνουν στο feeling, αλλά παίζεις Αρχική απάντηση από SLN Θα την κανεις LAN με το PS3 σου??? Εγω την πουλησα για να παρω cd player τo '92. Εναλλακτικα, αν δεν την πουλουσα, αποκλειεται να περνουσα πανεπιστημιο. Ακομα εξετασεις θα εδινα.... Kick off και μλκ. Ρε παιχτε κανα Supercars 2 να στελνετε τον Homing missile να τελειωνετε. Gremlin Software 4tw Το PS3 θα είναι για τζαμάρισμα στο Rock band, αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά γερό-rapper. Btw North & South > * Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Υπάρχει κανένας καλός emulator για linux? Εκτός από winuae σε wine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Νοέμβριος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Ujin [Σήμερα, στις 13:34] North & South Απλο,γρηγορο,ευρηματικο,εθιστικο.ΤελοςKatakis θυμαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Νοέμβριος 23, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 ναι ρε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 23, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Εχω 2 Amiga 1200 (η μια με πολλα extra επανω) και αλλες 2 500αρες. Back in the days ειχα δωσει πολλα λεφτα. Τωρα και εμενα καθονται στο παταρι λογο ελλειψης χωρου βασικα. Θυμαμαι και την Blitz Basic Που ειχα αρχισει να μαθαινω Αξεχαστα games τα οποια ακομα τελειωνω με κλειστα ματια ειναι τα : Jim Power, Agony, Alien Breed, Project X, Nitro (the end of the world is night!) Shadow Of the Beast 1 & 3 ( το 2 ηταν ελεεινα δυσκολο ) και αλλα διαφορα Κατεβαστε κανα remade classic amiga tune να γουσταρετε ... εγω μεχρι και στο αμαξι τα ακουω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 26, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Λοιπόν παίδες,το os 4 είναι απίθανο!Και να φανταστείται ότι έτρεχε πάνω σε μια Α1200 PPC 233ΜΗz,192MB Ram και πέταγε!Μέχρι και dvd είδαμε.Πολλοί σκέφτονται "που θα βρούμε amiga??".Η απάντηση έρχεται απο την Hyperion όπου ήδη είναι στα συμβόλαια με την ιταλική ΑCube για την διάνομή της Samantha μαζί με το Amiga OS 4 (όχι classic version,βγαίνει σε δύο εκδόσεις το os 4)οπότε με λίγα λόγια έχουμε καινούργιο hardware Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 26, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [23-11-2007 11:38] Υπάρχει κανένας καλός emulator για linux? Εκτός από winuae σε wine. Ναι,το E-UAE.Υπάρχει επίσης και το X-Amiga που είναι ένα freeware λειτουργικό σύστημα και το κάνεις install σε pc,είναι σαν ένα mini-linux λειτουργικό και έχει ενσωματωμένο μόνο τον emulator οπότε bootάρεις και βλέπεις το χεράκι,χεχε Να υπενθυμίσω ότι κανένα μα κανένα pc δεν υποστηρίζει το os4 ούτε σε emulator γιατί όλα έχουν ξαναγραφτεί για PPC cpu και είναι πλέον native,μέχρι και το guru meditation.To κορυφαίο είναι ότι βλέπεις το amidock σε crystal mode σαν τα vista και full motion εικονίδια.Ακόμα η νέα έκδοση του pc task σου επιτρέπει να κάνεις install σε partition μέχρι και windows xp! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Νοέμβριος 26, 2007 #19 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Αρχική απάντηση από pontium Λοιπόν παίδες,το os 4 είναι απίθανο!Και να φανταστείται ότι έτρεχε πάνω σε μια Α1200 PPC 233ΜΗz,192MB Ram και πέταγε!Μέχρι και dvd είδαμε. Πολλοί σκέφτονται "που θα βρούμε amiga??".Η απάντηση έρχεται απο την Hyperion όπου ήδη είναι στα συμβόλαια με την ιταλική ΑCube για την διάνομή της Samantha μαζί με το Amiga OS 4 (όχι classic version,βγαίνει σε δύο εκδόσεις το os 4)οπότε με λίγα λόγια έχουμε καινούργιο hardware Καμια Photo απο την παρουσιαση εχεις φιλε pontium? Ανεβασε καμια RS!!! Στην παλια μου Amiga 1200 με 68030 γινεται τιποτα η τσου?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Νοέμβριος 26, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2007 Bιντεάκι απο το amiga os 4 σε amiga one g3 800MHz http://www.youtube.com/watch?v=yk9LMdEof-A Για φωτογραφίες και video θα ενημερώσω σύντομα,περιμένω να ανέβουν στο site:) Και,η μια απο τις Α1200 μου που πήγα στο amigathering Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.