Jump to content

Ξεκλείδωμα Sony Ericsson κινητού

SLN

Recommended Posts

αν 8υμαμε καλα αυτη ειναι η τελευταια R1JG001_Red52 , αλλα αμα κανω διορ8ωσεμαι, αλλα στο κατω κατω το βαζεισ μετα στο γνησιο προγραμμα της sony erri και σου λεει αμα εχει βγει καμια καινουργια

Ωραίος Κωστάκη:T:

Eγώ για flasharisma χρησιμοποιώ το far manager +sefp plugin.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

αυτά παίζουν και σε k750i?

ή υπάρχει ανάλογο υλικό για debrand και πιθανή αναβάθμιση σε w800?

Γίνεται αναβάθμιση σε w800i εδώ και πολύ καιρό (Υποστήριξη από τα προγράμματα). Πρέπει να βρεις τα ανάλογα αρχεία firmware, αυτά που πόσταρε ο Κωστάκης είναι για k800i.

Ορίστε ένα link, διάβασε το να πάρεις μία γενική ιδέα.

Αρχική απάντηση από jpavly

Συμπτωματικά χθες βράδυ τα έψαχνα καθώς πήρα ένα w810i live το οποίο θα του βγάλω τα μάτια :D

Αναμονή έως ότου βρεθώ σπίτι να τα postάρω :) Εν' ολίγοις flashάρεις το κινητό με κάποιες αλλαγές που κάνεις. Αν και το live δεν επηρεάζει καθόλου τις λειτουργίες ;)

Κι εγώ με το που έπεσε το k800i στα χέρια μου τις προάλλες έψαχνα με μανία και του άλλαξα τα φώτα.

Λέω να εγχειρήσω και το w800i. Μανία λέμε.:laughing:

EDIT: Καλά άκυρο αυτό πέρι red->voda. Κάπου νομίζω το είχα διαβάσει αλλά anyway... :tomato:

Οποιος ψαχνει firmware για κ750 ή w800 ας το πει να ανεβασω οτι χρειαζεται ενοειται

με Ελληνικη γλωσσα

εγω το δικο κ750 το εκανα w800 με το GFlash αλλα μονο για cid 36

• 2 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.