Jump to content

ATI 1950pro after sale cooler

Nephiλiμ

Recommended Posts

τελικα 0 διαθεσιμοτητα στην acceleroΧ2.Ουτε Τσεκμεητ,η-σοπ,πλαισιο,χακσοπ δεν θελω συναλαγες.

Οποτε παμε στην αμεσως καλυτερη προταση ,την s1.

αν δω οτι ανεβαζει πολυ ,το Turbo Module υπαρχει ελλαδα?

το eworld ειναι και πατρα που μενω,αλλα σημερα λογω Αγιου Ανδρεα ειναι ΟΦ.Kαι δεν το ειχε τελευταια φορα που πηγα .

νομιζω οτι εκανα καλα.αφου δεν ηθελα θορυβο πηρα μια fanless με καλη σχετικα ψυξη απο οτι διαβασα στα ιντερνετς.

Αν δω οτι ανεβαζει βαζω πανω ενα 12αρη-ειδα αντιστοιχο μοντ καπου με ενα σερτς- σε χαμηλες στροφες και εληξε το θεμα.

Το Turbo Module δεν το φερνει κανεις ελλαδα ε?

α και κατι αλλο.

στο κουτι μου εχω ανεμιστηρα 12 αρη που φυσαει πανω στην καρτα φρεσκο αερα(με λιγη καπνα απο τα τσιγαρα ;p) λετε να το επηρεασει?

Τo accelero S1 κανει πολυ καλη δουλεια.

Χαμηλες θερμοκρασιες,0 θορυβος~!

πολυ καλη αγορα τελικα!

ευχαριστω παιδες!

Αρχική απάντηση από Nephilim [30-11-2007 17:03]

"το eworld ειναι και πατρα που μενω,αλλα σημερα λογω Αγιου Ανδρεα ειναι ΟΦ.Kαι δεν εχω μεινει και πολυ ικανοποιημενος απο το καταστημα αυτο."

Όταν λες ότι δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος από το κατάστημα τι εννοείς . Γιατί για τα δεδομένα τις Πάτρας και για τοπικό μαγαζί είναι αρκετά καλό πιστεύω.

"Το Turbo Module δεν το φερνει κανεις ελλαδα ε?"

http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=694 :)

• 1 month later...
Αρχική απάντηση από Nephilim [Σήμερα, στις 02:31]

με μια μοντα κοτσαρεις και ενα χαμηλοστροφο 12αρη πανω και εισαι θεος!

γεννήθηκα θεός, δε χρειάζεται να βάλω ανεμιστήρια.

Αρχική απάντηση από .38-.45

γεννήθηκα θεός, δε χρειάζεται να βάλω ανεμιστήρια.

για τους υπολοιπους λεει...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.