γερασιμος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 εχω το express outlook και θελω να απενεργοποιησω το store folder..δηλαδη θελω οταν σβηνω τα email μου , να σβινονται τελειως απο το pc και να μην αποθυκευονται στο store folder σαν backup..μπορει να μου πει καποιος αν γινεται??ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakislife Νοέμβριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Κατ αρχην οταν σβηνεις καποια μαιλ πανε στο φακελο deleted το οποιο οταν τον αδειασεις σβηνονται κι απ το pc σου.Εναλλακτικα για να γλυτωσεις κοπο μπορεις να τσεκαρεις την επιλογη για τα μυνηματα που εχεις σβησει να διαγραφονται αυτοματα απο το φακελο deleted οταν κλεινεις το outlook express. Για να το κανεις αυτο πας options/maintenance και τσεκαρεις την επιλογη "empty messages from deleted folder on exit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
γερασιμος Νοέμβριος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 αυτο το εχω κανει...σβηνω τα αρχεια απο τον καδο...αλλα πρεπει να αποθυκευονται σαν backup ...αν πατησω file->folder->compact all folders αυξανεται κι αλλο η χωρητικοτητα του σκληρου....το θεμα ειναι να αποφυγω αυτην την διαδικια καθε φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.