joserxk Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 το παρακατω screanshot τα λεει ολα... εχω ανοιξει 2 φορες το cpu-z και το καθενα μου λεει τα δικα του... μπορειτε να μου πειτε γιατι συμβαινει αυτο?? και πως μπορω να το διορθωσω... :help: ευχαριστω εκ των προτερων.. http://s241.photobucket.com/albums/ff273/joserxk/?action=view¤t=wtf.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Νοέμβριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 ss? Τα γνωστά Ες Ες των Γερμανώνε? Single Stage σύστημα ψύξης ίσως? σσ κοιμάται το παιδί? σσταμάτα να με περάζεις? οκ οκ...το βρήκα....ScreenShot εννοούσες...είμαι σίγουρος Αδερφέ δεν φαίνεται τίποτα....για κλείσε και ξαναπάρε... ps. Καλωσήρθες κιόλας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Νοέμβριος 22, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 κλεισε το eist απο το bios ειναι αυτο που ριχνει τον πολλαπλασιαστη για εξοικονομηση ενεργειας και καλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joserxk Νοέμβριος 22, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις!! θα το δωκιμασω οταν παω σπιτι και θα σας πω τα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.