thrasher Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22, 2007 Λοιπον εδω και καμποσο καιρο συμβαινει κατι κουλο.Απο τι στιγμη που συνδεομαι στο ιντερνετ,σε 10-20 λεπτα η συνδεση κολλαει,δηλαδη σταματαει λες και δεν ειμαι συνδεδεμενος.Στο εικονιδιο της συνδεσης δειχνει οτι ειμαι συνδεδεμενος.Αμα αποσυνδεθω και συνδεθω ξανα δεν συνδεεται ή συνδεεται αλλα παλι δεν λειτουργει.Μονο αμα περιμενω κανα μισαωρο ή κανω restart το pc μπορω να συνδεθω κανονικα.Τι τρεχει?
Wizard! Νοέμβριος 22, 2007 #2 Νοέμβριος 22, 2007 Θα βοηθούσε αν μας έλεγες και καμιά πληροφορία... Λειτουργικό, router, κλπ...
thrasher Νοέμβριος 22, 2007 Author #3 Νοέμβριος 22, 2007 Λειρουργικο Windows xp και μοντεμ ενα cooperjet tornado 800.Βασικα τον τελευταιο καιρο εχουν εμφανιστει πολλα κουλα στο pc και σκεπτομαι μηπως συνδεονται ολα μαζι.Αυριο θα αλλαξω σκληρο γιατι μου φαινεται οτι απο τα φορματ τα εχει παιξει!
Wizard! Νοέμβριος 22, 2007 #4 Νοέμβριος 22, 2007 Το Modem σου πρέπει να έχει κάποιο software ελέγχου. Αφού κολλήσει, άνοιξέ το να δεις τι λέει. Η γραμμή φαίνεται συνδεδεμένη? Το modem απαντάει?
hayabusa Νοέμβριος 22, 2007 #5 Νοέμβριος 22, 2007 αν το προβλημα οφειλεται στο μοντεμ το πιθανοτερο ειναι να λυθει αν του κανεις ενα firmware update...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.