Jump to content

Πρόβλημα με Abit IP35 Pro

lukasbayern13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παίδες καλημέρα, έχω πρόβλημα. Ξεκίνησα χτες το βράδυ να στήνω το pc. Ξεκίνησε να μπουτάρει, βάζω το σιντι των xp pro και καπου στην αρχή της διαδικασίας εγκατάστασης μου πετάει μπλε οθόνη! Έκανα ρεσετ και από τότε όταν έχω μαζί dvd-r (asus lightscribe) και σκληρό (WD AAKS) δεν μπορώ να ξεκινήσω από το cd ούτε από το σκληρό. Κολλάει στη μαύρη οθόνη (μετά από το μήνυμα για να πατήσω κουμπί για να τρέξει από το cd). Αν ξεσυνδέσω το σκληρό μπορώ να μπουτάρω απο το cd αλλά και πάλι μου πετάει μπλε οθόνη! Έχω δοκιμάσει να ξεκινάω με το dvd πρώτα ή με τον σκληρό χωρίς αποτέλεσμα. Θερμοκρασίες είμαι χαμηλά, οπότε δεν τί8εται θέμα... ΠΑρακαλώ τα φώτα σας!!!

μηπως ανέβασες τις τάσεισ? το δοκίμασες με default fsb?

αν δεν ασχολήθηκες με o/c τοτε στο integrated peripherals , στο on chip sata mode : ide

kai on board pci : raid. κατι φρίκες τρώει ο ελεγκτής sata και σε εμένα και 9 στις 10 φταίει το o/c.

ΔΟκίμασε σε άλλη θέση τον σκληρό. ΤΟ asus αν είναι SATA άλλαξε το και αυτό...

τα sata 1-->6 που είναι μονοκόμματα πάνω στη μιτρική ελέγχονται από 2 ελεγκτές ή οχι?

Δοκίμασα διάφορες θέσεις, δυστυχώς άλλο dvd δεν έχω να δοκιμάσω...

on chip sata mode : ide το έχω ήδη

Τέσπα, το πηγα στο plaisio, θα πληρώσω κερατιάτικα, απλά δεν έχω χρόνο να παιδεύομαι λόγω δουλειάς...

Η αβιτ είναι δύστροπη σαν μητρικη και θέλει μεράκι για να την κάνεις να δουλεύει σωστά.

αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που οι asus πουλάνε σαν τρελές, γιατί το μόνο που έχεις είναι να τα συνδέσεις όλα πάνω και να πατήσεις το κουμπί να power.

Έχεις κάνει OCing;

Έχεις πειράξει κάτι από το μηχάνημα;

Έχεις στις θέσεις 1 και 3 το σκληρό και το dvd (και σε standalone/master mode);

Μου φαίνεται δεν το έψαξες αρκετά. Η Abit δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο παιδιά για να μη στήσεις με τη μία.

Όχι δεν είχα κάνει oc.

Στις θέσεις 1 και 3 ομολογώ δεν τα έβαλα, απλά δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς.

jumpers δεν είχε το dvd και ο σκληρός.

Όχι, καινούριες ήταν.. Βασικά το πισι το πήγα στο Πλαίσιο, οπότε θα μάθω από εκεί..Πάντως ομολογώ οτι δεν είχα και άλλα parts για να δοκιμάσω τι φταίει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.