Jump to content

Ageia physx & ATI 3870

Dj_Seps

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Φιλοι αξιζει αυτη η αναβαθμιση για τον 1ο υπολογιστη της υπογραφης μου?Θα δω καμια διαφορα εν συγκριση με την 8600gts που εχω τωρα?Με ενδιαφερει πιο πολυ να πεζω ΧΑΛΑΡΑ το crysis!Οποια προσφορα ευπροσδεκτη!!!

AX βρε EA τι μας κανεις!!!! :o :o

Διαφορα απ την 8600gts θα δεις αλλα οχι τρομερη.

Τωρα αυτο με το crysis... δε το καταλαβα...

αν εννοεις να παιζει σε χαλαρες ρυθμιζεις.... μαλλον ναι. Αν απ την αλλη εννοεις να το παιζει νερακι... απλα ξεχνα το. Δεν υπαρχει τετοια καρτα σημερα!

Παντως η 3870 με τους σημερινους drivers (7.11) δεν τα παει καλα στο crysis. Δες και εδω:

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=630555#post630555

Καλα την αφηνω προς το παρων την 3870.Τωρα θελω να μαθω για την ageia.Θα βοηθησει καθολου το συστημα μου η θα ειναι πεταμενα λεφτα?Γιατι την ειδα στο πλαισιο και ψυθηκα τρελα?Αυτη μπορει να δουλεψει με 1 καρτα γραφικων η θελει τιποτα crossfire/sli?

Αρχική απάντηση από Dj_Seps [Σήμερα, στις 00:01]

Καλα την αφηνω προς το παρων την 3870.Τωρα θελω να μαθω για την ageia.Θα βοηθησει καθολου το συστημα μου η θα ειναι πεταμενα λεφτα?Γιατι την ειδα στο πλαισιο και ψυθηκα τρελα?Αυτη μπορει να δουλεψει με 1 καρτα γραφικων η θελει τιποτα crossfire/sli?

απ΄ότι είδα δεν προσφέρει τπτ το τρελό να και είναι καλή ιδεά...

Βέβαια έχει και συγκεκριμένα παιχνίδια που υποστηρίζει

post-1798-1416073277,5948_thumb.jpg

Δε θα σε σωσει,καλυτερα μια καλη καρτα γραφικων.

Αν οντως οι καρτες physix κανανε τη διαφορα τοτε θα ειχαμε ολοι απο μια εδω στο "Λαμπη"

Καλως τοτε την αφηνω προς το παρον!Θα κοιταξω για καμια 8800γτ!Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!

:flower: :flower:

PhysX μόνο για Unreal 3 αν θες και κανα Ghost Recon. Πουθενά αλλού δεν αξίζει γιατί απλά δε δίνει καθόλου καλύτερες επιδόσεις.

Περίμενε κανα PhysX 2 ή κάποια άλλη απάντηση από άλλη εταιρεία ;)

Και κατι αλλο που θελω να ρωτησω!Εγω παιζω τα παιχνιδια σε αναλυση :1024/768 λογω παλιας οθονης!Σε αυτην την αναλυση ο επεξεργαστης μου εχει bottleneck γιατι καπου ειχα διαβασει για τους καινουριους επεξεργαστες και τις αναλυσης και τωρα δεν μπορω να βρω αυτο το αρθρο!(Αχ ρε Μερφι!!!)

Δεν εννοω την καρτα γραφικων με το bottleneck αλλα με τις αναλυσεις που παιζω .1024/768 !Αυτος ο επεξεργαστης μπορει να παιξει και σε μεγαλυτερες αναλυσεις χωρις προβλημα με την 8600γτσ προς το παρων?

Εξαρταται ποια παιχνιδια παιζεις.Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις ανοιχτο το fraps ωστε να παρατηρεις τα frames και να επιλεξεις τον καλυτερο συνδυασμο αναλυσης-ταχυτητας.

Αρχική απάντηση από gznp [Χθες, στις 12:18]

PhysX μόνο για Unreal 3 αν θες και κανα Ghost Recon. Πουθενά αλλού δεν αξίζει γιατί απλά δε δίνει καθόλου καλύτερες επιδόσεις.

Περίμενε κανα PhysX 2 ή κάποια άλλη απάντηση από άλλη εταιρεία ;)

Ουτε για GRAW2 αξιζει αποτι καταλαβα ......

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=605206#post605206

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.