Jump to content

Τηλεφωνία και απόρρητα ή μη ανακοινώσιμα

DarkSaga

Recommended Posts

Παιδια, ο wiz εχει δικιο.

Εγω ειμαι ακομα χειροτερα. Το τηλεφωνο ειναι απορρητο εδω και χρονια. Αλλα τοσα χρονια ενοχλουν τραπεζες, μαγνητοφωνημενα μηνυματα, τσελεμεντεδες και λοιπες μ@λ@κις.

Το καλο ποιο ειναι. Οσα ειναι απο Call Center, ζητανε τον κυριο Ταδε. Μinor detail. O κυριος Ταδε ηταν το ονομα στο λογαριασμο του ΟΤΕ, και ηταν λαθος γραμμενο. Μονο στο λογαριασμο του ΟΤΕ. Πλεον το εχουμε διορθωσει, αλλα αυτοι ακομα χρησιμοποιουν λαθος ονομα.

4000, ε? Καλη φαση...

Αρχική απάντηση από DarkSaga
dipper

Είναι DipeRR...

τηλέφωνο 210χχχχχχχυ σε όνομα κούλα αχκούλα ΟΤΕ

μεταφέρθηκε σε forthnet 210χχχχχχυ μήτσος ακούλα

τα στοιχεία που δίνουν είναι του κουλα αχκουλα

η Forthnet αν είχε αγνοήσει το ΜΑ που ισχύει

θα έδινε στεγνά το Μήτσο

κατάλαβατε η να κάνω και κακα? που έλεγε και η διαφήμιση?

Επειδή δεν καταλαβαίνεις και μάλλον θα κάνεις "κακά" (χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου) σου ξαναλέω το εξής με κάθε ένδειξη καλής θελήσεως...

Τον "Μήτσο" δεν πρόκειται να τον δώσει ποτέ η Forthnet καθότι οι σχετικές νομολογίες και διατάξεις της ΕΕΤΤ για τους ενοποιημένους καταλόγους θα αργήσουν να εφαρμοστούν ή εφαρμόζονται κατά βούληση.

Με απλά λόγια σου λέω ότι πουθενά δε συμβαίνει το εξής π.χ. να είσαι συνδρομητής της Vodafone και να σε αναζητούν με το όνομα σου στους καταλόγους της Cosmote.

Αν δε θες να καταλάβεις το παραπάνω δε μπορώ να σου αλλάξω το πώς σκέπτεσαι

Αν διακρίνεις ότι δεν υπάρχει σημείο συννενόησης στείλε μου Pm με αναλυτικά στοιχεία (πού και πώς εμφανίζεσαι) για να το ξεκαθαρίσουμε παιρετέρω

αυτό που λέεi o Wizard το είχε εκπομπή ο αχώνευτος με την F3

στη θεσσαλονίκη όποιος είχε μετρητά πάνω από 30.000

του την έπεσφταν τα κέντρα αισθητικής

κατευθυνόμενη διαφήμιση/πώληση με κριτήριο καταλόγους εφορίας

τι πιο έγκυρο?

Με αυτό το παράδειγμα που αναφέρεις επιβεβαιώνεις το εξής:

Από τη στιγμή που παίζει λιλί στη μέση νομίζεις ότι είναι δύσκολο να τα βρουν από κάπου αλλού;

Νομίζεις ότι πρόσβαση στα αρχεία καθολικού καταλόγου έχει μόνον ο ΟΤΕ;

Οπότε το "ρήγμα" είναι πολύ πιθανόν, εκτός του να υπάρχει σε 1 σημείο καταγεγραμμένο, ενδέχεται να προέρχεται και από αλλού.

Φιλικά.:)

Στην περίπτωση του spresv φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που λέω...

Έχει κυκλοφορήσει από χέρι σε χέρι αυτή η λίστα, έχει εμπλουτιστεί αλλά σαν contact παραμένει.

Οι τύποι εκεί κάνουν callbacks και όχι διορθώσεις καταχωρήσεων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.