Jump to content

ιος στο messenger???

pigassos19

Recommended Posts

Μια φιλη εχει το εξης προβλημα.

Εκει που γραφει στο msn messenger, που κ που, πληκτρολογουνται

μηνυματα απο μονα τους και φαινεται σαν να τα γραφει αυτη...

Μιλαμε εχει γινει ρομπα η κοπελα!

Απο οτι μου λεει μονο εκει εχει προβλημα κ πουθενα αλλου!

Τωρα αυτο τι ειναι??Κανενας ιος ή κανενας εξυπνος της εγκατεστησε κανενα προγραμματακι απομακρυσμενης διαχειρισης κ τηε κανει πλακα?

Εχει κανεις υποψη του?

Εγω τον υπολογιστη δεν τον εχω δει ακομα, μαλλον μεσα στη βδομαδα

Αυτο που μονο ξερω ειναι πως εειναι laptop και εχει win xp

μαλλον δεν ειναι ουτε ιος ουτε της εγκατεστησε κανεις τιποτα...απλα μαλλον καποιος της κανει πλακα με καποιο απο τα γνωστα προγραμματακια....ρωτησε την αν αυτο συμβαινει με μια συγκεκριμενη επαφη η με πολλες για να δουμε...

Αρχική απάντηση από pigassos19

Οποτε τι κανουμε?Απλα απεγκατασταση του plus?

δεν εχει σημασια αν το εχει εγκαταστησει αυτη το plus...σημασια εχει αν το εχουν οι αλλοι με τους οποιους μιλαει...οπτε και να το απεγκαταστησεις δεν θα καταφερεις τιποτα...

Προσοχή στο msn.......

Τα ακόλουθα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν λίγες ώρες πριν στο eWeek:

Ένας νέος trojan εμφανίστηκε και προσβάλει συνέχεια χιλιάδες συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, και ο αριθμός αυξάνεται επικίνδυνα μέχρι την ώρα.

Ο ιός εισάγεται στον υπολογιστή σας μέσω του msn υπό μορφή picture και συνήθως προέρχεται από τις γνωστές σας διευθύνσεις και πρόσωπα που έχετε άμεση επαφή.

Τα αρχεία που προσβάλουν τον υπολογιστή σας είναι ένας νέος τύπος ιού που έχει ήδη δικτυώσει αρκετές χιλιάδες PC σε ένα δίκτυο BOT μόλις μερικές ώρες αργότερα από την εμφάνιση στις 18 Νοέμβριου και χρησιμοποιείται για να ενσωματώσει εικονικά PC ως μέσο της διανυσματικής αύξησής του.

Ο ιός είναι ένα IRC BOT που διαδίδεται μέσω του MSN με την αποστολή σε ένα .zip αρχείο με δυό ονόματα.

Ένα από τα ονόματα περιλαμβάνει τη λέξη «pics» ως διπλή εκτελέσιμη επέκταση - όνομα που χρησιμοποιείται γενικά από scanners και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές: παραδείγματος χάριν, DSC00432.jpg .exe.

Ο ιός περιλαμβάνεται επίσης σε ένα .zip αρχείο με το όνομα «εικόνες» ως .pif εκτελεσιμη επέκταση - για παράδειγμα, IMG34814.pif.

Τα αρχεία του ίου διεισδύουν στα νέα συστήματα χρησιμοποιώντας όλες τις γνώστες σας επαφές αλλά και με οποιονδήποτε άλλον ερχόσαστε σε επαφή μέσω του msn με αποτέλεσμα να γίνετε και εσείς και οι επαφές σας σύντομα ένα zombie ενός ογκώδους bot.

------------------------------------

Πηγή:http://www.eweek.com

------------------------------------

Πωωωω ναι! Όλες οι επαφές μου μού στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα του στυλ "Hey, take a look at this picture! I shot it the other night (was a little drunk!)" και από κάτω ένα RAR που μέσα έχει αρχείο exe μικρού μεγέθους...

Μα καλά... Ποιος είναι τόσο κορόιδο, ώστε να ψαρώσει με κάτι τέτοιο πια?

Βλακεία πάντως... Όσοι έχουν προσβληθεί με τον ιό και μου στέλνουν τέτοια μηνύματα έχουνε φάει block γιατί είναι απίστευτα ενοχλητικό όταν δουλεύω στο πισί... δε φταίνε οι χρήστες βέβαια, άθελά τους γίνεται...

Αρχική απάντηση από nickstamat

Πωωωω ναι! Όλες οι επαφές μου μού στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα του στυλ "Hey, take a look at this picture! I shot it the other night (was a little drunk!)" και από κάτω ένα RAR που μέσα έχει αρχείο exe μικρού μεγέθους...

καλά βρε, με τοσο αδαείς εχεις μπλεξει; :D :D :D

παντως νομιζω πως ειναι γεγονος οτι οι απογονοι του homo ilithius ειναι πολλοι :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.