pigassos19 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Μια φιλη εχει το εξης προβλημα.Εκει που γραφει στο msn messenger, που κ που, πληκτρολογουνται μηνυματα απο μονα τους και φαινεται σαν να τα γραφει αυτη...Μιλαμε εχει γινει ρομπα η κοπελα!Απο οτι μου λεει μονο εκει εχει προβλημα κ πουθενα αλλου!Τωρα αυτο τι ειναι??Κανενας ιος ή κανενας εξυπνος της εγκατεστησε κανενα προγραμματακι απομακρυσμενης διαχειρισης κ τηε κανει πλακα?Εχει κανεις υποψη του?Εγω τον υπολογιστη δεν τον εχω δει ακομα, μαλλον μεσα στη βδομαδαΑυτο που μονο ξερω ειναι πως εειναι laptop και εχει win xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 μαλλον δεν ειναι ουτε ιος ουτε της εγκατεστησε κανεις τιποτα...απλα μαλλον καποιος της κανει πλακα με καποιο απο τα γνωστα προγραμματακια....ρωτησε την αν αυτο συμβαινει με μια συγκεκριμενη επαφη η με πολλες για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Νοέμβριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 script είναι του plus!γράφει ο άλλος με τον οποίο μιλάει κ εμφανίζονται με το όνομά της...της συμβαίνει με πολλούς ή με συγκεκριμένα άτομα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αυτη μιλαει με διαφορους κ τις πεταγονται αυτα τα μηνυματα σαν να τα γραφει αυτη.Αν θυμαμαι καλα ομως το εχει εγκαταστησει το plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Voudas script είναι του plus! ελα ρε συ, το εχει και το plus; εγω το discovery ελεγα... για κατσε να το ψαξω λιγακι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Οποτε τι κανουμε?Απλα απεγκατασταση του plus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 Οποτε τι κανουμε?Απλα απεγκατασταση του plus? δεν εχει σημασια αν το εχει εγκαταστησει αυτη το plus...σημασια εχει αν το εχουν οι αλλοι με τους οποιους μιλαει...οπτε και να το απεγκαταστησεις δεν θα καταφερεις τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Δηλαδη δεν μπορει να κανει τιποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 Δηλαδη δεν μπορει να κανει τιποτα? οχι, το μονο που μπορει να κανει ειναι να αρχισει να τους δουλευει και αυτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Για να καταλαβω καλα αυτο μπορει το κανει καποιος που εχει εγκατεστημενο το plus και μπορει να βλεπει κ να παρεμβαινει σε ολες τις συνομιλιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 πρεπει να εχει οπως λες εγκατεστημενο το messenger plus και μπορει να κανει ενα σωρο πραγματα στις συζυτησεις του...οχι στις συζητησεις αλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Νοέμβριος 21, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 ok thanks guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chill-out Νοέμβριος 21, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Ειναι ενα αλογακι ...ιουλακος....εγω τον εβγαλα με NOD ευκολα.Καπου βαζει ενα αρχειο (δεν θυμαμαι που ομως )...δεν εχει σχεση με εγκατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από chill-out Ειναι ενα αλογακι ...ιουλακος.. μπα, δεν το νομιζω... πιο πολυ για πλακα μου μοιαζει...Ας μην το αποκλεισουμε και τελειως ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Νοέμβριος 21, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Προσοχή στο msn.......Τα ακόλουθα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν λίγες ώρες πριν στο eWeek:Ένας νέος trojan εμφανίστηκε και προσβάλει συνέχεια χιλιάδες συγκροτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών παγκοσμίως, και ο αριθμός αυξάνεται επικίνδυνα μέχρι την ώρα.Ο ιός εισάγεται στον υπολογιστή σας μέσω του msn υπό μορφή picture και συνήθως προέρχεται από τις γνωστές σας διευθύνσεις και πρόσωπα που έχετε άμεση επαφή.Τα αρχεία που προσβάλουν τον υπολογιστή σας είναι ένας νέος τύπος ιού που έχει ήδη δικτυώσει αρκετές χιλιάδες PC σε ένα δίκτυο BOT μόλις μερικές ώρες αργότερα από την εμφάνιση στις 18 Νοέμβριου και χρησιμοποιείται για να ενσωματώσει εικονικά PC ως μέσο της διανυσματικής αύξησής του.Ο ιός είναι ένα IRC BOT που διαδίδεται μέσω του MSN με την αποστολή σε ένα .zip αρχείο με δυό ονόματα.Ένα από τα ονόματα περιλαμβάνει τη λέξη «pics» ως διπλή εκτελέσιμη επέκταση - όνομα που χρησιμοποιείται γενικά από scanners και ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές: παραδείγματος χάριν, DSC00432.jpg .exe.Ο ιός περιλαμβάνεται επίσης σε ένα .zip αρχείο με το όνομα «εικόνες» ως .pif εκτελεσιμη επέκταση - για παράδειγμα, IMG34814.pif.Τα αρχεία του ίου διεισδύουν στα νέα συστήματα χρησιμοποιώντας όλες τις γνώστες σας επαφές αλλά και με οποιονδήποτε άλλον ερχόσαστε σε επαφή μέσω του msn με αποτέλεσμα να γίνετε και εσείς και οι επαφές σας σύντομα ένα zombie ενός ογκώδους bot.------------------------------------Πηγή:http://www.eweek.com------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 εχεις απολυτο δικιο, το διαβασα και εγω εχθες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickstamat Νοέμβριος 21, 2007 #17 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Πωωωω ναι! Όλες οι επαφές μου μού στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα του στυλ "Hey, take a look at this picture! I shot it the other night (was a little drunk!)" και από κάτω ένα RAR που μέσα έχει αρχείο exe μικρού μεγέθους...Μα καλά... Ποιος είναι τόσο κορόιδο, ώστε να ψαρώσει με κάτι τέτοιο πια?Βλακεία πάντως... Όσοι έχουν προσβληθεί με τον ιό και μου στέλνουν τέτοια μηνύματα έχουνε φάει block γιατί είναι απίστευτα ενοχλητικό όταν δουλεύω στο πισί... δε φταίνε οι χρήστες βέβαια, άθελά τους γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #18 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από nickstamat Πωωωω ναι! Όλες οι επαφές μου μού στέλνουν κατά καιρούς μηνύματα του στυλ "Hey, take a look at this picture! I shot it the other night (was a little drunk!)" και από κάτω ένα RAR που μέσα έχει αρχείο exe μικρού μεγέθους... καλά βρε, με τοσο αδαείς εχεις μπλεξει; :D παντως νομιζω πως ειναι γεγονος οτι οι απογονοι του homo ilithius ειναι πολλοι :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.